Komunikācijas meistari
Arvien biežāk parādās pircējas, kuru komunikācija ir rupja un agresīva. Interesanti kāpēc publika p...
Meklēju ŝo personu!
Veicu pirkuma apmaksu ,nav ne preces ,nedz naudas!ANETE JANSONE
Sludinājumu tulkošana.
Labdien. Lai piedod man pērļu pārdevējas, kas savus sludinājumus liek tikai angļu valodā. Nezinu,...
sūtīšanas izmaksas
Sveiki veseli!
Varētu kāds varētu nokomentēt cik tagad 2025.g. maksā sūtīšana caur andelema...
Krāpnieki!
lisa.young lietotājs par preci piedāvā norēķināties caur it kā DPD vietni, kurā jāievada savi kart...
Pielaikošana
Vai jūs piedāvājat pielaikot preci? Un ja jā, tad kā to īstenojat, laujat nākt pie sevis mājās? ...
Супер жемчужина
Всем здравствуйте. Я тут новичок и у меня вопрос: что значит супер жемчужина?
Jūs piedavājāt nopirkt vai lielāties?
Tie kas forumā piedāvā drēbes, mantas nenoradot cenu, Jūs gribāt pārdot vai palielāties? Jo Jūs tērē...
Humpalas smaka
Labrīt!
Vai, jūsuprāt, ir normāli, ka precei, kas sludinājumā norādīta kā jauna, ir ļoti izte...
RAMINA.RAMANOVA2 профиль машейников.
Ramina.Ramanova2 ета 2профиля машейникав и оферистов будьте бдительны.
Rupji klienti
Vai neesat pamanijuši, ka Andelē netiek reagēts uz ziņojumiem par rupjībām no klientu puses? Kāda j...
Andeles mandeles sākumlapa
Sākumlapa nefunkcionē kā nākas. Piemēram, sadaļa Favorīti, dažreiz atrāda daļēju sarakstu ar...
Kā šo pareizi nosūtīt
Vai varētu lūdzu kāds palīdzēt ar šo - sanāk, ka naudu par preci un Omnivu pircējām kā iepriekš j...
Preces izsūtīšana uz Lietuvu
Sveiki! Vai uz Lietuvu aī ir iespēja izsūtīt preci?
Tlaižu kods biļešu paradīzei
Sveikas varbūt kāda zin atlaiža kodu biļešu paradīzei?
Andelmandeles paziņojumi
Vai Jums šodien nāk uz telefonu AM paziņojumi? Šķiet, ka man šodien atkal nedarbojas 😔
Vai Jums tā ir gadījies?
Cilvēks izmanto Jūsu personas datus ,lai nosutītu citam savu preci.Vakar atnāca ziņojums uz perso...
Ierosinājums
Pievienot iespēju vienu preci ielikt vairākās sadaļās(piemēram, max 3).
Šodien aizdomājos, ka, piem...
Mini/midi
Labvakar dāmas! Kā Jūs saprotat kleitas garumu? Man šķiet, ka mini ir līdz 90cm. Midi no 90cm līdz k...
Negabarītu nosūtīšana ar kurjeru?
Labvakar! Lūdzu padalieties kā visizdevīgāk nosūtīt preci, kas ir pakomātā neietilpstoša. Liekas tr...
Kādēļ cilvēki tā dara?
Pievienoju favorītiem šo plauktu pirms 3 dienām, jo šobrīd plānoju vannasistabu. Un tad sākās,...
Bildes piesaistīšana privātai vēstulei
Vai jums ir google foto zīmīte stūrī, kad jums vajadzēs cilvekam atsūtīt bildi kopā ar vēstuli ...
Krāpniece "da-ieskaties"
16.maijā samaksāju šai krāpniecei par pirkumu un tad sākās mūžīgas atrunas, kādēļ nevar ievietot pre...
Itkā saņemta prece, bet pakomāts tukšs
Sveiki! Ko man darīt šādā situācijā? Esmu saņēmusi ziņu, ka paka ir atnākusi (dpd), atverot sk...
Andeles sludinājumi
Sveiki. Vai jums arī ir tā kad ieliekiet bildes ar preci un nospiežiet pogu likt sludinājumu, tās ...
Tehnisko palīdzību😅
Var lūdzu paskaidrot,ko es "neredzu",vai vienkārši "palaižu garām"...Manā aplikācijā pie manas an...
Cara laika papīra naudas zīmes
vairākkārt esmu saskāries ar šo problēmu kad ieliktas naudas zīmes,nepievēršot,cik un kadas zīmes ur...
Dpd atlaižu kods
Vai kāda zin aktuālo dpd kodiņu?!
Vestule uz e-mail par meklēto preci.
Laba diena!
Man ir ieteikums.
Lai nemeklētu preci caur atslēgvārdiem katru dienu ieējot port...
Par zemāku cenu..
Pērles jau tāpat lieku par ļoti zemām cenām.Sludinājumi te ir par maksu,ari lai paceltu uz augšu ...