Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krāpnieki

Ierakstiet šeit to krāpnieku vārdus, ar kuriem jums nācās saskarties
merisa
Zem šī konta slēpjas naudas izkrāpēja. Saņem naudu, bet preci kuru es esmu nopirkusi “pardod” nākamajam preces pircēja upurim.
Pat nerunā par preces izsutisanu. Vienigi, kad pieprasiju, lai atskaita manu naudu atpakaļ, tad piedraudeja, ka “likuma ietvaros atgriezīšot 14 dienu laikā”.
Bezkaunība un krāpniecība augstākajā mērā! Skaidrs, ka šeit ar it kā preces pārdošanu tiek pie naudas vai bezprocentu aizdevuma.
natalija.ugrimova
Lietotājs "reinissst", maksājuma saņēmējs ir LŪKASS LEVČENKO. Pārdod neoriģinālas smaržas (un viskaut-ko citu), pozicionējot tās kā nedaudz lietotas PRADA Paradox Intense. Jauns profils, gan jau ne pirmais.
Konstatēju viltojumu salīdzinot saņemto pudelīti un pašu šķidrumu ar man esošo oriģinālu (šķidrumam ir cita krāsa, ir tikai augšējās notis, kas ilgst 30 sekundes, bet tālāk pilnīgi nekā, pudelītei uzrakstu vietā ir šķības uzlīmes, nav reljefs brenda nosaukumā, neturās korķis).

Pēc problēmas uzrunāšanas sarakstē atsakas preci pieņemt atpakaļ.
evitajoninainbox.lv
endrju-Valdis Vanags.Sludinājumā norādīti absolūti citi preces parametri.Saņemot sūtījumu,mēģināju situāciju atrisināt,runāt,jo sludinājumā cipari salikti skatoties debesīs un man atnāca nekur neliekama manta.Puisis ļoti augstprātīgi atbildēja,ka vainīga kaimiņtante un ka man neviens neesot spiedis no viņa kaut ko pirkt.Izdariet secinājumus-cilvēkam svarīgi par katru cenu pārdot kaut melojot.
richiefromlv
Sveiki! Ja kādam bijusi saskarsme ar Edgaru Martinsonu , nesen tirgoja Nintendo Switch- droši aizčāpojam uz policiju iesniegumu uzrakstīt , es jau to esmu izdarījis, ļoti slinks zaglis , kas pat nekautrējas izmantot savu vārdu un Swedbank kontu! Profila links andelemandele.lv/edgars.martinsons
mk20
Sieviete aizbildinās, ka apavi par mazu, ļoti nepieciešama nauda. No 40 eiro nomet uz 35 eiro, tad jau 23 naktī saka varu jau jums izsūtīt un jūs man naudu pārskaitat