Hei, hei! Atceries, e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Jautājumi administrācijai!

Vakardien atbildi nesaņēmu, turpinu rakstīt šodien un turpināšu, kamēr atbildi nesaņemšu :) 1. ...

Ingas Garderobe

• 1105
  • 2

Tiešām nevajag??

Steidzami pārdodu šo melno mētelīti pa 15€ , ar noņemamu kapuci un pūkām,pildīts ar dūnām...

melnaa

• 894
  • 0

Neveiksmīga sludinājuma pacelšana

Sveikas! Man vienīgai tāda problēma? Vairākas reizes "pacelu" sludinājumu, nekas nenotiek, bet naudi...

tataz

• 989
  • 6

Deaktivizējam sadaļu "Dāvinu Tev"

Sveikas, Dāmas! Informējam, ka sludinājumu sadaļa "Dāvinu Tev" tika deaktivizēta, jo, diemžē...

diskopele

• 1312
  • 2

Preces pievienošana

Kā var pievienot savu preci? Tas tiešām ir muļķīgs jautājums, bet es neatrodu tādu iespēju.

susanna

• 1121
  • 1

Autorizēties ar citu kontu

Sveiki, nejaušības pēc pieslēdzu savam andeles mandeles kontam nepreizo facebook. To var pārs...

laineel74

• 1294
  • 0

Jautājums par sludinājumu cenām

Pēc kādas loģikas tiek piemērotas sludinājuma maksas? Kāpēc viens sludinājums makā 15 centus, b...

Kustutatud kasutaja

• 1792
  • 7

Kā noņemt pieteikumu?

Meitene pieteikusies uz vienu preci manu, bet nu jau kops 6 decembra nedod nekādu ziņu, kaut re...

• 2064
  • 8

Par pārdotas pērles atzīmēšanu kā "pārdots"

Man arvien biežāk gadās, ka pircēja raksta "pa taisno", apejot opciju "vēlos iegādāties". Respekt...

Kristīne G-C

• 2449
  • 16

Kļūdas andelemandele.lv liek saņemt negatīvu atsauksmi, ko turklāt, nav iespējams dzēst!

Labdien, galvenokārt šo ierakstu adresēju portāla administrācijai...ja kāds zina, kā viņus v...

Ingas Garderobe

• 2248
  • 12

Jauna sadaļa: KUNGIEM

Hei, hei! Informējam, ka esam ieviesuši portālā jaunu sadaļu: KUNGIEM. Ja no jūsu puses ir kād...

diskopele

• 1139
  • 2

Atkal jau vērtējums

Man tomēr interesē -kāpēc jo vairāk pozitīvu darījumu,jo zemāki punkti?. Bija 4,96... Un tikko pē...

arlita

• 948
  • 0

Apdomā pirms pērc! :)

Meitenes, lūdzu apdomājiet pirms izvēlaties spiest "pirkt". Esmu ievērojusi, ka daudz mirkļa iespa...

liga-j.

• 1160
  • 5

Sludinājuma papildināšana

Sveiki! Kad varēs papildināt sludinājumus pa vienam? Šobrīd gribu ielikt tik vienu preci, bet nevēl...

liga-j.

• 814
  • 2

Google.com

Esmu vīlusies,iemetot google.com savu vārdu uzvārdu izmet lietas,kuras šeit tirgoju.Apsvēršu vispār...

ina-ina

• 1656
  • 20

Favorīti

Sveikas, meitenes! Ko īsti dod sirsniņas? Tikai to, ka var Favorītu sadaļā redzēt, kas ir iepati...

nelastrengegems

• 855
  • 0

kids sadaļa

Labdien! Pamanīju, ka sadaļā -aksesuāri bērniem- nestrādā izvēlne -kam- ja neaizpilda šo lauku, ta...

piparaste

• 800
  • 3

Sludinajuma pacelsana.

Man labak patiktos ja savu sludinajumu varetu pacelt ari ar tel.sms palidzibu,nevis obligati ar ...

Linda ex Putniņa

• 1220
  • 15

Kā izlabot pircēja/pārdevēja vērtējumu?

Sveikas!Man ir sekojoša problēma - pircēja saņēma preci ar omnivu,ierakstija vērtējumā,ka viss bij...

puma422

• 1420
  • 13

Par norēķiniem ar SWEDBANK i-banku

Dāmas, būsiet pamanījušas sārto uzrakstu portāla augšgalā. Domājam, ka līdz rītdiena problēma no...

diskopele

• 1067
  • 0

Maciņa papildināšana ar maksājumu kartēm: PIESLĒGTA!

Dāmas, beidzot variet papildināt maciņu arī ar banku maksājumu kartēm. Mēs jau gaidām jūsu SUP...

diskopele

• 1994
  • 48

Ieteikums :)

Domāju,ka būtu super forši,ja vēstulei arī varētu pievienot failu,teiksim bildes,ja kāda meitene...

julija.

• 829
  • 1

kāda jēga atsauksmēm?

man ir bijuši jau vairāk kā 30 darījumi šīs andeles pastāvēšanas laikā. bet.... jo vairāk ats...

arlita

• 1730
  • 26

Par sliktām atsauksmēm

Sveika! Ļoti bieži labām pārdevējām ar ļoti kvalitātivu preci redzu 1 zvaigznes atsauksmes ar pozit...

shoppingfan

• 1610
  • 13

?

Es nesaprotu kāpēc nevaru ielikt savas pērles???? Ne caur telefonu, ne caur datoru... Žēl, ka tā, j...

S. A.

• 467
  • 0

Never vaļā pieteikumus un vēstules

Ieejot andelemandele lapā redzu pieteikumus un vēstules lietām, kuras tirgoju, bet neko never vaļ...

Kustutatud kasutaja

• 942
  • 1

Kā izdzēsties no šī portāla?

Sveiki. Vai kāds var pateikt kā izdzēsties no šī portāla?

lala

• 3224
  • 9

jaunā opcija "Pacelt sludinājumu "

Šodien ievēroju šo jauninājumu ! Un protams steidzu izmantot :) BET... cik bieži to drīkst darīt?...

arlita

• 2662
  • 36

Sludinājumu ātra un ērta pārskatīšana

Manuprāt sludinājumu pārskatīšana būtu ērtāka un ātrāka, ja būtu ievieista quick view opcija:-)

Diāna Ņ.

• 710
  • 0

Par maciņa papildināšanu ar Swedbank i-banku

Dārgās Dāmas! Pēdējās dienās esam saņēmušas vairākus e-mail par to, ka nepapildinās maciņs tieši...

diskopele

• 970
  • 0