Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.
Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus d...
ATLAIDES KODI
Šeit rakstam tikai atlaižu kodus pakomātiem!
Atlaižu kodi pakomātiem
Tā kā visas iepriekšējās diskusijas slēgtas, tad atvēršu jaunu. Varbūt ir zināmi atlaižu kodi omniva...
Piegādes laikā sabojātas drēbes
Sveikas!
Gribēju visus pabrīdināt par to, kas man tikko atgadījās. Sūtīju pircējai amoralle...
Zalando,About You!
Sveikas.Izmisīgi meklēju atlaižu kodus,vajag pasūtīt dāvanas,laiks līdz Ziemssvētkiem saīsinās...
Krāpnieks alex.mukfuls Ņikita Ivanovs
Neviens neatbild, ne pārdevējs, ne administrācija.
Esmu samaksājusi 154 eur un klusums jau diva...
Jautājums
Interesanti, sadaļā, kur cilvēki kaut ko meklē, kāds vispār kaut ko pērk? Cik daudzas reizes biju pi...
Meklēju atsauksmes par zābakiem - UGG tipa "Emu Australia"
Gribēju pajautāt tiem, kas ir iegādājušies šos zābakus. Vai tie atbilst izmēram? Vai arī tie ir li...
Jautājums
Ja man ir ievietots sludinājums, pircējs atradas ārpus andeles un ja es atzīmēšu pārdots citam, ...
XL piegāde
Labdien, varbūt kāds zin, XL izmērs te pieejams piegādēm? Zinu ka unisend ir tāds izmērs, bet vai...
Kā pārdot?
Pirmo reizi vēlos pārdot preci. Kā tas ir jādarā, jāsūta savs bankas konts pircējai?
Omniva pakomāts
Mēģināju noformēt Omniva pakomātu parādīja ka ir noformēts bet izsūtīšanas kodu un to ka pērle ir re...
Krapniece
Vai kāda šajās dienas ir sūtijis uggi zābakus un naudu pārskaitījis uz Aleksandra Kurilova jo viss...
Vai yaga portālā pircējam vajag pārdevēja e-pastu
Sveiki!
Yagā pircēja vēlas pirkt preci un jautā e-pasta adresi. Vai tā nav kaut kāda krāpšana?
ANITA KREICBERGA
Meitenes, šī persona mani un vēl dāmas apkrāpa,esiet uzmanīgas!!!! Personas profilam tikai vakar ...
Omniva sūtīšana
Vai ir iespējams kaut kā nomainīt telefona numuru/kabūt skapja kodu, ja piegādi noformēju caur p...
Depop
Ar vien vairāk latvieši tirgojas arī depop.
Īsti neizprotu ar ko sūta izmantojot šo platfo...
Omniva nedarbojās, kad atsāks strādat?
Nevar noformēt pakas caur Omnivu
Vinted
Sveiki! Vai tā ir taisnība kad vinted ir arī tagad Latvijā?🇱🇻
Daniels Rozkalns KRĀPNIEKS
Sākotnējā komunikācija viss kārtībā, pēc naudas pārskaitīšanas uz bankas kontu (manā gadījumā IND...
Savādie "pircēji".
Cilvēks X uzraksta, ka viņam interesē prece un vai tā pieejama. Atbildu, ka jā. Un tā tas cilvēk...
Uzmanību, krāpniece.
Saņēmot manu īsziņu, uzreiz noņēma savu pieteikumu.
Jautājms par aplikāciju
Kāpēc Andeles aplikācija neakceptē pievienošanos ar Feisbiku?
Pārdevēji, kuru liek preci neatbilstošā sadaļa.
Sveiki.
Vai Jūs arī nesaprotot kāpēc nevar ielikt pārdevējs preci atbilsošā sadaļā? Protams, j...
Krāpniece.
Sintija Kost***ovica. Neveiciet nekāda veida darījumus ar šo personu. Ir apkrāpusi vairākus pircē...
Kas notiek?
Yaga tagad arī Latvijas pārdevēji un, diemžēl, arī paradumi. Pie 3 jautājuma pārdevējs " atslēdzas...
Kolāžas andele kā titulbilde
Nesaprotu, kāpēc nevar atstāt titulbildi pērlei kā kolāžu?Saprotu, ja būtu dažādas lietas, ok...
Rihards Rancāns KRĀPNIEKS.
Sveiki, vēlējos pajautāt vai vēl kādam ir nācies saskarties ar pārdevēju (bankas konta turētāju...
Krista Grinberga krāpniece
KRISTA.GRINBERGA1985, tagad vārds mainīts uz KRISTA GRINBERGA iegādājos no viņas ādas sievie...
Masāžas krēsli💯
Labdien! Vēlos dāvanā meitai iegādāties masāžas krēslu no veikala 220.lv. Varbūt kādam ir kas līdzīg...