lietotāja bloķēšanas opcija

Nupat piedzīvoju kārtējo nepatīkamo sadarbību- dāma piesakās uz preci- tik ļoti grib, ka nezin, k...

Līva Vīksne

• 964
  • 3

Omniva saņēmējs ar izsekošanas kodu CE431856244EE

Lūdzu paraudāt vai esat saņēmusi Līvānu omniva pakomats savu preci, ja sastāvs nav Jūsu noteikti...

Ceļojumi Nacional Travel

• 417
  • 1

Omniva.

Sveikas.Ja noformēju sūtījumu šeit ar omnivu,kāda izmēra nodalījumā es varu likt?Viņš pats noske...

love23

• 380
  • 2

Noformēt sūtīšanu caur saraksti vēstulēs. Kā?

Tikko formēju sūtīšanu caur vēstuļu saraksti, bet nesanāk. Ievadu savus pakomāta datus, bet pircēja ...

mezameita

• 730
  • 16

Derīguma termiņš bezmaksas Omniva kodam

Vai kāds zina cik ilgi der šis bezmaksas kods??

monika_te

• 1129
  • 5

DPD pa 1,85

Vai noformējot caur ANdeleMandele DPD, man tiks piedāvāts mazākais nodalījums? Vai ari pie pakom...

bibux

• 446
  • 3

Omniva sūtīšana ar priekšapmaksu caur Andeli

Sveiki! Šovakar nosūtīju pirmo reizi ar caur Andeli apmaksātu Omniva sūtījumu. Noskeneju kodu n...

sarmamras

• 4048
  • 12

Jaunie simboli

Sveiki! Nevaru saprast, vai tā ir kļūda, vai "mode" - šie jaunie simboli Andelē? Nevar sapra...

annapr

• 757
  • 15

Besī

Nevaru saprast, kāpēc pērļu medības nevar atlasīt pēc sava izmēra? Ļoti besī skatīties daudzas lap...

irina-ananjeva

• 474
  • 7

Kur atrast noformēto DPD kodu?!

Izmantoju jauno opciju uzreiz noformēt DPD sūtijumu tepat Andelē, superīga funkcija viss labi, ātri...

Gunda S

• 1053
  • 14

DPD koda iegāde

Kāpēc dpd kodu vairs nav iespējams iegādāties ar bankas karti? Ir tikai piedāvājums Maciņš vai Swed.

rudzza

• 479
  • 7

DPD sūtījuma noformēšana uzkārās....

Formēju pirkuma nosūtīšanu DPD un darījums "uzkārās"-šobrīd varu vien priecāties par uzrakstu "...

juciss

• 447
  • 2

Daļēja sarakstes dzēšana

Sveiki, vai un kā tas ir iespējams izdzēst daļu sarakstes? Šodien saņemu šokējošu pirkumu, ...

aijarrr

• 631
  • 3

Dpd atlaižu kods

Sveikas. Varbūt kāds var uzrakstīt, kur un kā var iegādāties dpd atlaižu kodu par 1.85. Skatos,...

laguna.closet

• 936
  • 21

Krāpnieks

Sveiki! Portālā ir parādījies krāpnieks Rūdolfs Dzenītis, pēc meklējumiem internetā izskatās, ...

austra.

• 1163
  • 5

Administrācija???!!! Netieku profilā!

Sveikas, vēljoprojām netieku savā profilā. Līdz šim visu laiku pieslēdzos ar facebook profilu...

• 559
  • 5

Facebook autorizācija

Labdien! Mans konts Andelē ir piesaistīts Fb, šobrīd netieku iekšā, jo tas nedarbojas. Ieejot caur c...

• 1487
  • 60

Autorizācijas vadlīnijas

* Hei! Iespējams jau pamanīji - pēdējās dienās ir sarežģījumi ar ielogošanos AndelēMand...

andelemandele.adm inistracija

• 331
  • 0

Andele aplikācija

Labdien,vēlos noskaidrot vai tikai man nedarbojas andeles aplikācija mobilai lietotne

snezana

• 538
  • 3

Omniva

Vēlos jūsu pieredzi. Ja neizņemat paku līdz konkrētam datumam, tiešām sūta atpakaļ?Un kas sedz atpa...

• 596
  • 2

Neizprotami pārdevēji

Labdien! Nesaprotu pārdevējus,kas saliek sludinājumus pārdod preci,bet uz vēstulēm neatbi...

Aneta Pupene

• 625
  • 7

Vai sūtīšana cenā ?

Saprotu, ka tas laikam ir tāds standarta jautājums , kaut arī profilā rakstīts , ka nav cenā ... Vi...

maija-saule

• 2617
  • 11

Andele grand 18.09

Sveikas meitenes! Kā jums gāja Andelē 18.09?

monika_te

• 254
  • 0

atlaides kods

Sveiki. Vai kāds zina omniva atlaides kodu? Vecie jau neder

nadino4ka

• 602
  • 5

Andele Grand.

Tikai pārdomas. Pirms divām dienām jau publicēti divi pasākumi - Grand un Kids. Veselas divas diena...

dzidziss

• 1374
  • 13

Sveikas dāmas✨ Es šeit nolūkā uz atsaucību - izpalīdzīgu plecu😉

Protams zinam, ka šī tēma jau apnikusi, bet nekad nav bijušas saskarsmes ar Covid testiem. Vēlo...

pearlscloset

• 554
  • 1

Sludinajuma blokesana.

Labdien perlu mednieces. Nezinu ko lai domuaju. Lieta tada ka šuju dazadus matiem aksesuarus. S...

ljampo4ka888

• 659
  • 10

Ieteikums par zīmolu atlasi

Šodien sapratu, ka mega noderīga opcija būtu zīmoliem, kuriem sekoju, pievienot izmēra izvēl...

ruutule

• 604
  • 4

Vēl ir pieejams?🤨

Labrīt!Nu goda vārds,pacietības mērs ir pilns!!!Es nesaprotu,tas ir kāds jauns šizofrēnijas paveids...

iveta49

• 2473
  • 27

DPD

Vai vēl darbojas DPD koda iegāde par 1.85?

raimondap.

• 938
  • 14