Hei, hei! Atceries, e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Pircējs kurš piedāvā DPD kurjeru mājās

Ko teiksiet, kurš uz šādu parakstās?

sintia_t

• 771
  • 14

Nevar ne papildinat maciņu ne noformēt sūtijumu

Sveiki , varbūt vēl kādam/i ir kad nevar ne noformet sūtijumu ne papildināt maciņu ? Tikko pircēj...

ivetaak

• 269
  • 3

Tirgošanās Lietuvā

Pieteicās pircēja no Lietuvas. Paprasīja epastu. Uz epastu atsūtīja pieprasijumu lai apsti...

ausra

• 428
  • 3

Preces nosūtīšana atpakaļ pārdevējam ar Omniva

Sveiki! Vai kāda esat saskārusies kā iespejams noformēt Omniva pakomātu, lai aizsūtītu preci atpakaļ...

Māra :)

• 389
  • 9

UZMANĀTIES❗️ KRĀPNIECE❗️

Esat uzmanīgas,uzdarbojās jauna krāpniece-Santa Šneidere! Apkrāpj vairākas pircējas,sakot,ka prece j...

A G

• 500
  • 1

Omniva uz Igauniju

Sveiki! Delfos bija ziņa, ka Andele paplašinās uz Lietuvu un Igauniju. Man pērlei pieteikusies pirc...

ieve

• 636
  • 9

Pārdomas pēc vakardienas salūta

Nejaušību nav, un visas sakritības ir likumsakarības. Var jau ticēt, ka AM nezināja, ka viss uzkārs...

agrita.a

• 585
  • 11

Sludinājumu ievietošanas akcija " 0.01 + ⛔️"

Gribēju ievietot sludinājumu, bet nekādi nevaru, " griežas un griežas"... Vai vēl kādam tā?

agrita.a

• 1660
  • 67

❤️papildināts ❤️Nevar noformēt sūtījumu 🫣

Šobrīd portāla neizdodas noformēt sūtījumu dpd un omniva . Jums arī tā ? Man vnk ieskaitī...

O A

• 687
  • 15

Viņi svin jubileju, jūs maksājat par redzamību

Akcija par 1 centu skan pēc svētku salūta, bet kad dūmi izklīst, sāc redzēt lamatas. Visi, kas iep...

arta.v1

• 831
  • 18

Kas notiek ar pērļu nosaukumiem?😆

Vai kāds vēl pamanīja, ka visi pērļu nosaukumi automātiski tulkojās uz iestatīto lietotnē valodu? J...

draingang

• 427
  • 3

Снятие наличных со счета

Доброе утро! С утра пришло смс с банка швед, что снято со счета 3.00 на Andele Mandela , ничего ...

luda-volkova

• 326
  • 8

Maciņa apmaksāšana

Vai atkal var apmaksāt tikai ar karti? Jo man tas liekas ļoti neērti, varbūt es vnk nemāku, vai k...

l.-kalnina

• 409
  • 10

Rīkoties ar šādu liekulību ir jāmāk!!! Aministrācijai aplausi!!!

Pilns portāls ar feikiem. Ja atļauts, ielikšu arī es divus sludinājumus ar LV makiem. Pie zīmol...

artuss.art

• 550
  • 3

Nepatīkama sadarbība!☹️

Pirms pāris dienām iegādājos šeit mēteli. Sludinājumā sabildēts, aprakstā viss minēts, ka TH mētel...

mr...

• 1112
  • 20

Unisend

Vai ir vēl kāda kurai ir bijušas problēmas ar šo piegādi.Nu jau gaidu otro nedēļu.Paciņa ir pazudu...

joly22

• 341
  • 2

Uzmanieties!!! Rozeeeee

Tirgo acīmredzamus feikus, naudu neatgriež, vienkārši nobloķē

jumara

• 290
  • 0

Andele mirst..

Pārcenotas humpalas. Labi lietotāji pazūd, nāk tik klāt jauni “resellers” vai “firmas/h...

geezer

• 833
  • 10

Vai jūs liekat pircēja reitingus tiem kuri beigās nepērk?

Piemēram, laika kavētājiem, ''ņemu par 10 eur kaut sludinājums ir 100'' cilvēkiem, vai arī tie kur...

sparklestech

• 481
  • 7

Kur redzēt cenas par sūtīšanu?

Dāmas, vai kaut kur var atrast aktuālās cenas visiem pakomātiem par sūtīšanu? Nesaprotu, kāpēc t...

mokka

• 261
  • 4

Kategorija - maskas/kostīmi

Dīvaini, ka nav atsevišķa sadaļa tērpiem-maskām. Būtu kur salikt visus neglītos Ziemīšu džemperus,...

Daiga Sproģe

• 285
  • 2

Pazūd tēmas

Tikko bija tēma par komunikāciju, ka pircēji jautā to kas viss jau sen minēts aprakstā. Izteic...

• 172
  • 0

Vai esat ievērojuši, ka

tāds Veldre tirgo Nike Elite mugursomas, ir pārdevis vismaz 40 zem vienas šīs bildes, reizēm aktuā...

andelmanes

• 744
  • 14

"Zīmols uzmanības pievēršanai"

Reāli besī kad pārdevēji norāda citu zīmolu, lai iemānītu cilvēkus apskatīt preci. Pie kam daži v...

lemmikloom

• 2005
  • 22

Vai šis profils atbilst andeles noteikumiem??

Vai šis profils atbilst andeles noteikumiem?? https://www.andelemandele.lv/baltic-creps

krish17

• 504
  • 5

Задвоенная оплата за посылку

Добрый день. Возможно кто сталкивался с задвоенной оплатой за одну и ту же посылку? Деньги был...

anna48

• 343
  • 3

Viss pēc kārtas..

Pāris dienas atpakaļ izlēmu,ka pa ilgiem laikiem jāieliek sadaļā meklēju savas vēlmes..ja nu ko fo...

citronini

• 1177
  • 14

VIRTUĀLA MACIŅA PAPILDINĀŠANA

VAI ATKAL KAS MAINĪJAS MACIŅA PAPILDINĀŠANĀ? KĀPĒC OBLIGĀTI JĀSAGLABĀ KARTES DATI UN NEVAR SAMA...

natalija5

• 332
  • 2

Sūtījuma cena

Sveiki, cik tagad maksa sūtīšana ar Omnivu vēl 2 eiro?

kiraz

• 489
  • 2

Maciņa papildināšana

Sveikas, vēlos papildināt maciņu bet man ir Citadele bet piedāvā tikai apmaksāt ar Swedbank, varbūt...

marilyn7

• 551
  • 13