Cik ilgā laikā admins pārskata sludinājumu?

Ievietoju sludinājumu, bet tā kā prece bija jauna, tad pievienoju bildes no interneta. Pēc admi...

Sanda Kursīte-Jākobson e

• 1344
  • 6

IETEIKUMI PIRKUMU SADAĻAI

Dāmas, tūlīt ar programmētājiem ķeramies klāt pirkumu sadaļas uzlabošanai, lai to maksimāli...

diskopele

• 1634
  • 47

Par jaunas atlases pogas izveidi!

Vai būtu iespējams izveidot pogu, kuru nospiežot man netiktu rādīti bērnu apģērbi? Varbūt tāda poga...

daree

• 850
  • 3

Pērles vīriešiem.

Ļoti gribētos,lai tiktu izveidota sadaļa arī vīriešiem.:)

laura-l

• 910
  • 5

Sieviešu apavi

Sieviešu apavu izmērs nebeidzas ar 42!! Ir arī 43, 44.. Lūdzu izlabojiet šo kļūdu!

mom of 2

• 1102
  • 0

Pārdevēja novērtēšana

Jautājums vai pat ieteikums. Pēc darījuma - kā meitene nospiedusi - pārdot man - man ir viņa jānovē...

• 1238
  • 4

Kā uzlikt, ka pērle rezervēta?

Kā var uzlikt, ka konkrētā lieta ir rezervēta? Vēl no rīta šādu opciju redzēju, bet nu vairs ner...

Liene Gaure

• 2736
  • 4

Pārdotās Pērles

Varbūt esmu kaut ko palaidusi garām, bet īsti nesaprotu, kāpēc nevar izņemt sludinājumu, kuram p...

S PK

• 970
  • 0

ieteikumi

Man patīk lasīt blogus un forumus, tāpēc būtu noderīgi un ērti ka sadaļām pie foruma būtu atzīmēts k...

liga-j.

• 867
  • 0

Pirkumu sadala

Sobrid izveletie pirkumi tiek kartoti dilstosa seciba. Manuprat, ertak un parskatamak butu,ja ...

treimane.baibagma il.com

• 770
  • 0

KIDS sadaļā - apakšveļa/pidžamas

Manuprāt būtu vajadzīga šāda sadaļa :)

• 857
  • 1

Secība pērļu pārdošanā

Sveiki! Domāju, ka šī varētu būt aktuāla tēma jebkurai pārdevējai un pircējai....

Mana Garderobe

• 1762
  • 8

Par lietotāju reitingu

Sveika! Nevaru saprast vērtējumu sistēmu: pēc 2 pirkumiem saņēmu 2reiz pa 5 zvaigznēm --> reiting...

shoppingfan

• 1048
  • 6

Skaistumkopšanas pakalpojumi

Kāpēc te neļauj ievietot sludinājumus,kas saistīti ar skaistumkopšanas pakalpojumiem?

Zita Ansberga

• 1237
  • 3

Vīriešu apģērbi

vai tomēr nederētu arī iespēja nopirkt/tirgot kungu apģērbu?

Inga Āboltiņa

• 809
  • 0

izdzēst pērli

Kā var izdzēst savu Pērli, ja to nopārdevu- dāvināju jau caur FB, nevaru atrast it kā opciju izdzēst...

• 1349
  • 4

Rezervācijas atcelšana

Norezervēju drēbītes potenciālajai pircējai, kura tā arī pazuda. Kā atcelt rezervāciju? Man piedā...

nita-t

• 1480
  • 2

Vīriešu andele

Mans vīrs interesējās kāpēc nav vīriešu andele, teica, ka viņš labprāt gribētu kaut ko stilīgu iep...

Ieva Madrēviča

• 1722
  • 12

Maciņa papildināšana

Meitenes, nekādi nevaru atrast norādījumus, kā tieši papildināt maciņu. Vai kāda var pastāstīt?

Lady D

• 1532
  • 16

Bildes

Sveiki. Ļoti atvainojos, ne zinu kur un kam uzdot jautājumu . Man ne sanāk ievietot bildes . Nos...

nikola123

• 728
  • 0

kids sadaļā dalījums puikām/meitenēm

būtu ērtāk, ja KIDS sadaļā būtu atzīmējams/atlasāms dalījums puikām vai meitenēm. šobrīd viss kopā.

Veronika Lieljukse

• 967
  • 2