Paziņojums, ka andelētāja atbildējusi uz komentāru
Vajadzētu paredzēt ziņojumu, ka pārdevēja ir atbildējusi vai iekomentējusi manu komentāru pie slud...
maksa Beauty sadaļai
Labdien, vai cena sludinājumam Beauty sadaļā ir paaugstināta? Jo šodien ieliekot sludi...
Pārdoto sludinājumu sarakste
Labdien,
Sastopos arproblēmu, ka pārdodo apģērbu sludinājumiem nav pieejama vairs sarakste ar pi...
noņemt no favorítiem
Man favoritos ir preces,kuras jau ir pàrdotad.Kà no mobilàs versijas var noņemt no favorìtu listes??
Kāpēc jārada citiem mani pirkumi?
Citā tēmā lasīju par šo problēmu, kas nepatīk citām pircējām un vēlos to izdalīt atsevišķi, j...
Ieteikums papildināt meklētāju iespējas - meklējot arī forumos
Sveiki, gribēju šodien sameklēt kaut-ko forumos, bet tad sapratu, ka meklētājs domāts tikai pērļu ...
Manas foruma tēmas sadaļa
Ļoti parocīgi būtu, ja katra profilā būtu sadaļa- manas foruma tēmas, jo tagad jāiet cauri visam fo...
Personīgais "black list''
Sveiki!
Sāku just, ka man personīgi pietrūkst funkcijas, kur atzīmēt pārdevējus, ar ko man ir ...
Interesē aktivitāte KUNGU nodaļā
Padalaties lūdzu ar pieredzi un atsauksmēm, vai kungu nodaļā ir aktivitāte un vai darījumi notiek...
Favorīti mobilajā versijā
Ļoti bieži izmantoju portāla mobilo versiju un, diemžēl, tieši mana mīļākā sadaļa, kuru vienmēr ska...
Par atsauksmēm
Hei, Dāmas!
Šorīt uzgāju šādu atsaukmi un vēlos tomēr aicināt pirms ko rakstiet, pārdomāji...
Pirceju maldinasana "brendi ar defektiem"
sodien braucu pirkt somu , diemzel esmu vilusies velti izterejot savu laiku un naudu, prece ...
Kā atrast tās meitenes, kurām uzlieku zīmīti "Sekot"?
Kur es varu visu šo meiteņu preces apskatīt vienuviet? Pagaidām es īsti neredzu jēgu šādai funkcija...
Nenoslēgtu darījumu atsauksmju pievienošana
Sveikas, Dāmas!
Informējam, ka esam uzlabojuši mūsu atsauksmju pievienošanas sistēmu un šobrīd...
Bardaks ar zīmoliem
Man ir lūgums/ieteikums kaut kā sakārtot zīmolu sarakstu, jo šobrīd ir ļoti liels bardaks, kurā gr...
Grāmatu pārdošana.
Sveiki! Vēlējos jautāt vai šeit varētu pārdot grāmatas?(Dažādus romānus u.t.t.) Un ja jā, tad pi...
Kā atrast personu
Kā es varu atrast personu? Meitene pie manis nopirka lietu un visi kontakti ar adresi bija kā ko...
rezervēt
labdien,kā lūdzu man uzlikt bildei statusu ,ka ir rezerveta lieta?
Omnivas pakomāts
Sveikas:)
Šodien saskāros ar šādu lietu. Omnivu lietoju nesen, jo agrāk manā pilsēta bija tikai P...
sudzība!
Kapec mana Zaras jaka nav pievilktā pie visiem Zaras simbola mantām?
Sadarbība ar Pasta staciju vai Omnivu
Vēlējos pajautāt, vai AndeleMandele administrācijai ir doma uzrunāt sadarbībai Omnivu vai Pasta ...
Nekādi nevaru ievietot sludinājumu
Visu izdaru kas nepieciešams,maciņš papildināts ,bet sludinājumu nevaru ievietot visu laiku prasa...
Jautājums?
Kāpēc drēbju sadaļā nav opcija atlasīt dŗebes pēc izmēriem???????
Vai Tev vēl nepieciešama kāda sludinājumu sadaļa?
Jau teju 3 nedēļas andelemandele.lv ir pieejams Tev.
Sludinājumu jūras katru dienu...:)
BET: Vai ...
PĀRDOTS
Kur var uzlikt, ka prece pārdota?
Sarakste, ja perle pardota
Nezinu, vai ta mana neprasme, vai nav tada opcija.
Aizmirsu adresi norakstit savai nosutamajai ...
Kā te viss darbojas?
Netieku gudra kā te viss darbojas. Pārdevējam nav nekādu kontaktu. Pieteicos uz t.s. pērli, bet n...
PALĪDZIET ATRAST PĀRDEVĒJU no ANDELE MANDELE GRAND- HELP!!
Labdien, meitenes!
Pirmoreiz piedalījos Andele Mandele Grand kā pārdevēja, bet paspēju arī šo to ...
Foto pievienošana
Man nekādi neizdodas pievienot sludinājumam vairāk par vienu bildi. Vai ir kāds triks ko neesmu pama...
Padalieties pieredzē
Sveikas, meitenes!
Sestdien aizskaitīju vienai meitenei naudiņu par preci, aizskaitīju ar cit...