Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. ⚠️ Smart-ID apstiprinājums nekad netiek prasīts, lai saņemtu naudu. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Nedarbojās

Manuprāt nedarbojās filtrs: visi, šodien. vakar....

Edvīns Lukaševičs-Lācis

• 935
  • 4

ĪSTA MAZA KROKODILA ĀDAS SOMA

Sveicinātas,vaj nevarētu kāda pateikt vai varētu tirgot īsta krokodila ādas/ar ķepām un galvu/ s...

akella

• 771
  • 3

Pārdošanas process

Sveiki! Iepriekš neesmu neko pārdevusi, bet dažas lietas tagad iekrājušās. Kā notiek process...

liga.liepaja1

• 2168
  • 9

krapnieks janis putnins

nopirku zilas apaksbikses no sievietes parskaitiju navdu janisam putinsam vins iznema sludinajumu ...

miss.samanta

• 664
  • 0

Krāpniecība ! KRISTIĀNA PUŠPURE

Hey visiem ! Atkal krāpniecība. Tātad pie manas preces pieteicās meitene Kristiāna Pušpure. Gribēj...

Endijs Klārs

• 1809
  • 12

Krāpniece - Viktorija Kalnina

Esmu šeit gadu gadiem iepirkusies, paldies Dievam, līdz šim problēmas nebija bijušas. Taču šodien...

zaneri

• 1777
  • 25

“Emporio Armani..”Neuzķeraties uz viltvārža!

Dāmas esat uzmanīgas, lai pēcāk nav jālasa sūdzību raksti! Meklējot dāvanu, uzdūros uz šī viltvār...

anna-kocina

• 649
  • 2

Pastastācija kods

Meitenes otro reizi iegādājos kodu andelemandele,bet man raksta ka nav pareizi kods!Tā notiek for...

delajla

• 695
  • 7

krāpniecība

Es pārdodu savas lietas Andelemandele.Krāpniece izvēlejās sev džemperi,teica ka pirks...

rona-rona

• 1952
  • 12

Krāpniecība!!!

Sveiki! Šodien sastapos ar krāpnieci Irina Lanbert, "itkā" esot no Iganijas, bet ievadot pirmos num...

amyriga

• 2553
  • 19

Mainīšanās

Es nesaprotu, kāpēc jāpiedāvā mainīšanās, ja nav skaidri norādīts, ka pārdevēja to vēlas. Tik b...

eevvee

• 573
  • 2

andelemandele pēdējā versija!

saņēmu uzaicinājumu lietot un iepazīties ar jauno app! lūdzu-dodiet kan veco atpakaļ! gan vizuāl...

micene

• 1566
  • 23

Omniva jaunais dizains 😢

Sveiki!Vēlējos pajautāt tiem,kas sūtījuši kaut ko caur Omnivu pēdējā laikā!Tagad sistēmai i...

Ieva P.C

• 1696
  • 28

Naudiņas atgriešana.

Labdien. Gribētu pakonsultēties ar citām pircējām pārdevējām. Kā Jūs domājat. Es rezervēju p...

dinachka

• 2890
  • 43

Pērku Chloe Nomade edp smaržas

Sveikas, dāmas! Varbūt kāda pārdod šo burvīgo aromātu, labprāt iegādāšos! Vēlams parfimēto ūd...

gliemezvaks

• 347
  • 1

Pirmais pieteikums

2 reizes jau bija gadījums, kad piesakos pirmā pirkt noteiktu preci, man pašai parādās, ka man s pie...

hete

• 1390
  • 7

Nesanāk pievienot attēlus

Vai man vienīgajai nesanāk pievienot attēlus? Visu laiku "loading"...

• 352
  • 0

Haki krāsas ādas mugursoma

Meitenes, dāmas! Liels lūgums!Biju pieteikusies pie kādas pardevējas uz haki krāsas neliela izmēr...

gliemezvaks

• 508
  • 1

DPD

Kur šeit vai atrast sadaļu lai ar kodu SUTUARDPD -20% nosūtīt pa 1.60€? Man meitenes jautā, bet es ...

diana-priede

• 1597
  • 13

...

Interesanta pārdevēja izskat ka liek perles pārdošana tik lai palielitos un celtu savu reit...

stenzi

• 1812
  • 17

Andeles jaunā versija

Sveiki es gribētu atpakaļ veco versiju, jo man regulāri vakaros nevar atvērt lapas, iepriekš tā ne...

dancuks

• 401
  • 0

Sievietes laukos

Labvakar! Saistībā ar plānotu gardrobes revīziju, meklēju kādu sievieti/ ģimeni, kura dzīvo k...

kras

• 858
  • 1

Problemas ar macinja papildinasanu

Man vienigai tada problema? No pagaishas nedeljas neizdodas papildinat macinju. Beigas paradas tada ...

amelieap

• 493
  • 2

Omnivas atlaide

Labrīt! Šodien,omniva mājaslapā,atlaižu kods manaomniva. Ļoti laba atlaide👍 nezinu tikai,cik...

agnesemk

• 3873
  • 12

maciņa papildināšana.

Nevarat pateikt kāpēc jau otro reizi papildinu no vīra kartes savu maciņu par summu 3 eiro, rāda...

nata45

• 620
  • 4

feiks vai īsts? Lietotāja eleon777

Sveiki! Gribēju nopirkt draudzenei somu no eleon777, pēkšņi skatos soma, kura bija publicēta kā or...

valliks

• 1103
  • 4

Ielogošanās

Labrīt! Es vienīgā nevaru ielogoties šeit caur Facebook? Rāda visu laiku error vai pārlādē lapu

zaneberz

• 667
  • 4

Pārdotās preces

Sakiet lūdzu, kā var izdzēst savas pārdotās preces? Izmeklējos visādi, bet neatradu tādu iespēju ...

caterina

• 816
  • 8

Omniva kods

Kodiņš :)

_perle_

• 1190
  • 1

Problēmas ielogoties ar draugiem.lv profilu

Vai ari kadai ir problemas sodien ielogoties ar draugiem.lv profila starpniecību.

sirsnina

• 1083
  • 12