Sludinājumi.. Vai pieejams??

Sveikas! Vēlējos apjautāties, kā ir ar Jums.. Vai Jūs izlasiet sludinājumu, pirms piesak...

alise.berzina

• 1732
  • 57

Par pircējiem

Labdien ! Tēma ir par to, ka uzvedas pircēji , uzdod simtu vienu jautājumu , pēc tam klusums, kad ...

jusiksolnisko

• 1040
  • 9

Interesantās pircējas.

Dāmas, vai jums ir bijis, ka piesakās pie kāda jūsu sludinājuma jau trešo reizi piesakās, uzdod t...

minkachuuu

• 909
  • 9

Vai šī ir normāla prakse?

Meitenes pārdevējas, jautājums Jums! 😊💐 Man jau vairākas reizes pircējas vienkārši bez jebkāda iepri...

natalia.kay

• 1072
  • 10

Maciņa papildināšana neuzrādas portālā

Mēģināju šovakar papildināt maciņu. Veicu maksājumu internetbankā un pabeidzot maksājumu atgriezos...

kristata

• 857
  • 14

ASOS

sveikas varbūt kādai ir zināms ASOS atlaižu kods?

pearlscloset

• 651
  • 0

Nu jau tracīna

Kas ar to portalu ir? Te gļuko, te nerāda bildes, te bremzē un nestrādā? Par ko tad ir maksā...

irina-ananjeva

• 996
  • 19

Pēdējais hīts

Pirmais pieteikums ir 0. Neuzrādās vispār un ,tas , kurš piesakās 2. domā, ka ir 1. Nesaprotu īsti k...

Aija U.

• 720
  • 13

Kā atzīmēt, ka prece pārdota

Sveiki! Stulbs jautājums, kur var atzīmēt, ka prece ir rezervēta vai pārdota? Nevaru atrast 😜 jau...

vita_j

• 645
  • 3

Kontu krājēji

Sveiki, atzīstas, kurš no Jums ir kontu un vārdu-uzvārdu krājējs 😁 Par tiem Es ņemu, vajadzēs s...

alise.berzina

• 841
  • 12

Krāpnieki izmanto DPD

https://rus.jauns.lv/article/novosti/425118-kurerskaya-sluzba-dpd-preduprezdaet-latviicev-o-mosennik...

juspi

• 8541
  • 15

Atlaide

Labdien! Lasu noteikumus, bet tā arī nesaprotu vai sludinājuma publicēšanas laikā drīkst nocenot...

ditaabolainbox.lv

• 403
  • 6

Kašmira šalles

Iesaku būt modrām ar pārdevēju igor.railian, kurš šeit tirgo JAUNAS kašmira šalles par 12 eur. Pie...

amolina

• 631
  • 2

Kā jūs rīkotos?!🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Sveikas🌸!Vēlējos jautāt jūsu viedokli,kā jūs rīkotos šādā situācijā...Tika nosūtītas divas...

agnese777

• 2904
  • 61

Andelemandele kontaktu numurs

Varbūt var kaut kā sazināties ar andelesmandeles administrāciju zvanot?

Perlu Copetajs

• 573
  • 0

Tiesības izvēleties pircēju - negodīgi!

Sveikas! Šodien saskāros ar ļoti nepatīkamu pieredzi. Pieteicos precei, biju gatava uzreiz sama...

jamaika

• 1560
  • 37

Omniva

Kāds Omnivai tagad ir atlaižu kods?

merely

• 1071
  • 5

DPD nevar atsutit.

kad nospiežu pogu «nosutit” raksta ka “funkcija nav pieejama” vakar ari bija šita problema,...

owdythecato

• 928
  • 5

Dpd

Sveika. Apgaismojat! Kā varu noformēt atlaižu kodu? Ieejot piedāvātajā saitā,man piedāvā noformēt ...

micka

• 558
  • 3

paziņojums no VID

Labrīt, saņēmu paziņojumu no VID ar aicinājumu reģistrēties kā pašnodarbinātai personai. ...

Shona* Clothes

• 3893
  • 18

DPD atlaižu kods.

Draugi, ja kādam ir nepieciešams DPD atlaižu kods, lūdzu, izmantojat. Es iegādājos, taču beigās ...

esela777

• 1647
  • 4

Nedala preces

Sveikas meitenes, kāda Jums pieredze ar māmiņām, kuras itkā nedala komplektus, bet tad, kad vēlie...

LauraZ33 ...

• 537
  • 1

Andelemandele noblokeja manas perles

Apraksts, ka ir identificets ka komerciala rakstura. Man tads noblokejums pirmo reizi. Perles no ...

skapja-tirisana22

• 1668
  • 19

Kā Jūs domājat?

Bieži rakstīts, ka prece ir jauna, bet apakšā ir pierakstīts, ka vienu reizi vilkta. Kas tas par m...

irina-ananjeva

• 827
  • 16

omniva pakomāti sūtījumu saņemšana līdz pat 14 dienām

14.01 sūtījums nodots kurjeram līdz šodienai nav saņemts. Sazinājos ar Omnivu 18.01 pa telefo...

outlett

• 1583
  • 12

VAI PROBLEMA IR?

Labdien. Gribu paintereseties,vai vel kadam ta ir,vai man problemas ar telefonu? Neladejas bildes!

irinakaro

• 597
  • 6

ŽURNĀLI

Sveikas dāmas, iegadāšos VOGUE, vai citus modes žurnālus / plakātus. 🎀🎀🎀🎀

pearlscloset

• 268
  • 0

BLOĶĒ IZREDZĒTOS ?!

Labvakar! Pēc kāda principa administrācija izvēlas, kurus profilus bloķēt un kurus nē ? Piem...

jekaterinamistino va

• 1194
  • 6

Tukša omniva :(

Aizgāju tikko uz omnivas pakomātu, bet tur ir tukšs un tagad jāgaida rītdienu, lai viņus sazvan...

irina-ananjeva

• 1137
  • 10

Help! Neatjaunojas konts! Meklēju pieteiktās pircējs!

Labrīt! Meitenes, ļoti ceru ka ik palaikam katra Andeles meitene lasa forumu, lai ieraudzītu šo post...

Elīna Ročāne

• 575
  • 2