Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. ⚠️ Smart-ID apstiprinājums nekad netiek prasīts, lai saņemtu naudu. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Omnivai svētki, sūtīšanai 50% atlaide

Sveikas, dāmas. Šodien iegāju e-pastā un patīkams bija mans pārsteigums, kad izlasīju ziņu no omniv...

Dzēsts lietotājs

• 872
  • 1

Nesaprotu ,kā lai atrodu preci,par kuru interesējās :(((((

Atverot lapu pie pie ikonas Mana andele 6 stāv sarkanā aplītī,tātad kāds kaut ko grib,vai jautā,...

aija-sirsnina

• 709
  • 0

Problēmas ar pieteikumu precei

Vai tā tam jāizskatās? Nevaru redzēt pircēju, kas pieteicies precei un atbildēt... Viss pārklā...

kintija-z

• 899
  • 5

Vieta rezervēta administrācijas komentāram

Tā ir oficiālā vieta administrācijas komentāram par bilžu rediģēšanas funkcijas atcelšanu...

shoppingfan

• 1255
  • 15

Pircēja pārdomājusi

Sveiki meitenes! Vēršos pēc padoma. Rezervēju meitenei preci (smaržas), viña ir pārska...

Anna K

• 1204
  • 17

Dzēst pieteikumu

Sveiki! Vai kāda varētu pateikt kā tagad var izdzēst pircēju pieteikumus? :) Jaunajā versijā nevaru ...

smiltina

• 1404
  • 8

Nedarbojas poga! SOS

Labdien, cien. administrācija! Kopš jaunās versijas ieviešanas pārstājusi darboties poga "tālāk...

nikolete

• 1078
  • 2

Meitenes, interesē Jūsu viedoklis! Pēc AM uzlabojumiem pāriesiet uz citu portālu?

Pašlaik daudz nepilnību un trūkumu šeit, vai tas ir pamatojums atteikties no AM un pāriet, piem....

laipniludzu

• 1651
  • 44

Nepiepildīti solījumi

Šoks, kas notiek portālā! Laicīgi sagatavojos izmaiņām portālā (paldies, ka brīdinājāt). Saliku piek...

Mila Si

• 2030
  • 39

Nevar atvērt Paziņojumus

Nevar atvērt "Paziņojumus" :( uzrādās ka ir, bet spiežot virsū nekas nemainās

sendrali

• 806
  • 8

Atteikt pieteikumu

Ka var izdzest pieteikumu..ja jau stav kadu laiku..bet saprotu ka nepirks???

Dzēsts lietotājs

• 891
  • 0

Administrācijas komentārs par portāla darbību

Dāmas,satraukumam nav pamata- mēs turpinām strādāt un, paldies, par līdzšinējiem komentār...

diskopele

• 2050
  • 18

preces pacelšana

nesaprotu,kur ir manas preces? apmaksāju atjaunošanu un nav nekur!

larisa.

• 729
  • 2

Sludinājumu publicēšanas termiņš

Kāpēc sludinājumu publicēšanas termiņš tika samazināts no 45 dienām līdz 29 un maksa par to kā bija...

Dzēsts lietotājs

• 915
  • 1

Favorīti...

Kā un kur varu atrast saglabātos favorītus?

• 1117
  • 11

Kā apskatīt pieteikumu???

Labriit,,redzu ,ka ir pieteikumi ,tachu uzspiezhot uz tiem,nekas nenotiek!!!Izgaju cauri cauri ...

M Wardrobe

• 841
  • 1

pieteikums

Kā es varu redzēt, kas pieteicies manai pērlei? Vakar bija vēstule- ātrumā izlasīju, bet nebija ...

karina123

• 924
  • 0

HELP!

Cienījamais administrātor!!!!.Lūgums palīdzēt man ar info,kā es varu apskatīt saraksti ar pircēju...

ManasPērles💃 🛍️

• 712
  • 0

Un jāā-kur ir mani favoriiti???

Taa bija ideaala sadalja,gan pircejam gan pārdevējam!!!!Kā man tagad tos atrast??Es skatiiijos tik...

M Wardrobe

• 722
  • 0

Jautajumi!!!!!

Labdien!!! Ieliku bildes ,samaksaju 0,75 euro par sludinajumu un šausmas,neko nevar redzēt,,,un NE...

Nata Is

• 774
  • 0

Piesakies pirmā, bet pārdod citam!!!

Sveikas! Esmu galīgi sašutusi, jo kā tā var būt???? Es pieteicos pati pirmā uz dūnu mētelīt...

• 2150
  • 20

Sveiciens Pavasarī un Andelemandele jaunajā versijā!

Hei, mīļās Dāmas! Paldies, par jūsu sapratni un pacietību pēdējo 24h laikā! Prieks, ka ārā burvī...

diskopele

• 945
  • 0

Pērļu cenas? un kvalitāte

Esmu šeit labu laiku un arī nopirkusi vairākas foršas lietas, bet arvien vairāk pārsteidz precu ...

santa21santa

• 1153
  • 7

30.gadu modes/Gangsterstila kleita un aksesuāri

Mīļās meitenes, palīdziet lūdzu, kautvai ar padomu - bet priecāšos protams, par reāliem piedāvāj...

A. V.

• 755
  • 1

Kā atgūt naudu no OMNIVA?

Labvakar! Kā atgūt naudu, ja OMNIVA nozaudējusi sūtījumu? Attieksme no OMNIVAS vispār ir dīvain...

• 1156
  • 6

Andele no iphone

Sveiki! Vai es vienīgā nevaru ieiet portālā no telefona, jo taisās vaļā Andele mandele grand r...

maya24

• 855
  • 2

Sludinājuma "pacelšana"

Sveikas! Vai vēl kādai ir gadījies, ka tiek veikta apmaksa sludinājuma pacelšanai, bet vēl teju s...

ZZ Andele .

• 713
  • 4

privāts jautājumu logs

Šobrīd, ja negribi publiski komentēt zem bildes bet vēl neesi pārliecinājies vai prece tev der, v...

Kristīne V

• 808
  • 2

Negodīga pārdevēja???

Sveikas! Vēlējos zināt, kurā sadaļā var pievienot sūdzības par nenovestu darījumu līdz galam (no ...

sintijavin

• 1053
  • 3

Andele telefonā

No telefona Andele man vispār ir bezjēdzīga, tikai ja ir kāda vēstule - jau vairāk kā gadu gaidu "...

shoppingfan

• 736
  • 2