Hei, hei! Atceries, e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

Par infomeilu un jaunu e-pastu (ne)saņemšanu

Dāmas, bieži saņemam ziņu, ka mūsu sūtītie infomeili par jaunākajiem pasākumiem, informāci...

diskopele

• 767
  • 0

Palīdzība

Jau ilgstoši cenšos ielikt vienu sludinājumu, bet neizdodas. Nesaprotu, kur problēma. Varb ir kkād...

ingus1983

• 1059
  • 2

Sludinājumu izcenojumi.

Sveiki! Kur var iepazīties ar sludinājumu izcenojumiem un no kā ir atkarīga cena? Ieliku bērnu bikse...

aneteko

• 4884
  • 26

Kā atcelt rezervāciju?

Gribētāja ir pārdomājusi, taču neprotu atcelt rezervāciju. Kā tas ir izdarāms?

eliina.p

• 940
  • 1

AndeleMandele Grand tirgotājas vieta!

Mīļās, jaukās dāmas, ļoti gaidīju šī gada Andeli, kopš pagājušā gada, patiesībā. Sagaidīju, tomē...

aliselukina

• 882
  • 2

Apģērba zīmols-zinu, bet jāliek "nav zināms"

Jocīgi, ka vairāki plaši pazīstami zīmoli Andelē nav. Piemēram, Alberto (Jeans/Pants) un Sabalin...

laimepilniga

• 945
  • 2

Palīdziet atrast personu!!!!

Labdien!!Nekādigi nevaru saprast kā es varu atrast pārdevēju pēc vārda uzvārda???Varbūt kāds zin...

le-duala

• 1367
  • 2

Andelesanas dzivee?

Sveikas! Vai kada var pateikt, kad planota tuvaka andelesanas dzive? T. i. Bernu precem. Zinu ka ...

vikinjsh

• 618
  • 0

Pazaudēju pārdevēju!

Vakar vienojāmies par vienas preces pirkumu ar pārdevēju Kikii Love. Šodien gribēju pārsk...

Linda L...

• 981
  • 5

Kā sazināties ar administrāciju

Uzrakstīju vēstuli uz info@andelemandele.lv , nekādas reakcijas.

Dace Rempe

• 1133
  • 5

Cik ilgi turēt rezervāciju?

Kā rīkoties, ja precei ir pieteikums un paziņojums, esmu atbildējusi uz jautājumu par konkr...

kuldidzniece56

• 712
  • 2

epasta deaktivizesana

Tātad vēlos deaktivizēt epastu ar kuru regīstrējos iepriekš bet parolo biju aimirsusi tapec tisiju...

esss

• 757
  • 0

ielogošanās

Meitenes, mani vienīgo kaitina, ka portāls met ārā no sistēmas nemitīgi? Burtiski atliek pārslē...

• 924
  • 7

HELP, vai kādai ir tā bijis?

Sveikas meitenes, var teikt, ka 15.min atpakaļ no Swedbank konta papildināju andeles maciņu par 5 e...

saaaamiss

• 993
  • 5

meklēšana pēc lietotāja vārda

Andelē reāli vajadzētu arī ieviest meklēšanu ne tikai pērlēm/pēc pērļu nosaukuma kā, piemēram, "k...

Laura Lilje

• 1228
  • 1

Palīdziet rast risinājumu!

Mīļās meitenes un Andelemandele lietotājās, man ir vajadzīgs padoms un ieteikums kur griezt...

nadju6a

• 1774
  • 4

nesaprašanā....

Ko nozīmē 500 kods šeit ievietojot bildi ? Gribu ievietot bildi ,bet nesanāk, jo parāda tādu....

Sandra B

• 939
  • 7

E-pastā nav info par jauna paziņojuma saņemšanu!

Sveicināta, cienījamā administrācija un portāla lietotājas / lietotāji! Visupirms - lai laimīgs...

agija.abikegmail. com

• 749
  • 0

UZMANIETIES krāpniece MOON SWEET.......

MOON SWEET ir krāpniece, nauda samaksāta, prece nav izsūtīta(sazinājos ar Omnivas klientu apkal...

grietapeka

• 1338
  • 2

Vai godīgi? Administrācija!

Princips ``viens likums visiem `` , skatos, šajā portālā netiek ievērots. Īsti līdz galam nesapro...

Kristine A

• 1073
  • 2

Pārdodamo lietu skaits

Vai zem viena sludinājuma drīkst ievietot vairākas preces? Skatos, ka ir sludinājumi, kurus apsk...

soleira

• 888
  • 8

Kā nomainīt profila bildi?

Saprotu piesaistīts facebook vai draugiem, taču nomainot bildi facebook šeit bilde nen...

arturostar

• 3225
  • 3

Esmu šokā! Jauns pārsteigums Andelē

http://www.ebay.com/usr/trueseller18?_trksid=p2047675.l2559 Vakar ieliku šeit pārdoties jauno Do...

Mila Si

• 1300
  • 4

Ieteikums uztaisīt opciju, ka var pievienot bildes privātajās vēstulēs!

Ieteikums uztaisīt opciju, ka var pievienot bildes privātajās vēstulēs! Nesaprotu, kāpēc šī iesp...

arturostar

• 759
  • 0

PALĪDZIET...Izmērs 13 XL

Palīdziet lūdzu saprast izmēru 13 XL /TG

dace81

• 726
  • 1

Zīmols zināms, bet jāliek, ka nav, jo nav izvēlnē

Man nācās ieklikšķināt, ka precei ir nezināms zīmols, kaut es viņu zinu. Ja mana zīmola nav izvēl...

marta2017

• 986
  • 5

Izmērs U (universāls)?

Kādēļ izmēru tabulā nav varianta U? Ja man apģērbam uz etiķetes tā ir rakstīts, negribas izdomāts n...

marta2017

• 2209
  • 2

pašražotājiem!

ir doma,šodien ieraugot, kā,kāds pārdod adītas,skaistas zeķītes iedomājos, vajag jaunu sadaļu, ...

cikinja2

• 1107
  • 7

ka atrast pirceju?

Izdzests pircejs. Bet tagad vajag atrast ! Ir vards uzvards ,ka atrast pirceju ?

aks

• 1522
  • 5

Noklīdis sūtījums no Cēsu Omnivas.

Šodien saņēmu svešu sūtījumu. Kurš nav saņēmis savu zilo ādas jaku? htt...

ezis2009

• 967
  • 0