Pircēji slinko atstāt atsauksmes?

Pēdējā laikā esmu ievērojusi, ka ir ievērojami samazinājies atsauksmju skaits, ko pircēji atstāj p...

blue_ocean

• 1301
  • 22

DPD sūtījums.

Sveikas. Skatos,ka tagad Andele piedāvā Dpd sūtījumus pa 1.85,vai kāda var pateikt,vai tas attie...

love23

• 2961
  • 15

Krāpniece! VERONIKA ŠMITE. Lūdzu atsauksmes.

Sveikas! Esmu kļuvusi par krāpnieces upuri. Ne šeit,bet feisbuka Marketplace. Ieraudzīju šeit...

arlita

• 1797
  • 16

Preces atrašanās pēc kārtas - skaita

Sveikas ievērojāt, ka preces atrašanās pēc kārtas - skaita nav pareiza. Tā parādas, ka prece ir...

Dzēsts lietotājs

• 597
  • 8

DPD

Šodien pirmo reizi iegādājos DPD kodu,jo līdz šim bija PastaStacija. Nu nesaprotu kur man tas kods ...

burkaakundze

• 1036
  • 2

Pilnmēness Andelē

Jeb "kad akūti vajag kažoku":

Dzēsts lietotājs

• 1157
  • 18

sludinājumu pacelšana

Sveiki! Cik reizes vai cik bieži paceļat savus sludinājumus un kuros laikos, dienās, pēc piere...

jamaika

• 591
  • 3

Nedarbojās

Manuprāt nedarbojās filtrs: visi, šodien. vakar....

Edvīns Lukaševičs-Lācis

• 831
  • 4

Sveiki,Vaij šī prece-kastes ir Lietota lieliskā stāvoklī?

Nopirku no Monta Anete Pētersone https://www.andelemandele.lv/montaanete kastes pa 25€+pasta sta...

mu6mire

• 2099
  • 20

ĪSTA MAZA KROKODILA ĀDAS SOMA

Sveicinātas,vaj nevarētu kāda pateikt vai varētu tirgot īsta krokodila ādas/ar ķepām un galvu/ s...

akella

• 719
  • 3

Pārdošanas process

Sveiki! Iepriekš neesmu neko pārdevusi, bet dažas lietas tagad iekrājušās. Kā notiek process...

liga.liepaja1

• 1575
  • 9

krapnieks janis putnins

nopirku zilas apaksbikses no sievietes parskaitiju navdu janisam putinsam vins iznema sludinajumu ...

miss.samanta

• 633
  • 0

Krāpniecība ! KRISTIĀNA PUŠPURE

Hey visiem ! Atkal krāpniecība. Tātad pie manas preces pieteicās meitene Kristiāna Pušpure. Gribēj...

Endijs Klārs

• 1747
  • 12

Krāpniece - Viktorija Kalnina

Esmu šeit gadu gadiem iepirkusies, paldies Dievam, līdz šim problēmas nebija bijušas. Taču šodien...

zaneri

• 1503
  • 25

“Emporio Armani..”Neuzķeraties uz viltvārža!

Dāmas esat uzmanīgas, lai pēcāk nav jālasa sūdzību raksti! Meklējot dāvanu, uzdūros uz šī viltvār...

anna-kocina

• 599
  • 2

Pastastācija kods

Meitenes otro reizi iegādājos kodu andelemandele,bet man raksta ka nav pareizi kods!Tā notiek for...

mjusli

• 651
  • 7

krāpniecība

Es pārdodu savas lietas Andelemandele.Krāpniece izvēlejās sev džemperi,teica ka pirks...

rona-rona

• 1881
  • 12

Krāpniecība!!!

Sveiki! Šodien sastapos ar krāpnieci Irina Lanbert, "itkā" esot no Iganijas, bet ievadot pirmos num...

amyriga

• 2333
  • 19

Mainīšanās

Es nesaprotu, kāpēc jāpiedāvā mainīšanās, ja nav skaidri norādīts, ka pārdevēja to vēlas. Tik b...

eevvee

• 535
  • 2

andelemandele pēdējā versija!

saņēmu uzaicinājumu lietot un iepazīties ar jauno app! lūdzu-dodiet kan veco atpakaļ! gan vizuāl...

micene

• 1392
  • 23

Omniva jaunais dizains 😢

Sveiki!Vēlējos pajautāt tiem,kas sūtījuši kaut ko caur Omnivu pēdējā laikā!Tagad sistēmai i...

Ieva P.C

• 1482
  • 28

Naudiņas atgriešana.

Labdien. Gribētu pakonsultēties ar citām pircējām pārdevējām. Kā Jūs domājat. Es rezervēju p...

dinachka

• 2531
  • 43

Pērku Chloe Nomade edp smaržas

Sveikas, dāmas! Varbūt kāda pārdod šo burvīgo aromātu, labprāt iegādāšos! Vēlams parfimēto ūd...

gliemezvaks

• 323
  • 1

Pirmais pieteikums

2 reizes jau bija gadījums, kad piesakos pirmā pirkt noteiktu preci, man pašai parādās, ka man s pie...

hete

• 1315
  • 7

Nesanāk pievienot attēlus

Vai man vienīgajai nesanāk pievienot attēlus? Visu laiku "loading"...

• 322
  • 0

Haki krāsas ādas mugursoma

Meitenes, dāmas! Liels lūgums!Biju pieteikusies pie kādas pardevējas uz haki krāsas neliela izmēr...

gliemezvaks

• 478
  • 1

DPD

Kur šeit vai atrast sadaļu lai ar kodu SUTUARDPD -20% nosūtīt pa 1.60€? Man meitenes jautā, bet es ...

diana-priede

• 1535
  • 13

...

Interesanta pārdevēja izskat ka liek perles pārdošana tik lai palielitos un celtu savu reit...

stenzi

• 1522
  • 17

Andeles jaunā versija

Sveiki es gribētu atpakaļ veco versiju, jo man regulāri vakaros nevar atvērt lapas, iepriekš tā ne...

dancuks

• 371
  • 0

Sievietes laukos

Labvakar! Saistībā ar plānotu gardrobes revīziju, meklēju kādu sievieti/ ģimeni, kura dzīvo k...

kras

• 815
  • 1