Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krāpnieki

Ierakstiet šeit to krāpnieku vārdus, ar kuriem jums nācās saskarties
valentina.p1
Krāpniece LINDA UPĪTE!
Zinot, ka radiniece grib vafeļu pannu un ieraugot,ka tādu tirgo LINDA UPĪTE,pieteicos.Radiniece arī pati tika pieteikusies kā nr.2.Krāpniece LINDA UPĪTE uzreiz atsūtīja savu konta nr.,es 4 min.laikā pārskaitīju 40 eiro un zvanīju radiniecei,ka pannu viņa saņems.Uz ko radiniece atbildēja,ka LINDA UPĪTE viņai tikko uzrakstījusi,ka pircēja nr.1 (tas ir -es) atteikusies un lai tik fiksi maksājot 40 eiro.
Nu mums bij skaidrs.Pieslēdzām vēl 1, arī šai tika piedāvāts.Tūlīt pēc naudas saņemšanas man atsauksmē ielika 4 zvaigznītes,laikam par katru izkrāpto desmitnieku pa zvaigznītei.
laura.lk
Krāpniece - SIGNES.SKAPIS
www.andelemandele.lv
Dāma centās iesmērēt Zaras “oriģinālu” somiņu, izrādās, ka šī meitene iepērkas Ķīnas mājaslapā SHEIN un tālāk ar pamatīgu uzcenojumu tirgo preces it kā oriģinālus no Zaras, ASOS u.c. Jau apkrāptas vairākas klientes, arī pie atsauksmēm redzams, ka pārdot daudzas vienādas lietas atkārtoti, klientēm to pat nenojaušot. It visam atsakās rādīt birkas, jo tās esot nogrieztas – pat pilnīgi jaunām precēm. Ja tiek jautāts par birku pat jaunai somai, tiek sniegts apgalvojums, ka birka ir “nogriezta”. Ievietojot preču attēlus, tās ir viegli atrodamas SHEIN mājaslapā. Pielikumā arī pāris piemēri.
richbitch
KRĀPNICE - ANNA LĀCE ,pårdeva viltojumu.Nopirku “RICH” Professional matu eļļu.Izrādås 100 % mēsls. Atsķīrās pati pudele no mana oriğinālā ,ko viegli pårbaudīju,par saturu un konsistenci nemaz nerunåjot.
Ja jau pat šådas lietas tiek viltotas,tad bez komentāriem.Diemžēl,iepirkies šeit vairåk nevēlos ,jo pirms pirkt veikalå,pirmā doma bija : hei ,varbūt kåda meitene no andeles pārdot un kāpēc neatbalstīt un nenopirkt?.

www.andelemandele.lv