epasta paziņojumi
kā var atteikties no epasta pazoņojumiem, es esmu jau atsekojusi reizes 50, bet kā turpina nāk...
Fake precu blokesana
Es ierosinu lai bloke neorginalus un nonem iespeju publicet feikus, nopirku 3 brendu lietas un ...
Negodīga pārdevēja!
https://www.andelemandele.lv/laurlive
Atsūtīja botas bez iekšzolēm, kad jautāju, kur tās ir, teica,...
Sūtīšana ar Omniva
Sveiki, interesē vai nosūtot paciņu ar Omnivu vēl pastāv atlaide, ievadot kodu Andelemandele? Paldi...
Bestsecret internetveikals registracijas kods
V8S-SC7-29F
Naudas noņemšana - pakalpojuma nesniegšana
Šodien veicu sludinājuma pacelšanu, nauda tiek no maciņa noņemta, bet sludinājums netiek pacelt...
Krāpniecība kā ātrais kredīts bez procentiem???
Kāda ir saskārusies ar šo fenomenu?
Iegādājos preci, bet pēc dažām dienām pārdēvēja atsaka darīj...
VICTORIAS SECRET REPLIKAS
Sveikas. Ieteiktu ļoti pievērst uzmanību, ja vēlaties iegādāties Victorias Secret apakšv...
Omniva atlaide
Izskatās ka no maija vairs nav Omnivai atlaide ar kodu Manaomniva. Vai šobrīd nav atlaides vai ir ...
omniva
labdien! sakiet vai omnivai vairāk neder atlaižu kods “AndeleMandele”?
Jo mēģināju un rāda, ka ...
krāpnieces
ko lai iesāk ar darījumiem, kuros tiec apkrāpts? administrācijai rakstīt bezjēdzīgi, nekādi nereaģē ...
Pazaudēju pircēju
Netīšām izdzēsu, nauda ieskaitīta, neredzu kur, kam nosūtīt preci
DPD atlaižu kodi
Labrīt! kā varētu dabūt DPD atlaižu kodus.
Pilnīgs stulbums
Izliku pārdošanā grāmatas pa 1 eur, pa lēto, ja kādam interesē , lai nemest ārā, tak nē, nobloķēja....
ĀRPRĀC
šito redzu andelē 1.reizi - meitene nopietni tirgo guess papīra maisus , kuros veikalā liek nopi...
Prece apmaksāta, bet netiek sūtīta
Meitenes, ko darīt šādā gadījumā? Es esmu pirms ~10 dienām pārskaitījusi 50€ par preci, pārdevēja j...
Maksājuma mērķis
Meitenes, ko Jūs norādat un ko Jums norāda, pārskaitot naudiņu? Kas būtu tā frāze, ko vislabāk...
Izsekošanas kodi
Sveikas perļotājas. Pārdodam preces, nosūtam izsekošanas kodus, bet kā Jūs rīkojaties tālāk?? ...
Atverskapi pieredze
Labdien meitenes! 💐 ❤️ Kādas lietiņas pēc Jūsu pieredzes labāk aiziet atverskapi nekā šeit Andelē? ...
PĀRDOTS
kurā brīdī uz sludinājuma parādās ziņojums, ka pārdots? Vai arī man steidzīgi jādzēš ārā, tikko pā...
Krāpniece pārdeva sabojātu preci
Labdien! Kā rīkoties šādā gadījumā? Pirmo reizi ar ko tādu saskaros- administrācija neatbild....
Patrīcija Znotiņa 🤦🏼♀️ Pabrīdinu apkrāpj cilvēkus.
https://www.andelemandele.lv/perles.t7
Īsāk sakot tirgo lietotas drēbes,lietotas ar defektiem
u...
Preces atgrieśana
Labrît, meitenes! Nopirku zîmola somu, lietotu, lieliskà stàvoklî. Màjàs atklàju, ka somai visi apa...
DPD
Sveiki. Šodien pārdevu preci, un pirku DPD sūtījumu, naudu noskaitīja, bet kodu neiedeva. Varbū...
Omnivas atlaižu kods
vai ir šomēnes? varētu pateikt, kāds? paldies🙂
administrācijai
lūgums atbildēt uz manām ziņām
Maciņa papildināšana
Problēmas ar maciņa papildināšanu ar maksājuma kartēm- maksāju ar 2 dažādām- ar abām kļūda!!!
...
DPD kods - nauda rezervēta , koda nav.
Dāmas, vai kādai šobrīd arī ir šāda problēma?
Nopirku jau divus DPD kodus, nauda kontā rezervēta...
bad customer service
Dear Andele Team,
Could I please ask some of you to tell to your CEO, Ms. Liva Jaunozola to check ...
Dpd kods
Labdien. Nesaprotu kā noformēt sūtijumu DPD skapī ievadot andelemandele kodu ko izsniedz zem nopi...