skapja naudiņa
sveikas, meitenes! vakar samaksāju, lai papildinātu maciņu, bet šeit joprojām nav maciņš papildi...
Dpd kods
Laikam beidzās atlaižu kods ANDELEMANDELE, varbūt kāda zin, vai ir pieejams jauns kods?
KRĀPNIECĪBA CAUR OMNIVU!
Labdien! Šodien pieteicās pircējs (krievvalodīgs pajauns vīrietis), kas vēlējās nopirkt Lego aut...
Vai varat palīdzēt
Pirmo reizi ko pārdodu Andelē un tā vietā lai uzspiestu pārdots izdzēsu sludinājumu.Pazuda arī kur...
Šausmīga DPD piegāde (pakomāti)
Meitenes, brīdinu - pirms tagad sūtīt caur DPD, izlasiet sūdzības par viņu darbību pēdēja meneša la...
Krāpnieki izmanto Omnivu
https://jauns.lv/raksts/zinas/425472-omniva-bridina-par-krapniekiem-kuri-megina-iegut-maksajuma-kars...
esmu bailīga!?
Jauku vakaru)Andelemandele esmu jau mēnesi,pirku,pati pārdodu.Pati cenšos aisutit pērlīte cik vien ...
Pasta stacijas kods
Sveikas!
Kāda zina cik ilgā laikā pēc iegādes ir jāizmanto pasta stacijas kods? Man rāda 01.01.1...
izdzest savu esoso profilu..
sveiki, vai ir iespejams dzest veco (esoso)profilu, velos pa jaunam reģistreties, (neesmu k...
Vai krāpšanās mēģinājums
Pārdošanā divi identisku mēteļu fotogrāfijas no dažādām pārdevējā...
Nesaprašanās
Labdien visiem! Iespējams, ka daru kaut ko nepareizi, taču diezgan bieži manām precēm piete...
Maciņā neiet nauda
Papildināju maciņu, bet tā arī neienāca naudiņa. No internetbankas ir noskaitīja summa. AndeleM...
Jaunā aplikācija-jums viss iet?
Līdz ar jaunās aplikācijas automātisko atjaunināšanos viss kļuvis liels un telefonā nepārred...
DPD kods- nederīgs.
Labvakar! Pārdevu preci, iegādājos DPD kodu, bet ievadot to tam paredzētajā ailē, parādās - "Kods ne...
Nobrukusi Andelemandele mājaslapa?
Tikai man gan Chromā, gan Operā profili (gan mans gan citu), izskatās kā garš izkropļots stabiņ...
?
Sveiki, kāda var lūdzu uzrakstīt kā var uzlikt uz bildes ka ir pārdots.
??
Sveiki, vai kāda varētu ieteikt ka uzlikt ka prece ir pārdota?
DPD, Pastastacija, Omniva atlaides uz 15.12.2020.
Sveicināti,
nekur neredzu un blakus tēmā arī nav atbildes, vai akcija Pastastacijai (1.85 EUR)...
savienojuma kļūda
visur kur laboju vai pievienoju preci...radas sarkanā ailē savienojuma kļūda. tā jau novēroju kādu n...
Kā var sazināties ar andelemandele administrāciju?
Nevaru uzrakstīt ne vēstuli epastā, ne sazināties caur app.
Feiki un krāpniecība
Lügums administrācijai izveidot sadaļu,kur uzrāda krāpniecīgu darbību un feiku tirgoša...
Latvijas pasts pakomāti - kods
Sveiki visiem :)
Nopirku andelē latvijas pasta kodu, bet šis kods nedarbojas ("promo kods ne...
Cos tops
Hei!
Meklēju attēlos parādītos topus. Man interesē S izmērs. Paldies :)
Krapniece Viktorija Kalniņa- Lietuvas konts
Svaigi cepts profils (Vakar) daudz preces bija ievietotas pardošanaa, cik sapratu daudzas tika i...
Pircēji slinko atstāt atsauksmes?
Pēdējā laikā esmu ievērojusi, ka ir ievērojami samazinājies atsauksmju skaits, ko pircēji atstāj p...
DPD sūtījums.
Sveikas.
Skatos,ka tagad Andele piedāvā Dpd sūtījumus pa 1.85,vai kāda var pateikt,vai tas attie...
Krāpniece! VERONIKA ŠMITE. Lūdzu atsauksmes.
Sveikas! Esmu kļuvusi par krāpnieces upuri. Ne šeit,bet feisbuka Marketplace.
Ieraudzīju šeit...
Preces atrašanās pēc kārtas - skaita
Sveikas ievērojāt, ka preces atrašanās pēc kārtas - skaita nav pareiza. Tā parādas, ka prece ir...
DPD
Šodien pirmo reizi iegādājos DPD kodu,jo līdz šim bija PastaStacija. Nu nesaprotu kur man tas kods ...
Pilnmēness Andelē
Jeb "kad akūti vajag kažoku":