Liels daudzums pieteikumu.
Labdien meitenes,jau ilgu laiku brīnos un nesaprotu,beidzot gribas pajautāt pārdevējām,kas tirgo...
Nevar pievienot foto ne vēstulēs, ne forumā
Sveikas! Vai vēl kāda šodien nevar pievienot foto no aplikācijas? Izvēlos foto un, kad sarka...
Bojātas paciņas.
https://www.facebook.com/727917868/posts/10157731068732869/
Tagad var redzēt kāpēc prece daž...
E bay pieredze?
Labdien.
Kādai ir pieredze ar lietu tirgošanu ebay?
DPD Pasta Stacijas kods
Esmu iegādājusies šeit piedāvāto DPD pasta stacijas kodu preces sūtīšanai. Varbūt kāda zin kā ar ...
Cenu noteikšana.
Sveikas. Interesē tada lieta -kā Jūs savām tirgotajām precītēm nosakāt cenas? Interesē gan jaunām li...
Atsauksmes
Kā jums ir atsauksmēm ? Vai jums tās ir svarīgas ? Vai vienmēr ielieciet tās pircēj...
Naids?
Pēdējā laikā klaiņojot biezokņus Andelē, apmeklējot vismaz 30 pārdevēju profilus, pirmais, k...
Portāls kā bizness
Sveiciens Jums,
Vēlējos ieteikt, lai portāls atzīmē pārdevējas, kas nodarbojas ar "biznes...
Ja nu vēl kàdam nācās saskarties ar sabinchix7
sabinchix7-vissu laiku maina lietotāja vārdu https://www.andelemandele.lv/sabinchix7 pārdeva man apa...
Negodīga pārdevēja
Sveikas!
Gribēju noskaidrot, vai vēl kādu ir apkrāpusi pārdevēja Sanija Lobanova?
Attieksme
Sveikas dāmas!
Es ilgi turējos, jo domāju, ka nav jau liela jēga par to runāt, bet kas zina, varbū...
Krāpnieču un negodprātīgu pircēju/pārdevēju saraksts
Sveiki! Gribēju vaicāt, vai kaut kur var atrast uzskaitītu sarakstu ar visām krāpniecēm, kas šeit u...
Labi cilvēki IR :)
Vienkārši gribu pateikt "liels paldies" tiem cilvēkiem, kuri ir godīgi, laipni,atsaucīgi un sapro...
Meklēju kas vel iepercies pie Santa135
Varbut kada nopirka somu Michael Kors no Santas135 un nav saņemusi.
Amoralle STILA, coo culte STILA..
Kādēļ meitenes liekot drēbes, atzīmē dažādas firmas un pieraksta.. AMORALLE stila kleita? Jau kādu...
Jaunumiņš
Sveikas dāmas! :) Esmu nesen sākusi lietot aplikāciju, varbūt kāda var padalīties ar ieteik...
OMNIVA PIEGĀDE
Sveiki! Vai man vienīgai kavējas pasūtījumi ar Omnivu pēdējā laikā, kaut arī preci izsūtu tajā pat v...
Profila bildes nomainīšana
Labdien, šodien piereģistrējos šeit. Kā var nomainīt profila bildi ? Nekur nevarēju atrast info pa...
Maciņa papildināšana kavējas un administrācija ignorē
Vēlējos uzzināt vai esat saskārušās ar sekojošu situāciju: Šorīt nolēmu papildināt maciņu Andel...
ĻOTI nesmuki, apzinata krapniecība.
Vēlos brīdināt par : https://www.andelemandele.lv/yanamoon
Labdien, lieta tāda ,ka nesen iegā...
Negatīva atsauksme!
Tikai šodien tika pamanīts ka ir saņemtas jaunas atsauksmes.Diemžēl negatīvas.Kā rīkotie...
Krāpniece
13.05. iegādājos sporta pulksteni no zukss27, naudu skaitīju cik saprotu uz dēla kontu Valters Daks...
Dīvaina pārdevēja
Ieliek pārdošanā preci par lētu (nu ļoti lētu naudu, pat aizdomīgi lētu). Protams, ka precei b...
Pārdošana uz foruma
Labrīt mīļās pārdevējas! Vai kādai kaut kādreiz izdevās kaut ko pārdod foruma sadaļā "meklēju"? 😂...
Jautā atlaides.
Intereses pēc gribu Jums pajautāt vai Jums tiek prasīts nolaist precei cenu un/vai uzsaukt omn...
Aizdomas par krāpniecību !!!
Sveikas.Interesē vai kāda no Jums arī bija pieteikusies pie šīm lietām.
Viss ļoti aizdomī...
Vai tā ir pieņemts?
Nopirkt tikko no manis jaku, vēl mēģinot kaulēties pirms tam, un tad to jaku nākamajā dienā pēc saņ...
No dominas omnivas atnāca paciņa, bet neesmu pasūtijusi
Vai kādai nav pazudusi nosūtītā paciņa no dominas, vakar vakarā saņemu ziņu no omniva, ka man pien...
Think positive ♥
Kaut kā "pavilkās" uz nenopietno un iedomājos par tēmu, kas varētu būt kā "atpūtas stūrītis...