Liels daudzums pieteikumu.

Labdien meitenes,jau ilgu laiku brīnos un nesaprotu,beidzot gribas pajautāt pārdevējām,kas tirgo...

iveta49

• 1691
  • 21

Nevar pievienot foto ne vēstulēs, ne forumā

Sveikas! Vai vēl kāda šodien nevar pievienot foto no aplikācijas? Izvēlos foto un, kad sarka...

lake-baikal

• 931
  • 13

Bojātas paciņas.

https://www.facebook.com/727917868/posts/10157731068732869/ Tagad var redzēt kāpēc prece daž...

Ieva P.C

• 709
  • 6

E bay pieredze?

Labdien. Kādai ir pieredze ar lietu tirgošanu ebay?

Ieva Neim@ne

• 1189
  • 7

DPD Pasta Stacijas kods

Esmu iegādājusies šeit piedāvāto DPD pasta stacijas kodu preces sūtīšanai. Varbūt kāda zin kā ar ...

elizabeteaf

• 2779
  • 11

Cenu noteikšana.

Sveikas. Interesē tada lieta -kā Jūs savām tirgotajām precītēm nosakāt cenas? Interesē gan jaunām li...

lilii23

• 1025
  • 10

Atsauksmes

Kā jums ir atsauksmēm ? Vai jums tās ir svarīgas ? Vai vienmēr ielieciet tās pircēj...

anna.vin

• 1363
  • 17

Naids?

Pēdējā laikā klaiņojot biezokņus Andelē, apmeklējot vismaz 30 pārdevēju profilus, pirmais, k...

kristines_perles

• 1601
  • 20

Portāls kā bizness

Sveiciens Jums, Vēlējos ieteikt, lai portāls atzīmē pārdevējas, kas nodarbojas ar "biznes...

agentlv

• 1498
  • 13

Ja nu vēl kàdam nācās saskarties ar sabinchix7

sabinchix7-vissu laiku maina lietotāja vārdu https://www.andelemandele.lv/sabinchix7 pārdeva man apa...

mu6mire

• 1323
  • 6

Negodīga pārdevēja

Sveikas! Gribēju noskaidrot, vai vēl kādu ir apkrāpusi pārdevēja Sanija Lobanova?

katrine-rozukalne

• 724
  • 3

Attieksme

Sveikas dāmas! Es ilgi turējos, jo domāju, ka nav jau liela jēga par to runāt, bet kas zina, varbū...

paulaelviira

• 967
  • 10

Krāpnieču un negodprātīgu pircēju/pārdevēju saraksts

Sveiki! Gribēju vaicāt, vai kaut kur var atrast uzskaitītu sarakstu ar visām krāpniecēm, kas šeit u...

lake-baikal

• 865
  • 2

Labi cilvēki IR :)

Vienkārši gribu pateikt "liels paldies" tiem cilvēkiem, kuri ir godīgi, laipni,atsaucīgi un sapro...

innuendo

• 626
  • 0

Meklēju kas vel iepercies pie Santa135

Varbut kada nopirka somu Michael Kors no Santas135 un nav saņemusi.

oljalja

• 1170
  • 22

Amoralle STILA, coo culte STILA..

Kādēļ meitenes liekot drēbes, atzīmē dažādas firmas un pieraksta.. AMORALLE stila kleita? Jau kādu...

Līga♥ ♥

• 998
  • 5

Jaunumiņš

Sveikas dāmas! :) Esmu nesen sākusi lietot aplikāciju, varbūt kāda var padalīties ar ieteik...

intahe

• 810
  • 3

OMNIVA PIEGĀDE

Sveiki! Vai man vienīgai kavējas pasūtījumi ar Omnivu pēdējā laikā, kaut arī preci izsūtu tajā pat v...

kristines_perles

• 1759
  • 10

Profila bildes nomainīšana

Labdien, šodien piereģistrējos šeit. Kā var nomainīt profila bildi ? Nekur nevarēju atrast info pa...

anna.vin

• 2534
  • 19

Maciņa papildināšana kavējas un administrācija ignorē

Vēlējos uzzināt vai esat saskārušās ar sekojošu situāciju: Šorīt nolēmu papildināt maciņu Andel...

kristata

• 863
  • 22

ĻOTI nesmuki, apzinata krapniecība.

Vēlos brīdināt par : https://www.andelemandele.lv/yanamoon Labdien, lieta tāda ,ka nesen iegā...

didicat

• 2045
  • 6

Negatīva atsauksme!

Tikai šodien tika pamanīts ka ir saņemtas jaunas atsauksmes.Diemžēl negatīvas.Kā rīkotie...

missyasmin

• 1500
  • 32

Krāpniece

13.05. iegādājos sporta pulksteni no zukss27, naudu skaitīju cik saprotu uz dēla kontu Valters Daks...

ilzz

• 1108
  • 6

Dīvaina pārdevēja

Ieliek pārdošanā preci par lētu (nu ļoti lētu naudu, pat aizdomīgi lētu). Protams, ka precei b...

i.a.

• 1933
  • 21

Pārdošana uz foruma

Labrīt mīļās pārdevējas! Vai kādai kaut kādreiz izdevās kaut ko pārdod foruma sadaļā "meklēju"? 😂...

natalia.kay

• 1249
  • 15

Jautā atlaides.

Intereses pēc gribu Jums pajautāt vai Jums tiek prasīts nolaist precei cenu un/vai uzsaukt omn...

skaistaslietas

• 2891
  • 68

Aizdomas par krāpniecību !!!

Sveikas.Interesē vai kāda no Jums arī bija pieteikusies pie šīm lietām. Viss ļoti aizdomī...

dzive-ir-skaista-

• 1773
  • 15

Vai tā ir pieņemts?

Nopirkt tikko no manis jaku, vēl mēģinot kaulēties pirms tam, un tad to jaku nākamajā dienā pēc saņ...

sabinestrautina

• 1690
  • 22

No dominas omnivas atnāca paciņa, bet neesmu pasūtijusi

Vai kādai nav pazudusi nosūtītā paciņa no dominas, vakar vakarā saņemu ziņu no omniva, ka man pien...

liva_johanna

• 991
  • 4

Think positive ♥

Kaut kā "pavilkās" uz nenopietno un iedomājos par tēmu, kas varētu būt kā "atpūtas stūrītis...

• 1480
  • 32