Sludinājumi.. Vai pieejams??
Sveikas!
Vēlējos apjautāties, kā ir ar Jums..
Vai Jūs izlasiet sludinājumu, pirms piesak...
Par pircējiem
Labdien ! Tēma ir par to, ka uzvedas pircēji , uzdod simtu vienu jautājumu , pēc tam klusums, kad ...
Interesantās pircējas.
Dāmas, vai jums ir bijis, ka piesakās pie kāda jūsu sludinājuma jau trešo reizi piesakās, uzdod t...
Vai šī ir normāla prakse?
Meitenes pārdevējas, jautājums Jums! 😊💐 Man jau vairākas reizes pircējas vienkārši bez jebkāda iepri...
Maciņa papildināšana neuzrādas portālā
Mēģināju šovakar papildināt maciņu. Veicu maksājumu internetbankā un pabeidzot maksājumu atgriezos...
ASOS
sveikas
varbūt kādai ir zināms ASOS atlaižu kods?
Nu jau tracīna
Kas ar to portalu ir? Te gļuko, te nerāda bildes, te bremzē un nestrādā? Par ko tad ir maksā...
Pēdējais hīts
Pirmais pieteikums ir 0. Neuzrādās vispār un ,tas , kurš piesakās 2. domā, ka ir 1. Nesaprotu īsti k...
Kā atzīmēt, ka prece pārdota
Sveiki! Stulbs jautājums, kur var atzīmēt, ka prece ir rezervēta vai pārdota? Nevaru atrast 😜 jau...
Kontu krājēji
Sveiki, atzīstas, kurš no Jums ir kontu un vārdu-uzvārdu krājējs 😁
Par tiem Es ņemu, vajadzēs s...
Krāpnieki izmanto DPD
https://rus.jauns.lv/article/novosti/425118-kurerskaya-sluzba-dpd-preduprezdaet-latviicev-o-mosennik...
Atlaide
Labdien! Lasu noteikumus, bet tā arī nesaprotu vai sludinājuma publicēšanas laikā drīkst nocenot...
Kašmira šalles
Iesaku būt modrām ar pārdevēju igor.railian, kurš šeit tirgo JAUNAS kašmira šalles par 12 eur. Pie...
Kā jūs rīkotos?!🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Sveikas🌸!Vēlējos jautāt jūsu viedokli,kā jūs rīkotos šādā situācijā...Tika nosūtītas divas...
Andelemandele kontaktu numurs
Varbūt var kaut kā sazināties ar andelesmandeles administrāciju zvanot?
Tiesības izvēleties pircēju - negodīgi!
Sveikas!
Šodien saskāros ar ļoti nepatīkamu pieredzi. Pieteicos precei, biju gatava uzreiz sama...
Omniva
Kāds Omnivai tagad ir atlaižu kods?
DPD nevar atsutit.
kad nospiežu pogu «nosutit” raksta ka “funkcija nav pieejama” vakar ari bija šita problema,...
Dpd
Sveika. Apgaismojat! Kā varu noformēt atlaižu kodu? Ieejot piedāvātajā saitā,man piedāvā noformēt ...
paziņojums no VID
Labrīt,
saņēmu paziņojumu no VID ar aicinājumu reģistrēties kā pašnodarbinātai personai. ...
DPD atlaižu kods.
Draugi, ja kādam ir nepieciešams DPD atlaižu kods, lūdzu, izmantojat. Es iegādājos, taču beigās ...
Nedala preces
Sveikas meitenes, kāda Jums pieredze ar māmiņām, kuras itkā nedala komplektus, bet tad, kad vēlie...
Andelemandele noblokeja manas perles
Apraksts, ka ir identificets ka komerciala rakstura. Man tads noblokejums pirmo reizi. Perles no ...
Kā Jūs domājat?
Bieži rakstīts, ka prece ir jauna, bet apakšā ir pierakstīts, ka vienu reizi vilkta. Kas tas par m...
omniva pakomāti sūtījumu saņemšana līdz pat 14 dienām
14.01 sūtījums nodots kurjeram līdz šodienai nav saņemts. Sazinājos ar Omnivu 18.01 pa telefo...
VAI PROBLEMA IR?
Labdien. Gribu paintereseties,vai vel kadam ta ir,vai man problemas ar telefonu? Neladejas bildes!
ŽURNĀLI
Sveikas dāmas, iegadāšos VOGUE, vai citus modes žurnālus / plakātus. 🎀🎀🎀🎀
BLOĶĒ IZREDZĒTOS ?!
Labvakar!
Pēc kāda principa administrācija izvēlas, kurus profilus bloķēt un kurus nē ?
Piem...
Tukša omniva :(
Aizgāju tikko uz omnivas pakomātu, bet tur ir tukšs un tagad jāgaida rītdienu, lai viņus sazvan...
Help! Neatjaunojas konts! Meklēju pieteiktās pircējs!
Labrīt! Meitenes, ļoti ceru ka ik palaikam katra Andeles meitene lasa forumu, lai ieraudzītu šo post...