lietotāja bloķēšanas opcija
Nupat piedzīvoju kārtējo nepatīkamo sadarbību- dāma piesakās uz preci- tik ļoti grib, ka nezin, k...
Omniva saņēmējs ar izsekošanas kodu CE431856244EE
Lūdzu paraudāt vai esat saņēmusi Līvānu omniva pakomats savu preci, ja sastāvs nav Jūsu noteikti...
Omniva.
Sveikas.Ja noformēju sūtījumu šeit ar omnivu,kāda izmēra nodalījumā es varu likt?Viņš pats noske...
Noformēt sūtīšanu caur saraksti vēstulēs. Kā?
Tikko formēju sūtīšanu caur vēstuļu saraksti, bet nesanāk. Ievadu savus pakomāta datus, bet pircēja ...
Derīguma termiņš bezmaksas Omniva kodam
Vai kāds zina cik ilgi der šis bezmaksas kods??
DPD pa 1,85
Vai noformējot caur ANdeleMandele DPD, man tiks piedāvāts mazākais nodalījums? Vai ari pie pakom...
Omniva sūtīšana ar priekšapmaksu caur Andeli
Sveiki!
Šovakar nosūtīju pirmo reizi ar caur Andeli apmaksātu Omniva sūtījumu. Noskeneju kodu n...
Jaunie simboli
Sveiki! Nevaru saprast, vai tā ir kļūda, vai "mode" - šie jaunie simboli Andelē? Nevar sapra...
Besī
Nevaru saprast, kāpēc pērļu medības nevar atlasīt pēc sava izmēra? Ļoti besī skatīties daudzas lap...
Kur atrast noformēto DPD kodu?!
Izmantoju jauno opciju uzreiz noformēt DPD sūtijumu tepat Andelē, superīga funkcija viss labi, ātri...
DPD koda iegāde
Kāpēc dpd kodu vairs nav iespējams iegādāties ar bankas karti? Ir tikai piedāvājums Maciņš vai Swed.
DPD sūtījuma noformēšana uzkārās....
Formēju pirkuma nosūtīšanu DPD un darījums "uzkārās"-šobrīd varu vien priecāties par uzrakstu "...
Daļēja sarakstes dzēšana
Sveiki, vai un kā tas ir iespējams izdzēst daļu sarakstes?
Šodien saņemu šokējošu pirkumu, ...
Dpd atlaižu kods
Sveikas. Varbūt kāds var uzrakstīt, kur un kā var iegādāties dpd atlaižu kodu par 1.85. Skatos,...
Krāpnieks
Sveiki!
Portālā ir parādījies krāpnieks Rūdolfs Dzenītis, pēc meklējumiem internetā izskatās, ...
Administrācija???!!! Netieku profilā!
Sveikas, vēljoprojām netieku savā profilā. Līdz šim visu laiku pieslēdzos ar facebook profilu...
Facebook autorizācija
Labdien! Mans konts Andelē ir piesaistīts Fb, šobrīd netieku iekšā, jo tas nedarbojas. Ieejot caur c...
Autorizācijas vadlīnijas
* Hei!
Iespējams jau pamanīji - pēdējās dienās ir sarežģījumi ar ielogošanos AndelēMand...
Andele aplikācija
Labdien,vēlos noskaidrot vai tikai man nedarbojas andeles aplikācija mobilai lietotne
Omniva
Vēlos jūsu pieredzi. Ja neizņemat paku līdz konkrētam datumam, tiešām sūta atpakaļ?Un kas sedz atpa...
Neizprotami pārdevēji
Labdien!
Nesaprotu pārdevējus,kas saliek sludinājumus pārdod preci,bet uz vēstulēm neatbi...
Vai sūtīšana cenā ?
Saprotu, ka tas laikam ir tāds standarta jautājums , kaut arī profilā rakstīts , ka nav cenā ... Vi...
Andele grand 18.09
Sveikas meitenes! Kā jums gāja Andelē 18.09?
atlaides kods
Sveiki. Vai kāds zina omniva atlaides kodu? Vecie jau neder
Andele Grand.
Tikai pārdomas. Pirms divām dienām jau publicēti divi pasākumi - Grand un Kids. Veselas divas diena...
Sveikas dāmas✨ Es šeit nolūkā uz atsaucību - izpalīdzīgu plecu😉
Protams zinam, ka šī tēma jau apnikusi, bet nekad nav bijušas saskarsmes ar Covid testiem. Vēlo...
Sludinajuma blokesana.
Labdien perlu mednieces. Nezinu ko lai domuaju. Lieta tada ka šuju dazadus matiem aksesuarus. S...
Ieteikums par zīmolu atlasi
Šodien sapratu, ka mega noderīga opcija būtu zīmoliem, kuriem sekoju, pievienot izmēra izvēl...
Vēl ir pieejams?🤨
Labrīt!Nu goda vārds,pacietības mērs ir pilns!!!Es nesaprotu,tas ir kāds jauns šizofrēnijas paveids...
DPD
Vai vēl darbojas DPD koda iegāde par 1.85?