skapja naudiņa

sveikas, meitenes! vakar samaksāju, lai papildinātu maciņu, bet šeit joprojām nav maciņš papildi...

perle.s

• 687
  • 22

Dpd kods

Laikam beidzās atlaižu kods ANDELEMANDELE, varbūt kāda zin, vai ir pieejams jauns kods?

oziile

• 3942
  • 8

KRĀPNIECĪBA CAUR OMNIVU!

Labdien! Šodien pieteicās pircējs (krievvalodīgs pajauns vīrietis), kas vēlējās nopirkt Lego aut...

upmalite

• 743
  • 5

Vai varat palīdzēt

Pirmo reizi ko pārdodu Andelē un tā vietā lai uzspiestu pārdots izdzēsu sludinājumu.Pazuda arī kur...

anita.rozentale1

• 541
  • 3

Šausmīga DPD piegāde (pakomāti)

Meitenes, brīdinu - pirms tagad sūtīt caur DPD, izlasiet sūdzības par viņu darbību pēdēja meneša la...

innuendo

• 6453
  • 30

Krāpnieki izmanto Omnivu

https://jauns.lv/raksts/zinas/425472-omniva-bridina-par-krapniekiem-kuri-megina-iegut-maksajuma-kars...

juspi

• 447
  • 0

esmu bailīga!?

Jauku vakaru)Andelemandele esmu jau mēnesi,pirku,pati pārdodu.Pati cenšos aisutit pērlīte cik vien ...

anastasija.

• 1209
  • 16

Pasta stacijas kods

Sveikas! Kāda zina cik ilgā laikā pēc iegādes ir jāizmanto pasta stacijas kods? Man rāda 01.01.1...

larei

• 358
  • 2

izdzest savu esoso profilu..

sveiki, vai ir iespejams dzest veco (esoso)profilu, velos pa jaunam reģistreties, (neesmu k...

moom-mood

• 1130
  • 3

Vai krāpšanās mēģinājums

Pārdošanā divi identisku mēteļu fotogrāfijas no dažādām pārdevējā...

Gita Rinka

• 845
  • 7

Nesaprašanās

Labdien visiem! Iespējams, ka daru kaut ko nepareizi, taču diezgan bieži manām precēm piete...

grinky

• 1416
  • 29

Maciņā neiet nauda

Papildināju maciņu, bet tā arī neienāca naudiņa. No internetbankas ir noskaitīja summa. AndeleM...

kbirzule

• 554
  • 6

Jaunā aplikācija-jums viss iet?

Līdz ar jaunās aplikācijas automātisko atjaunināšanos viss kļuvis liels un telefonā nepārred...

Elīza Rozīte

• 545
  • 4

DPD kods- nederīgs.

Labvakar! Pārdevu preci, iegādājos DPD kodu, bet ievadot to tam paredzētajā ailē, parādās - "Kods ne...

lena-lena

• 491
  • 2

Nobrukusi Andelemandele mājaslapa?

Tikai man gan Chromā, gan Operā profili (gan mans gan citu), izskatās kā garš izkropļots stabiņ...

juspi

• 715
  • 11

?

Sveiki, kāda var lūdzu uzrakstīt kā var uzlikt uz bildes ka ir pārdots.

bokavi

• 556
  • 8

??

Sveiki, vai kāda varētu ieteikt ka uzlikt ka prece ir pārdota?

bokavi

• 351
  • 1

DPD, Pastastacija, Omniva atlaides uz 15.12.2020.

Sveicināti, nekur neredzu un blakus tēmā arī nav atbildes, vai akcija Pastastacijai (1.85 EUR)...

juspi

• 853
  • 13

savienojuma kļūda

visur kur laboju vai pievienoju preci...radas sarkanā ailē savienojuma kļūda. tā jau novēroju kādu n...

snezana

• 581
  • 4

Kā var sazināties ar andelemandele administrāciju?

Nevaru uzrakstīt ne vēstuli epastā, ne sazināties caur app.

marimir

• 1892
  • 12

Feiki un krāpniecība

Lügums administrācijai izveidot sadaļu,kur uzrāda krāpniecīgu darbību un feiku tirgoša...

robsons

• 1519
  • 8

Latvijas pasts pakomāti - kods

Sveiki visiem :) Nopirku andelē latvijas pasta kodu, bet šis kods nedarbojas ("promo kods ne...

innuendo

• 984
  • 8

Cos tops

Hei! Meklēju attēlos parādītos topus. Man interesē S izmērs. Paldies :)

Marta .

• 343
  • 2

Krapniece Viktorija Kalniņa- Lietuvas konts

Svaigi cepts profils (Vakar) daudz preces bija ievietotas pardošanaa, cik sapratu daudzas tika i...

i.r

• 924
  • 17

Pircēji slinko atstāt atsauksmes?

Pēdējā laikā esmu ievērojusi, ka ir ievērojami samazinājies atsauksmju skaits, ko pircēji atstāj p...

blue_ocean

• 1275
  • 22

DPD sūtījums.

Sveikas. Skatos,ka tagad Andele piedāvā Dpd sūtījumus pa 1.85,vai kāda var pateikt,vai tas attie...

love23

• 2942
  • 15

Krāpniece! VERONIKA ŠMITE. Lūdzu atsauksmes.

Sveikas! Esmu kļuvusi par krāpnieces upuri. Ne šeit,bet feisbuka Marketplace. Ieraudzīju šeit...

arlita

• 1770
  • 16

Preces atrašanās pēc kārtas - skaita

Sveikas ievērojāt, ka preces atrašanās pēc kārtas - skaita nav pareiza. Tā parādas, ka prece ir...

• 591
  • 8

DPD

Šodien pirmo reizi iegādājos DPD kodu,jo līdz šim bija PastaStacija. Nu nesaprotu kur man tas kods ...

burkaakundze

• 1029
  • 2

Pilnmēness Andelē

Jeb "kad akūti vajag kažoku":

• 1120
  • 18