Preces atgriešana
Lūdzu viedokli - preces aprakstā minēta visa informācija par tās izmēru. Pircējs zin šo informāc...
Swedbankas naudas pieprasījums
Vai Jūs lietojiet to pārdošanai andelē un vai tas ir droši? Man ir cita banka un es pat nezin...
Preces skatījumi
Meitenes, vai varat padalīties ar ieteikumiem, kā nodrošināt lielāku preču skatījumu? Lieku pārdoša...
Andele Mandele pārdevēji
sveiki, es vēlētos uzzināt, kuri ir jūsu iecienītākie AM pārdevēji, kurus varat ieteikt😊
Praktiski jauns ... Bija uzvilkts tikai pāris reizes. 😶🤯
Kādu laiku atpakaļ te bija diskusija par to, kas ir jauns, kas lietots- lieliskā vai labā stāv...
Pakomātu izcenojumi
Sveiki!
Kurā sadaļā var meklēt kādi ir izcenojumi pakomātiem sūtot ar AM starpniecību?
Vai tas ir r...
Novērtējumi , pircējs vs pārdevējs !
Tagad ielikt atsauksmi ir nekorekti, sliktais tonis?
Divām pircējam uzreiz pēc darījuma ieli...
Krāpniece
Nejauši nosūtīju savu epasta adresi. Uzreiz ieraudzīju Andeles brīdinājumu par to, ka epasts nav jā...
Krāpšana
Šādas ziņas tiek izsūtītas portāla vārdā. Lūgums nespiest uz ziņā esošās saites‼️Hello...
Vilšanās
Vai tiešām nav kauna tirgot saplēstas lupatas? Pārdevēja ar labām atsauksmēm. Tā laikam klasika,...
Negodīga pārdevēja.
Esmu, latviski runājot ''piečakarēta". Nopirku it kā smuku, baltu mugursomiņu, kurai aprakstā tika m...
Vai Šeit ir īsti Tolks ko Pārdot?
Man šeit patīk pirkt jo neviens neko šeit neperk un var dabūt/nokaulet par superigam cenām daudz...
Krapnieks Romans Petrovs sanema naudu uz lietuva banku Payasera UAB, un neatsuta prece un neatbild uz vestulem vina pofils dawkevich.nonna1
Krapnieks Romans Petrovs sanema naudu uz lietuva banku Payasera UAB, un neatsuta prece un neatbild ...
Kā papildināt maciņu
seb banka .Maksājums neizdodas.
KRĀPNIECE SANITA LIEPIŅA!
uzrakstīja man privāti atsaucoties uz manu sludinājumu kur meklēju H&M kleitu.
Kāda laime ,jo kleit...
Ko šis nozīmē?
Kas te notiek?
Jaunie pakomāti UNISEND
Sveikas!
Vai kāda jau ir izmēģinājusi jaunos pakomātus UNISEND? Tagad caur Andele aplikāciju ir bez...
TIRGOTĀJU IETEIKUMI
Meitenes, variet kāda atsaukties, kura uzņemtos tirgošanu manām personīgām pērļu mantām. Nav laika...
Andele mandele preces izsūtīšana
Sveiki, man tāds jautājums, vai andelē mandelē ir tā, ka ja vēlies saņemt maksājumu par nopirkto...
❗❗
Ja mans profils uzradās šāds (skat.att.),tad tas nozīmē,ka AM ir to izdzēsusi vai arī uz laiku s...
Krāpnieks portālā
Vakardien pirmo reizi šajā portālā saskāros ar to, ka mani par potenciālo upuri bija izvēlē...
Pircēja neizņem paciņu.
Ko jūs darītu? Nojaušu, ka prece atnāks atpakaļ, jo paciņa ir pakomātā jau no 26.06. Pircēja ...
Unisend
Vai kāds šobrīd ir sūtijis ar šo pakomātu. Kaut kad nesen tik pievienots.. Tiešām ir bezmaksa...
Lūdzu dalīties pieredzē - kam izdevies iztiesāties ar negodprātīgu piegādātāju
Nav saistībā ar Andeli ,bet nu negodīgie tirgotāji ir arī starp firmām. Pretenziju uzraks...
Dzēst pieteikumu.
Sveiki.
Kā var dzēst preces pieteikumu?
Es gribu dzēst pircēja pieteikumu precei, jo reāli kopš ...
Vai redz pieteikumu, ja beidzies sludinājuma termiņš?
Pieteicos vienai lietai, bet pārdevēja nebija online vairākas dienas. Vakar pamanu, ka pie...
Palidziba
Ko darit kad pardevejs sanema naudu un nesuta perle un neadbild uz prasiba vestulem?
Pakomāta informācija
Vēlētos zināt kā jūs sūtat pakomata informāciju?
Ir joprojām kas sūta vienkārši teksta veidā un pā...
Kāpēc prasa vai pieejams un pēc tam pazūd?
Kāpēc prasīt vai pieejams un tad pazust???
Jauns krāpšanās veids?!
Kas ir šis? No kuriem laikiem uz preci piesakās privāti vēstulē???