Cik ilgi gaidāt uz pircēju ?

Situācija tāda- pircēja piesakās pirkt. Atbildu , aizsūtu rekvizītus. Tālāk klusums , neko neatbild...

An JC

• 2055
  • 31

Īre

Vai ir atseviška sadale kā ire. Ši ir laba lieta, jo ir daudz pasakumu un ja var piedavat iziret kle...

• 779
  • 2

Ieteikums Pārdevējām: Informācija pie profila apraksta un sludinājumos

Hei, mīļās Dāmas! Ikdienā nereti saskaramies ar pārpratumu situācijām, kur pircējas ir vīlušās, ...

diskopele

• 931
  • 0

Anonimitāte googlē garantēta :)

Hei, hei! andelemandele.lv esam izveidojuši brīnumpogu priekš tām Dāmām, kas dažādu apsvērum...

diskopele

• 2173
  • 11

Gaidu gadu - nav nekā

Pagāja jau apmēram gads kopš bija ierosināti vairāki portāla ieteikumu un vēl joprojām nekas na...

shoppingfan

• 1068
  • 6

Kas notiek?

Visu cieņu, protams, bet kurš izvēlas superpērles? Pēdējā laikā arvien "nepērlīgākas" lietas......😄

aa_sika

• 1073
  • 8

Kleita

Sveikas.Vēlos iegadaties svinigu,garu kleitu.Gaišos toņos.Gara esmu 1.65 (36-38)ĻOTI steidzami.

aleksandrina

• 461
  • 0

Par ielogošanos

Sveiki. lieta tada ka registrejos seit un viss itka ok bet meginot ienakt atkartoti citu dienu man ...

esss

• 938
  • 0

AM Grand

Labvakar! Tomēr nevaru neuzrakstīti par mūsu novēroto AM Grand-nez kāpēc saskaitījām 12 tirgošan...

Kristine Muceniece

• 955
  • 2

Bērnu ANDELE

Meitenes, kur jāmaksa 10 euro par piedalīšanos, zinu kā ir jāsamaksa līdz 31. septembrim. Dalība...

Lidija Vatcenko

• 866
  • 2

Atsauksmes par pircejam!!!

Vai tiesam nevar izveidot funkciju atsauksmju liksanu par potencialam pircejam ar kuram darijums ...

…. .

• 2180
  • 19

Atsauksmes

labs vakars. :) Kā var pievienot atsauksmi ? (blush)

iepirksanas-meite ne

• 1382
  • 0

Atrast...

Ka lai atrodu meiteni?Nevaru atvert saraksti,kur bija vinas adrese,lidz ar to nezinu uz kurieni ...

agucis123

• 781
  • 0

Andelemandele 17.09.2016.

Netieku - pārdodu abas aproces 10eur. Pieejamas centrā vai Mārupē. 29133876

Ziemeļmeita Z

• 964
  • 0

AndeleMandele Grand pārdodu aproci

Laika trūkuma dēļ nesanāk piedalīties pasākumā. Pārdodu savu un palīga aproci!

Kristīne Lūsēna

• 675
  • 0

Help! Kā noņemt atzīmi "Rezervēts"?

Pie mana sludinājuma ir atzīme "Rezervēts", kaut arī pircēja ir norādījusi, ka atsakās no preces. ...

ralfonsina

• 1352
  • 2

ANDELEMANDELE GRAND

Pērku divas aproces uz ANDELIMANDELI GRAND!!!

katrinal

• 968
  • 4

Superpērles

Labvakar! Pēc kādiem kritērijiem tiek "izvirzītas" superperles? Vai visi redz vienu un to pašu...

krincese

• 3219
  • 5

Andelemandele 17092016

Rindā esmu uz pasākumu 215, ja kādam ir pieredze pastāstiet. Kā Jums veicas ar rindu? Kā Jūs domājat...

lolitia

• 939
  • 3

100x muļļāta tēma, bet..

Kas tā par modi, norezervēt lietu un pazust offline uz n-tajām dienām?

aa_sika

• 1360
  • 11

Andelemandele KIDS

Labdien, kā var atkartoti saņēmt dalības apstiprinašanau uz Andelemandele KIDS kas notiks oktob...

Marianna Platinova

• 604
  • 0

Dāvinu?!

Vai "dāvinu" sadaļa ir tikai bērniem? Vai neprotu to atrast ? Respektīvi, kur es varētu ievie...

anna-kocina

• 738
  • 3

Andelemandele KIDS

Labdien!gribetos sanemt 2 vietas uz Andelemandele KIDS ka to var izdarit jau ir 1 pietejkums . ...

Ka trina

• 693
  • 0

Kur un kā samaksāt par dalību Andelemandele GRAND 2016.

Kur un kā samaksāt par dalību Andelemandele GRAND 2016?

dace-l.

• 944
  • 3

Brends/firma?

Nu kā lai pievieno jaunu? Brends nav populārs, bet IR zināms, sarakstā tāda nav... Attiecīgi pārdod...

laura-aboltina

• 737
  • 1

Sludinājuma maksa

Sveikas. Esmu palaidusi garām brīdi kad sludinājuma maksa no 0.35 pacēlās uz 0.5 eur? Brīži...

Ieva Neim@ne

• 1180
  • 9

KRONŠTEINS

Meitenes!! Vai kādai,kas piedalās Andelemandela Grand, nav vēl viens lieks kronšteins ko aizd...

elinakrisuka

• 607
  • 0

Nesaprotu

Pie sludinājuma pacelšanas rādījās, ka sludinājums vēl derīgs 21 dienu, nospiedu "up", sludināj...

Dzēsts lietotājs

• 659
  • 0

kā var uzlikt, ka prece ir pārdota vai rezervēta?

pārdevu drēbīti, bet nevarēju nekur atrast kā uzlikt, ka ir pārdots. dabūju uzreiz izdzēst...

inania

• 1808
  • 1

Varbūt man acis greizi rāda :)

Kā Jums, meitenes, iet ar bilžu augšupielādi no telefona? Man rādās (ar visām brillēm uz acīm), k...

krincese

• 726
  • 0