epasta paziņojumi

kā var atteikties no epasta pazoņojumiem, es esmu jau atsekojusi reizes 50, bet kā turpina nāk...

linconins

• 557
  • 8

Fake precu blokesana

Es ierosinu lai bloke neorginalus un nonem iespeju publicet feikus, nopirku 3 brendu lietas un ...

atrubinska

• 959
  • 7

Negodīga pārdevēja!

https://www.andelemandele.lv/laurlive Atsūtīja botas bez iekšzolēm, kad jautāju, kur tās ir, teica,...

Sanita G.

• 701
  • 1

Sūtīšana ar Omniva

Sveiki, interesē vai nosūtot paciņu ar Omnivu vēl pastāv atlaide, ievadot kodu Andelemandele? Paldi...

litalu

• 1690
  • 6

Bestsecret internetveikals registracijas kods

V8S-SC7-29F

baagira

• 475
  • 3

Naudas noņemšana - pakalpojuma nesniegšana

Šodien veicu sludinājuma pacelšanu, nauda tiek no maciņa noņemta, bet sludinājums netiek pacelt...

icequeen

• 580
  • 17

Krāpniecība kā ātrais kredīts bez procentiem???

Kāda ir saskārusies ar šo fenomenu? Iegādājos preci, bet pēc dažām dienām pārdēvēja atsaka darīj...

beauty_mandele

• 1970
  • 21

VICTORIAS SECRET REPLIKAS

Sveikas. Ieteiktu ļoti pievērst uzmanību, ja vēlaties iegādāties Victorias Secret apakšv...

diandraa

• 1040
  • 10

Omniva atlaide

Izskatās ka no maija vairs nav Omnivai atlaide ar kodu Manaomniva. Vai šobrīd nav atlaides vai ir ...

aijarrr

• 3346
  • 8

omniva

labdien! sakiet vai omnivai vairāk neder atlaižu kods “AndeleMandele”? Jo mēģināju un rāda, ka ...

alkkk

• 617
  • 6

krāpnieces

ko lai iesāk ar darījumiem, kuros tiec apkrāpts? administrācijai rakstīt bezjēdzīgi, nekādi nereaģē ...

ziedlapa

• 929
  • 9

Pazaudēju pircēju

Netīšām izdzēsu, nauda ieskaitīta, neredzu kur, kam nosūtīt preci

Jasmīna Otto

• 872
  • 4

DPD atlaižu kodi

Labrīt! kā varētu dabūt DPD atlaižu kodus.

da9a

• 7369
  • 15

Pilnīgs stulbums

Izliku pārdošanā grāmatas pa 1 eur, pa lēto, ja kādam interesē , lai nemest ārā, tak nē, nobloķēja....

jamaika

• 1112
  • 13

ĀRPRĀC

šito redzu andelē 1.reizi - meitene nopietni tirgo guess papīra maisus , kuros veikalā liek nopi...

A. V.

• 1901
  • 24

Prece apmaksāta, bet netiek sūtīta

Meitenes, ko darīt šādā gadījumā? Es esmu pirms ~10 dienām pārskaitījusi 50€ par preci, pārdevēja j...

onierom

• 1352
  • 10

Maksājuma mērķis

Meitenes, ko Jūs norādat un ko Jums norāda, pārskaitot naudiņu? Kas būtu tā frāze, ko vislabāk...

Maya M

• 1796
  • 9

Izsekošanas kodi

Sveikas perļotājas. Pārdodam preces, nosūtam izsekošanas kodus, bet kā Jūs rīkojaties tālāk?? ...

LauraZ33 ...

• 1217
  • 10

Atverskapi pieredze

Labdien meitenes! 💐 ❤️ Kādas lietiņas pēc Jūsu pieredzes labāk aiziet atverskapi nekā šeit Andelē? ...

natalia.kay

• 1378
  • 4

PĀRDOTS

kurā brīdī uz sludinājuma parādās ziņojums, ka pārdots? Vai arī man steidzīgi jādzēš ārā, tikko pā...

gunitaeg23

• 700
  • 6

Krāpniece pārdeva sabojātu preci

Labdien! Kā rīkoties šādā gadījumā? Pirmo reizi ar ko tādu saskaros- administrācija neatbild....

evita.duura

• 1054
  • 9

Patrīcija Znotiņa 🤦🏼‍♀️ Pabrīdinu apkrāpj cilvēkus.

https://www.andelemandele.lv/perles.t7 Īsāk sakot tirgo lietotas drēbes,lietotas ar defektiem u...

mu6mire

• 1430
  • 7

Preces atgrieśana

Labrît, meitenes! Nopirku zîmola somu, lietotu, lieliskà stàvoklî. Màjàs atklàju, ka somai visi apa...

dincis77

• 1806
  • 11

DPD

Sveiki. Šodien pārdevu preci, un pirku DPD sūtījumu, naudu noskaitīja, bet kodu neiedeva. Varbū...

drago79

• 465
  • 2

Omnivas atlaižu kods

vai ir šomēnes? varētu pateikt, kāds? paldies🙂

A. V.

• 577
  • 3

administrācijai

lūgums atbildēt uz manām ziņām

Nikola Starostina

• 386
  • 0

Maciņa papildināšana

Problēmas ar maciņa papildināšanu ar maksājuma kartēm- maksāju ar 2 dažādām- ar abām kļūda!!! ...

selena

• 370
  • 0

DPD kods - nauda rezervēta , koda nav.

Dāmas, vai kādai šobrīd arī ir šāda problēma? Nopirku jau divus DPD kodus, nauda kontā rezervēta...

ro.sa

• 844
  • 28

bad customer service

Dear Andele Team, Could I please ask some of you to tell to your CEO, Ms. Liva Jaunozola to check ...

drongo

• 541
  • 0

Dpd kods

Labdien. Nesaprotu kā noformēt sūtijumu DPD skapī ievadot andelemandele kodu ko izsniedz zem nopi...

annele26

• 2048
  • 29