Cenas samazināšana
Redzu ka citi pārdevēji liek "cenas samazināšanu" atsevišķām pērlēm-kad ir pārsvītrota viena cena ...
Unisend
Sveiki. Jautājums par Unisend XL nodalījumu. Esmu nopirkusi kodu, pie pakomāta ievadīju nr, bet nepi...
Kā var tikt vaļā no sarkanajiem rimbuļiem?
Pie MANA ANDELE man jau ilgāku laiku ir 5 sarkani rimbuļi par darījumiem, kuri jau sen ir pab...
Kas notiek?
Meitenes,kas notiek?Es tikko ieraudziju ka es izeju superizpārdošanā ar 20 % atlaidi.Es šo pasā...
Andelemandele
Labdien. Sakiet Jums arī ik pēc noteiktām sekundēm mājaslapai ir aizkave?
Aromātiskās eļļas.
Sveikas.Es te mēģinu ievākt informāciju par aromātiskajām eļļām.Varbūt var man kāds zinošāks ci...
Saimnieciskā darbība
Sveikas. Kā Jūs šo saprotat? Samulsināja 1 punkts. Vai tas attiecas arī uz andelēšanos šeit. ...
Informācija profilos
Sveikas dāmas. Pēdējā laikā ar vien vairāk domāju par to vai kāds vispār līdz galam kārtīgi iz...
Krāpnieks uzmanību
Saņēma naudu par preci,bet preci pārdeva citam.uz isziņām neatbild
jautājums.
VAI ŠODIEN KĀDAM BIJA DARĪJUMS AR LIETOTĀJU d_smedina?vai zem cita logo.prasīja e-pasta adres...
Bloķēts sludinājums!!
Gribu padalīties ar nepatīkamu situāciju, ar kuru tikko saskāros no andeles administrācijas puses...
Uzmanību!Krāpnieks!
Markuss Dzenītis
Krāpnieks! Uzmanību!
Raivo Zītars ( atverskapi2025 ) vakar saņēma naudu par preci, apsolīja, ka nosūtīs vakarā dēlam, ...
Ieteikums pārdevējiem!!!
Sveiki.
Te būs ieteikums no manis pārdevējiem.
Iesaku interesēties vai pircējs ir saņēmis paciņu....
Piegādes izmaksas
Pēdējā laikā esmu novērojusi ka ļoti daudzi pārdevēji ņem fiksētu summu par piegādi. Neatkarīgi ...
Kā Jūs rīkotos?
Labvakar... jautājums kā Jūs rīkotos manā gadījumā?
Respektīvi pārdevu virsjaku, pircēja norezervē ...
Trausla prece
Labdien! Nevaru atrast ka noformet trauslo preci lai saņemtu uzlimi? Vai kads var ludzu palidzet?
Nesapratu…
Labvakar!Gribēju papildināt maciñu,bet piedāvā tikai Swedbank un jāverificē.Gribēju papildin...
Mandeles policija
Interesanti, ko dara ši policija? Ne teorētiski, bet praktiski ? Priekš kam viņa eksistē, ja vispā...
ESIET PIESARDZĪGI
Mums bija slikta pieredze ar pārdevēju Ilzīte Adamoviča, kas šeit ir zem profiliem Schme...
Paziņojumi
Sveiki! Vai kāds, lūdzu, var izskaidrot kad AM paziņojumi uz epastu ir ieslēgti un kad izsl...
Atsauksmes
Kāpēc dažām lietotājām pie atsauksmēm, kā pircējām - attēli nav, dažām ir… Kur to var nomainīt? :)
"Zīmols uzmanības pievēršanai"
Reāli besī kad pārdevēji norāda citu zīmolu, lai iemānītu cilvēkus apskatīt preci. Pie kam daži v...
Krāpnieks
https://www.andelemandele.lv/nika010
Krāpnieks atgriezies. Uzdarbojas arī mybook.lv un atdot.lv
Problēma ar Omniva pakomātu.
Sveiki. Vēlos noinformēt, ka ar Rīgas Pētersalas ielas Maxima pakomātu ir problēmas, viņš tur acīm...
Par paziņojumiem, par jaunajām pērlēm
Sveikas! Nesaprotu - man vienai tā, ka paziņojumi uz e pastu par jaunajām pērlēm, no lieto...
Nekas nenotiek...
Labvakar! Es tikai gribēju pajautāt, vai te vispār kāds vēl kaut ko pērk?? Reāli vairs pat negriba...
Omniva atlaižu kods
Vai šobrīd ir aktīvs kāds omnivas atlaižu kods?
Omniva
Sveiki! Kā no portāla , mana maciņa, sakārtot sūtījumu caur Ir Omniva. Gribu nosūtīt atpakaļ ...
SKUMJI
ŅINA RIŽAKOVA-sabojāta diena. Pārdevējas sludinājumā ādas/41 izm. zābaki. Patiesībā dermantīns/...