Cenas samazināšana

Redzu ka citi pārdevēji liek "cenas samazināšanu" atsevišķām pērlēm-kad ir pārsvītrota viena cena ...

jevgenija.jurkevi ca

• 388
  • 9

Unisend

Sveiki. Jautājums par Unisend XL nodalījumu. Esmu nopirkusi kodu, pie pakomāta ievadīju nr, bet nepi...

mammino

• 396
  • 8

Kā var tikt vaļā no sarkanajiem rimbuļiem?

Pie MANA ANDELE man jau ilgāku laiku ir 5 sarkani rimbuļi par darījumiem, kuri jau sen ir pab...

anna.deri

• 376
  • 5

Kas notiek?

Meitenes,kas notiek?Es tikko ieraudziju ka es izeju superizpārdošanā ar 20 % atlaidi.Es šo pasā...

httpwww.andeleman dele.lv

• 656
  • 4

Andelemandele

Labdien. Sakiet Jums arī ik pēc noteiktām sekundēm mājaslapai ir aizkave?

gachb

• 305
  • 1

Aromātiskās eļļas.

Sveikas.Es te mēģinu ievākt informāciju par aromātiskajām eļļām.Varbūt var man kāds zinošāks ci...

love23

• 224
  • 4

Saimnieciskā darbība

Sveikas. Kā Jūs šo saprotat? Samulsināja 1 punkts. Vai tas attiecas arī uz andelēšanos šeit. ...

🌼🌼 🌼

• 419
  • 6

Informācija profilos

Sveikas dāmas. Pēdējā laikā ar vien vairāk domāju par to vai kāds vispār līdz galam kārtīgi iz...

• 1462
  • 19

Krāpnieks uzmanību

Saņēma naudu par preci,bet preci pārdeva citam.uz isziņām neatbild

sandra.kolotuhina 1

• 714
  • 12

jautājums.

VAI ŠODIEN KĀDAM BIJA DARĪJUMS AR LIETOTĀJU d_smedina?vai zem cita logo.prasīja e-pasta adres...

natalija5

• 424
  • 13

Bloķēts sludinājums!!

Gribu padalīties ar nepatīkamu situāciju, ar kuru tikko saskāros no andeles administrācijas puses...

love-style-

• 557
  • 14

Uzmanību!Krāpnieks!

Markuss Dzenītis

natalija.baskevic a2

• 402
  • 6

Krāpnieks! Uzmanību!

Raivo Zītars ( atverskapi2025 ) vakar saņēma naudu par preci, apsolīja, ka nosūtīs vakarā dēlam, ...

julija.burceva

• 630
  • 8

Ieteikums pārdevējiem!!!

Sveiki. Te būs ieteikums no manis pārdevējiem. Iesaku interesēties vai pircējs ir saņēmis paciņu....

baisma

• 410
  • 0

Piegādes izmaksas

Pēdējā laikā esmu novērojusi ka ļoti daudzi pārdevēji ņem fiksētu summu par piegādi. Neatkarīgi ...

kariiina.r

• 1836
  • 57

Kā Jūs rīkotos?

Labvakar... jautājums kā Jūs rīkotos manā gadījumā? Respektīvi pārdevu virsjaku, pircēja norezervē ...

andele-drebes

• 1079
  • 30

Trausla prece

Labdien! Nevaru atrast ka noformet trauslo preci lai saņemtu uzlimi? Vai kads var ludzu palidzet?

lucinka

• 606
  • 12

Nesapratu…

Labvakar!Gribēju papildināt maciñu,bet piedāvā tikai Swedbank un jāverificē.Gribēju papildin...

liepajniece77

• 367
  • 5

Mandeles policija

Interesanti, ko dara ši policija? Ne teorētiski, bet praktiski ? Priekš kam viņa eksistē, ja vispā...

amigurumi

• 590
  • 3

ESIET PIESARDZĪGI

Mums bija slikta pieredze ar pārdevēju Ilzīte Adamoviča, kas šeit ir zem profiliem Schme...

natalija5

• 412
  • 1

Paziņojumi

Sveiki! Vai kāds, lūdzu, var izskaidrot kad AM paziņojumi uz epastu ir ieslēgti un kad izsl...

lillimi

• 235
  • 5

Atsauksmes

Kāpēc dažām lietotājām pie atsauksmēm, kā pircējām - attēli nav, dažām ir… Kur to var nomainīt? :)

nonameil

• 437
  • 7

"Zīmols uzmanības pievēršanai"

Reāli besī kad pārdevēji norāda citu zīmolu, lai iemānītu cilvēkus apskatīt preci. Pie kam daži v...

lemmikloom

• 1539
  • 19

Krāpnieks

https://www.andelemandele.lv/nika010 Krāpnieks atgriezies. Uzdarbojas arī mybook.lv un atdot.lv

filozofe

• 384
  • 2

Problēma ar Omniva pakomātu.

Sveiki. Vēlos noinformēt, ka ar Rīgas Pētersalas ielas Maxima pakomātu ir problēmas, viņš tur acīm...

marisu

• 275
  • 3

Par paziņojumiem, par jaunajām pērlēm

Sveikas! Nesaprotu - man vienai tā, ka paziņojumi uz e pastu par jaunajām pērlēm, no lieto...

🌸 S.I. 🌸

• 220
  • 0

Nekas nenotiek...

Labvakar! Es tikai gribēju pajautāt, vai te vispār kāds vēl kaut ko pērk?? Reāli vairs pat negriba...

an-de-le ***

• 1623
  • 65

Omniva atlaižu kods

Vai šobrīd ir aktīvs kāds omnivas atlaižu kods?

karinafox

• 1237
  • 3

Omniva

Sveiki! Kā no portāla , mana maciņa, sakārtot sūtījumu caur Ir Omniva. Gribu nosūtīt atpakaļ ...

andrejs.kvitko

• 264
  • 2

SKUMJI

ŅINA RIŽAKOVA-sabojāta diena. Pārdevējas sludinājumā ādas/41 izm. zābaki. Patiesībā dermantīns/...

joskito

• 731
  • 9