Hei, hei! Atceries, e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Omniva

Sodien pirmo reizi sutiju pa Omnivu. Ieprieksh pieredze bija tikai ar Pasta staciju. Sanaca ta, ka ...

• 2252
  • 9

Cik ilgi aktīvs ir ievietotais sludinājums? Profila dzesana?

Diemzel tikai tagad ieveroju ka: Sludinājums ir aktīvs 45 dienas. Pēc tam tas nonāk Tavā sludi...

…. .

• 1857
  • 14

Kids sadaļa-man vienai tāda neraža?

Ieslēdzu kids sadaļu un tur man pa visu ekrānu viena bilde, tad nākošā tik pat liela. Lai vai ko es ...

debra

• 1271
  • 16

Andele Kids

Būtu baigi forši ja varētu atzīmēt vai drēbes ir meitenēm , puišiem vai unisex. Lai sadaļā K...

manasperles

• 1209
  • 2

AKTUALS JAUTAJUMS KOMENTARU DZESANA

ka izdzest savu rakstito komentaru sava skapi???? Loti nepieciesama si opcija jo nav velams lai ...

…. .

• 2149
  • 18

Kā var novērtēt pārdevēju?

Esmu veikusi 2 pirkumus, taču nevienā no darījumiem nevaru atrast iespēju novērtēt pārdev...

• 3632
  • 15

SLUDINAJUMA-BILDES IZSKATISANA!!!!

Loti ilgi tiek izskatitas bildes, pat lidz 10 stundam!!!! Par sludinajumu tiek maksats bet preti ...

…. .

• 1243
  • 14

Sludinājuma apskatīšanas, ja prece ir pārdota

Ja nopērk preci un pārdevējs uzliek, ka prece pārdota, tad sludinājums tiek noņemts. Bet ko darīt,...

Laura k

• 885
  • 0

izlasīta vēstule.

būtu ļoti labi,ja varētu redzēt vai vēstule ,vai vēstule iekš "Mana andele" ir izlasīta vai nav. Jo ...

arlita

• 1112
  • 6

Maciņa papildināšana PIESLĒGTA !

Hei, mīļās Dāmas ! Labas ziņas ! Tikko pieslēdzām maciņa papildināšanas opciju caur internetba...

diskopele

• 1693
  • 16

Ka "tikt vala" no perlem,kuras rezervetas,bet nav atzimetas ka pardotas?

Mana perkamo perlu sadala ir "uzkarusas" perles,kurad paradas,ka neaktivas,bet nevaru vinas ...

treimane.baibagma il.com

• 1148
  • 3

Jauna sadaļa

Vai ir domāts arī par sadaļu vīriešu drēbēm un apaviem?

Laura k

• 812
  • 3

No vēstules uz pārdots

Man ir meitenes, kas atraksta vēstuli nevis piesakās pie kādas mantas, pēc tam nopērk. Kā es varu n...

kristine-silia

• 901
  • 5

Pārdots!

Kā es varu atzīmēt, ka prece ir pārdota?

Daneks.Berzins

• 3857
  • 4

Kā atrast profilu pēc lietotāja Vārda/Uzvārda?

Vēlies atrast draudzenes virtuālo Pērļu lādi? Tas ir izdarāms pavisam vienkārši: portāla pirmajā l...

diskopele

• 1430
  • 2

Darījums nokārtots vēstulēs - ka to atzīmēt?

Ar meiteni par darījumu vienojāmies vēstulēs. Prece ir pārdota, bet kā es to varu atzīmēt? Vienīgai...

elliii

• 1126
  • 4

Paziņojumi un vēstules e-pastā!

Lai būtu operatīvāka saziņa starp pārdevēju un pircēju, varbūt ir iespēja nosūtīt e-pastu par...

evijaspune

• 1748
  • 10

Nav jēgas pieteikties pirmai uz preci, ja to pēc minūtes rezervē kādam citam

Jau vairākas reizes gadījies tā, ka pirmā piesakos uz preci, precizēju izmēru, prasu mērus, jo neva...

Daisy !!!

• 1165
  • 7

rezervēta prece

ja man raksta vēstulē par vēlmi iegādāties preci,tad nav opcija,ka varu rezervēt. varbūt kautko,...

arlita

• 2007
  • 9

Cik ilgā laikā admins pārskata sludinājumu?

Ievietoju sludinājumu, bet tā kā prece bija jauna, tad pievienoju bildes no interneta. Pēc admi...

Sanda Kursīte-Jākobson e

• 1393
  • 6

IETEIKUMI PIRKUMU SADAĻAI

Dāmas, tūlīt ar programmētājiem ķeramies klāt pirkumu sadaļas uzlabošanai, lai to maksimāli...

diskopele

• 1875
  • 47

Par jaunas atlases pogas izveidi!

Vai būtu iespējams izveidot pogu, kuru nospiežot man netiktu rādīti bērnu apģērbi? Varbūt tāda poga...

daree

• 898
  • 3

Pērles vīriešiem.

Ļoti gribētos,lai tiktu izveidota sadaļa arī vīriešiem.:)

laura-l

• 978
  • 5

Sieviešu apavi

Sieviešu apavu izmērs nebeidzas ar 42!! Ir arī 43, 44.. Lūdzu izlabojiet šo kļūdu!

mom of 2

• 1140
  • 0

Pārdevēja novērtēšana

Jautājums vai pat ieteikums. Pēc darījuma - kā meitene nospiedusi - pārdot man - man ir viņa jānovē...

• 1271
  • 4

Kā uzlikt, ka pērle rezervēta?

Kā var uzlikt, ka konkrētā lieta ir rezervēta? Vēl no rīta šādu opciju redzēju, bet nu vairs ner...

Liene Gaure

• 2906
  • 4

Pārdotās Pērles

Varbūt esmu kaut ko palaidusi garām, bet īsti nesaprotu, kāpēc nevar izņemt sludinājumu, kuram p...

S PK

• 1009
  • 0

ieteikumi

Man patīk lasīt blogus un forumus, tāpēc būtu noderīgi un ērti ka sadaļām pie foruma būtu atzīmēts k...

liga-j.

• 900
  • 0

Pirkumu sadala

Sobrid izveletie pirkumi tiek kartoti dilstosa seciba. Manuprat, ertak un parskatamak butu,ja ...

treimane.baibagma il.com

• 804
  • 0

KIDS sadaļā - apakšveļa/pidžamas

Manuprāt būtu vajadzīga šāda sadaļa :)

• 892
  • 1