Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Krāpnieku vārdi ņemti no starptautiskas pārdošanas vietnes Depop.com, bet var uzrasties arī šeit:
Inga Elvīra Ketnere
Undīne Višņevska
Kristaps Uldis Gothards
Samanta Zīverte
Marija Puzirevska
Aleksandrs Trifonovs
Kirils Tabalovs
Jānis Kalniņš
5min atpakaļ dzīvoja zem profilvārda nika.nikija
Šodien forumā zem “dāvina” tirgoja rozā 4F pufaiku, vieniem jau sakārtotas adrešukartes dāvināšanai citiem vēl turpina pārdot
Vai kādai ir nācies saskarties ar krāpnieci Samantu Vilisteri? Vācu pierādījumus iesniegšanai policijā. Izmantoja SEB kontu, LV84UNLA0055004956451
Andelē no sākuma darbojās zem vārda "favoritperles", profilu pārbaudīju, bija 25 5* atsauksmes, pērles bildi arī reverse searchoju google lai pārliecinātos, ka tā ir oriģināla, un paskatījos, vai nav krāpnieku sarakstā pirms pārskaitīju naudu. Diemžēl tomēr izrādījās krāpniece - naudu paņēma, uz ziņām vairs neatbild. Nu jau Andele ir uzlikusi "krāpnieces" statusu, dāma vārdu noņēmusi pavisam un arī mēģinājusi mani preventīvi nobloķēt visos soc.tīklos. Priecāšos ja varēs atsaukties dāmas, kas arī uzķērās uz šī - jo vairāk pierādījumu, jo labāk.
Bērns- uzreiz saku.
Mēġināja mani apčakarēt. Saka kad pārskatija mamma, bet vel sodien neesmu sanemusi naudinu. un prasa lai izsutu😂
,,iemetu” facebook mātes vārdu, vispār tāda persona latvijā neizleca.🙂
Negodprātīga pārdevēja.
Sieviešu 42 izmēra vietā saņēmu 44 izm. vīriešu apavus. Sapakots plānā plastmasas maisā un ieliks vismazājakā XS izmērā pakomātā, līdz ar to purngali norauti apaviem. Pat tālāk tādus vairs nav iespējams tirgot. Savu vainu neatzīst.
Nauda tika pārskaitīta, prece nav izsūtīta.
Inga Elvīra Ketnere
Undīne Višņevska
Kristaps Uldis Gothards
Samanta Zīverte
Marija Puzirevska
Aleksandrs Trifonovs
Kirils Tabalovs
5min atpakaļ dzīvoja zem profilvārda nika.nikija
Šodien forumā zem “dāvina” tirgoja rozā 4F pufaiku, vieniem jau sakārtotas adrešukartes dāvināšanai citiem vēl turpina pārdot
Klinta Rupāne LV23PARX0022331390019
Andelē no sākuma darbojās zem vārda "favoritperles", profilu pārbaudīju, bija 25 5* atsauksmes, pērles bildi arī reverse searchoju google lai pārliecinātos, ka tā ir oriģināla, un paskatījos, vai nav krāpnieku sarakstā pirms pārskaitīju naudu. Diemžēl tomēr izrādījās krāpniece - naudu paņēma, uz ziņām vairs neatbild. Nu jau Andele ir uzlikusi "krāpnieces" statusu, dāma vārdu noņēmusi pavisam un arī mēģinājusi mani preventīvi nobloķēt visos soc.tīklos. Priecāšos ja varēs atsaukties dāmas, kas arī uzķērās uz šī - jo vairāk pierādījumu, jo labāk.
Mēġināja mani apčakarēt. Saka kad pārskatija mamma, bet vel sodien neesmu sanemusi naudinu. un prasa lai izsutu😂
,,iemetu” facebook mātes vārdu, vispār tāda persona latvijā neizleca.🙂
Sieviešu 42 izmēra vietā saņēmu 44 izm. vīriešu apavus. Sapakots plānā plastmasas maisā un ieliks vismazājakā XS izmērā pakomātā, līdz ar to purngali norauti apaviem. Pat tālāk tādus vairs nav iespējams tirgot. Savu vainu neatzīst.
Laima Gabale!!!
!!!