Каталог

varbut kaut kas zina ko darit !!!!

Vakar papildinaju savu macińu no konta nauda aizgaja bet macińš .... tukš !!!!😳😳😳😳 Varbut kaut kas...

solnce solnce

• 418
  • 4

Atsauksmes,ja pirkums nav noticis.

Šāda opcija neeksistē?Pircēja maldina pārdevēju! Neredzu,kur ievietot info.

lelllite

• 957
  • 5

DPD atlaižu kods. Jebkura izmēra sūtījumam cena 1.69€.

Vēlos padalīties ar black friday piedāvājumu no DPD 🙂 Šobrīd spēkā akcija dpdblackfri...

maria-v

• 953
  • 4

Jautājumu jautājumi

Mīļās meitenes! Vai tiešām par lietām 3, 4, 5€ vērtībā, jums ir jāuzdod “ntie” jautājumi? “Cik ...

lindakaukule

• 1006
  • 19

Kā sazināties ar Andeles administrāciju?

Labvakar! Vai šeit kāds var pateikt, kā var sazināties ar Andeles admintrāciju? Ir kāds e- pas...

ogapoga

• 688
  • 4

Sludinājumu grupēšana un kārtošana.

Vai man vienai tā liekas? Sludinājumus varētu kārtot pēc cenām, no augstākā uz mazāko un otrādi. M...

mcmaster

• 509
  • 7

Apmaksāju piegādi, naudu noņēma, koda nav

Šodien apmaksāju caur Andeli piegādi ar DPD, naudu noņēma no konta, bet piegādes koda gan nav, v...

osamu21

• 469
  • 6

Iespējams krāpniece?!?

Nez, kautkā likās aizdomīgi dzirdēts/lasīts uzvārds, pameklējos pa fb krāpnieku lapām. Un neticami ...

iluta.vitkovska

• 1244
  • 11

DPD

Labdien! Help! Noformēju sūtījumu Andelē, naudu atskaitīja. Dodoties pie dpd paku skapja skenē...

laila_

• 1921
  • 42

Krāpniece Liāna Prudņikova - Liana Prudnikova

Prudņikova Liāna +37125364727 jeb kā viņa sevi dēvē Лианель Владимировна ir augstprātīga krāpniece...

Godīga Pircēja

• 1456
  • 1

Izpārdošana

Šodien nez kāpēc tā arī neizdevās aktivizēt šeit T.s.”super izpārdošanu “?!-tika meģināts vairā...

Kristine Muceniece

• 287
  • 0

Zīmoli

Sveiki! Kā var izvēlēties / uzlikt zīmolu, kas nav piedāvātajā sarakstā? Kur ir atrodama opcija p...

lipekliite

• 298
  • 0

Dpd mājas lapa

Sveikas. Vai esmu vienīgā,kam šodien neizdodas iegādāties pakas nosūtīšanas kodu dpd mājaslap...

Ieva Širijeva

• 451
  • 4

tatto

Hey meklēju visādas lietas priekš tatto, vai arī kādus ieteikumus kur pirkt

lindy134567

• 210
  • 0

omnivas reklāma.

Vai tikai man tā- ļoti traucē, ekrāna apakšā iznirstošā, omnivas reklāma? Tā katrreiz jādzēš, la...

luizelote

• 433
  • 5

Veiktie pirkumi

Sveikas! Kas jādara, lai visiem nerādītos manu pirkumu bildes pie atsauksmēm? Skatos, ka citiem tā i...

lipekliite

• 505
  • 4

preces atlasīšana pēc krāsas

Mērķis - nopirkt baltu trikotāžas kleitu. Meklētājā atlasot pēc krāsas, labi, ja 10% ir tiešām ba...

gita.adhara

• 391
  • 2

Apģērbi, kas smird

Meitenes, es te esmu tikai 1 mēnesi, vēlētos saprast 1 lietu. Man tika piegādāti apģēbi, kas smaržo ...

bear-and-honey

• 1754
  • 22

Krāpniecība

Sveiki.Vai kāda ir saskārusies ar krāpnieci,un atguvusi naudu?Kadas ir iespējas?Vai zvanot uz bank...

andele-drebes

• 1159
  • 13

Problēmas ar sūtījumu

Kādai Andeles admins kaut ko vispār atbild par šo problēmu?? Reāli ko darīt? Nauda samaks...

laura-bbb

• 532
  • 9

Omniva

Kāda šobrīd Omnivas cena pērkot/pārdodot šeit AM?:)

Kristine Muceniece

• 343
  • 2

Sveiki, vai visiem omnivas sūtījuma izmēriem ir cena 2.20 € ?

Ja sūtīt caur andele

kristi.sama

• 1019
  • 8

Sutijuma noformēšana

Tāds jautājums, kad formeju sūtījumu prasa tagad arī e-pastu. Un ja aizveru logu, lai paska...

evgenija.kovalenk o

• 1091
  • 3

Dpd

Vai kādam tā ir bijis?!

evgenija.kovalenk o

• 579
  • 10

Uzmanību - krāpniece!

Dāmas, šī persona ar vārdu AIJA, preces no mūsu sludinājumiem pārdod Vestiaire - tā, ka iesaku v...

soon

• 741
  • 12

šūtījumi caur andeli

Kā noformēt sūtījumu caur Andeli piem., ar Omnivu ir vieta noradīt galamērķa adresi, bet kur nor...

aleta

• 3655
  • 24

Pacelt pērli uz augšu - nenotiek!

Sv! Naudiņu noņem, bet pērle stāv, kur stāvējusi... Zūd viss andelēšanās prieks!

saluiela

• 313
  • 3

Sūtīt preci citam

Jautājums. Pārdevu preci, pircējam preci atdevu klātienē no rokas rokās, bet labrāt izmanto...

ceverka11

• 697
  • 7

Vai tagad ir pieejams tikai SWEDBANK kā maksājums ???

Es cenšos maksāt kā vienmēr, bet tas ļauj izmantot tikai swedbank internetu, kas man nav, kā es izt...

Dana K

• 360
  • 0

Naudas maka papildinājums

Sakiet,lūdzu,vai tagad drīkst papildināt naudas maku tikai no Swedbankas? Nevaru noformēt sūtī...

nnn.f

• 392
  • 8