Komunikācijas meistari

Arvien biežāk parādās pircējas, kuru komunikācija ir rupja un agresīva. Interesanti kāpēc publika p...

sanita37

• 492
  • 13

Meklēju ŝo personu!

Veicu pirkuma apmaksu ,nav ne preces ,nedz naudas!ANETE JANSONE

abelite5

• 816
  • 13

Sludinājumu tulkošana.

Labdien. Lai piedod man pērļu pārdevējas, kas savus sludinājumus liek tikai angļu valodā. Nezinu,...

dinachka

• 608
  • 26

sūtīšanas izmaksas

Sveiki veseli! Varētu kāds varētu nokomentēt cik tagad 2025.g. maksā sūtīšana caur andelema...

andrejs.staurs

• 1133
  • 3

Krāpnieki!

lisa.young lietotājs par preci piedāvā norēķināties caur it kā DPD vietni, kurā jāievada savi kart...

norchab

• 379
  • 2

Pielaikošana

Vai jūs piedāvājat pielaikot preci? Un ja jā, tad kā to īstenojat, laujat nākt pie sevis mājās? ...

lemmikloom

• 660
  • 10

Супер жемчужина

Всем здравствуйте. Я тут новичок и у меня вопрос: что значит супер жемчужина?

anzela.razumovska

• 565
  • 9

Jūs piedavājāt nopirkt vai lielāties?

Tie kas forumā piedāvā drēbes, mantas nenoradot cenu, Jūs gribāt pārdot vai palielāties? Jo Jūs tērē...

irina-ananjeva

• 545
  • 7

Humpalas smaka

Labrīt! Vai, jūsuprāt, ir normāli, ka precei, kas sludinājumā norādīta kā jauna, ir ļoti izte...

grinky

• 1048
  • 17

RAMINA.RAMANOVA2 профиль машейников.

Ramina.Ramanova2 ета 2профиля машейникав и оферистов будьте бдительны.

parisergejs

• 379
  • 1

Rupji klienti

Vai neesat pamanijuši, ka Andelē netiek reagēts uz ziņojumiem par rupjībām no klientu puses? Kāda j...

just.me

• 742
  • 12

Andeles mandeles sākumlapa

Sākumlapa nefunkcionē kā nākas. Piemēram, sadaļa Favorīti, dažreiz atrāda daļēju sarakstu ar...

lemmikloom

• 444
  • 5

Kā šo pareizi nosūtīt

Vai varētu lūdzu kāds palīdzēt ar šo - sanāk, ka naudu par preci un Omnivu pircējām kā iepriekš j...

katik888

• 943
  • 6

Preces izsūtīšana uz Lietuvu

Sveiki! Vai uz Lietuvu aī ir iespēja izsūtīt preci?

ollab

• 715
  • 17

Tlaižu kods biļešu paradīzei

Sveikas varbūt kāda zin atlaiža kodu biļešu paradīzei?

benedikta

• 240
  • 1

Andelmandeles paziņojumi

Vai Jums šodien nāk uz telefonu AM paziņojumi? Šķiet, ka man šodien atkal nedarbojas 😔

agrita.a

• 447
  • 7

Vai Jums tā ir gadījies?

Cilvēks izmanto Jūsu personas datus ,lai nosutītu citam savu preci.Vakar atnāca ziņojums uz perso...

httpwww.andeleman dele.lv

• 495
  • 13

Ierosinājums

Pievienot iespēju vienu preci ielikt vairākās sadaļās(piemēram, max 3). Šodien aizdomājos, ka, piem...

ruutule

• 479
  • 6

Mini/midi

Labvakar dāmas! Kā Jūs saprotat kleitas garumu? Man šķiet, ka mini ir līdz 90cm. Midi no 90cm līdz k...

alisone7

• 426
  • 9

Negabarītu nosūtīšana ar kurjeru?

Labvakar! Lūdzu padalieties kā visizdevīgāk nosūtīt preci, kas ir pakomātā neietilpstoša. Liekas tr...

anete.pati

• 541
  • 6

Kādēļ cilvēki tā dara?

Pievienoju favorītiem šo plauktu pirms 3 dienām, jo šobrīd plānoju vannasistabu. Un tad sākās,...

strawberry

• 1381
  • 31

Bildes piesaistīšana privātai vēstulei

Vai jums ir google foto zīmīte stūrī, kad jums vajadzēs cilvekam atsūtīt bildi kopā ar vēstuli ...

amigurumi

• 646
  • 9

Krāpniece "da-ieskaties"

16.maijā samaksāju šai krāpniecei par pirkumu un tad sākās mūžīgas atrunas, kādēļ nevar ievietot pre...

ritagrg

• 967
  • 5

Itkā saņemta prece, bet pakomāts tukšs

Sveiki! Ko man darīt šādā situācijā? Esmu saņēmusi ziņu, ka paka ir atnākusi (dpd), atverot sk...

jenots009

• 624
  • 3

Andeles sludinājumi

Sveiki. Vai jums arī ir tā kad ieliekiet bildes ar preci un nospiežiet pogu likt sludinājumu, tās ...

teilumaaa

• 413
  • 2

Tehnisko palīdzību😅

Var lūdzu paskaidrot,ko es "neredzu",vai vienkārši "palaižu garām"...Manā aplikācijā pie manas an...

love23

• 814
  • 18

Cara laika papīra naudas zīmes

vairākkārt esmu saskāries ar šo problēmu kad ieliktas naudas zīmes,nepievēršot,cik un kadas zīmes ur...

arturslielais

• 453
  • 3

Dpd atlaižu kods

Vai kāda zin aktuālo dpd kodiņu?!

rudzza

• 967
  • 2

Vestule uz e-mail par meklēto preci.

Laba diena! Man ir ieteikums. Lai nemeklētu preci caur atslēgvārdiem katru dienu ieējot port...

sergejs21

• 432
  • 6

Par zemāku cenu..

Pērles jau tāpat lieku par ļoti zemām cenām.Sludinājumi te ir par maksu,ari lai paceltu uz augšu ...

erihsmarija

• 1463
  • 35