Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Perliukų medžioklė

Par sludinājumu ievietošanu

Sveicināti! Pēdējā laikā nevaru ievietot sludinājumu, visu esmu aizpildījusi, foto ievieto...

inese.kise

• 542
  • 7

Omniva caur andele

Sveiki! Formēju caur andeli omnivas sūtījumu, naudiņu no maciņa noņēma, bet sūtījuma koda nav - rād...

pen

• 658
  • 4

Kurās sadaļās ir vislētākie sludinājumi?

Vai visās kategorijās/sadaļās sludinājuma cena ir 0.35 EUR? Spriežot pēc aprakstiem gaidīju...

juspi

• 755
  • 10

Omniva atlaižu kods???? 🥰🥰🥰

Luduzu pasakiet Omniva atlaižu kodiņu 🥵

kristianasandele

• 500
  • 9

Meitenes!Vai kāda ir saskārusies ar krāpnieci Anitu Kišeļevu Podgornaju?

Ja ir kāda informācija,telefona nummurs - lūdzu dodiet ziņu!

marketuks

• 517
  • 1

Blokešana

Ja aizbloķe lietotāju, ko tas maina?! Nevar rakstīt man vai nopirkt no manis?!

evgenija.kovalenk o

• 911
  • 3

Problēmas ar Inbox.lv e-pastu saņemšanu

Dārgās Pērļu mednieces un mednieki! Pēdējo dienu laikā esam konstatējuši, ka ir problēmas...

andelemandele.adm inistracija

• 726
  • 2

Sūtījuma noformēšana Jums, ja neesat neko pirkusi

Sveiki! Jau vairākas reizes situācija, ka man tiek noformēts sūtījums, kuru neesmu pirku...

Shona* Clothes

• 1287
  • 14

DPD pakomāts neuzrāda, ka ievietots sūtījums

Noformēju šeit 3 sūtījumus vienā dienā un saliku vakar no rīta pakomātā. Katram izprintēj...

ebbie

• 1144
  • 11

UZMANIBU!

UZDARBOJAS ATKAK KRĀPNIECE!

ingaaingaa

• 805
  • 9

Milana Oļihneviča

Neielaižieties. Piesakās entajām precēm, pati vai pats. nezin ko grib.. ļoti jauki ziedot sestd...

alise777

• 421
  • 2

Marika M**ehova- neiesaku iegādātās no viņas!

Sveiki, Vēlos pabrīdināt par šo pārdevēju. No sākuma pieteicos citai kleitiņai, bet tā īsti neie...

smukaslietas

• 1334
  • 6

Omniva sūtījumi

Labdien! Varbūt kāds zin, vai vienā skapītī var ieskanēt un salikt vairākus Andeles sūtījum...

mypearls

• 1419
  • 11

Defekts produkts

Kas man jadara kad es nopirku produktu bét bija defekts un pardevejs neatbildeja tikai blokoja?

geothorpe

• 413
  • 0

Saņēmu svešu paciņu!!‼️

Sveiki! Šādā situācijā nonāku pirmo reiz..🥴 Esmu saņēmusi sūtījumu, kas nav domāts man, s...

kras

• 805
  • 2

Dpd atlaižu kodi

Vai ir tagad kādas atlaides dpd,lai nosūtītu paciņu?

kiki1002

• 886
  • 3

Pazaudēju sakarus ar pircēju?

Izdzēsu sludinājumu un pazuda visa sarakste ar cilvēku,kā būtu iespēja atgūt saraksti vai atrast ...

putenitis

• 504
  • 2

Slēpošanas piederumi

Sveiki! Varbūt kāds pēdējā laikā ir iegādājies vai pārdevis slēpošanas ķiveri, slēpes, zābakus, slid...

m.a.r.t.a

• 370
  • 0

Pakomātu kavēšanās

Pakomāti kavējas jau no novembra. Vienā vienā nosūtīju 3 paciņas ar DPD un visas iesprūd...

ebbie

• 661
  • 6

Kodi

Kur, lūdzu, var redzēt apmaksātos pasta stacijas kodus?

remaija

• 406
  • 2

Krāpniece

Kā rīkoties ,ja esmu pārskaitījusi naudu par preci ,un pekšni paradas uzraksts ,ka krāpniece? Summa ...

evucis1989

• 814
  • 12

Neieskaita naudu maciņā

Sveiki! Papildināju maciņu, bet neieskaitās nauda. No konta nauda noņemta, arī pie maksā...

bgitaa

• 474
  • 2

varbut kaut kas zina ko darit !!!!

Vakar papildinaju savu macińu no konta nauda aizgaja bet macińš .... tukš !!!!😳😳😳😳 Varbut kaut kas...

solnce solnce

• 461
  • 4

Atsauksmes,ja pirkums nav noticis.

Šāda opcija neeksistē?Pircēja maldina pārdevēju! Neredzu,kur ievietot info.

lelllite

• 1003
  • 5

DPD atlaižu kods. Jebkura izmēra sūtījumam cena 1.69€.

Vēlos padalīties ar black friday piedāvājumu no DPD 🙂 Šobrīd spēkā akcija dpdblackfri...

maria-v

• 1035
  • 4

Jautājumu jautājumi

Mīļās meitenes! Vai tiešām par lietām 3, 4, 5€ vērtībā, jums ir jāuzdod “ntie” jautājumi? “Cik ...

lindakaukule

• 1048
  • 19

Kā sazināties ar Andeles administrāciju?

Labvakar! Vai šeit kāds var pateikt, kā var sazināties ar Andeles admintrāciju? Ir kāds e- pas...

ogapoga

• 853
  • 4

Sludinājumu grupēšana un kārtošana.

Vai man vienai tā liekas? Sludinājumus varētu kārtot pēc cenām, no augstākā uz mazāko un otrādi. M...

mcmaster

• 562
  • 7

Apmaksāju piegādi, naudu noņēma, koda nav

Šodien apmaksāju caur Andeli piegādi ar DPD, naudu noņēma no konta, bet piegādes koda gan nav, v...

osamu21

• 520
  • 6

Iespējams krāpniece?!?

Nez, kautkā likās aizdomīgi dzirdēts/lasīts uzvārds, pameklējos pa fb krāpnieku lapām. Un neticami ...

iluta.vitkovska

• 1383
  • 11