Hei, hei! Atceries, e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

ANDELEMANDELE GRAND

Pērku divas aproces uz ANDELIMANDELI GRAND!!!

katrinal

• 987
  • 4

Superpērles

Labvakar! Pēc kādiem kritērijiem tiek "izvirzītas" superperles? Vai visi redz vienu un to pašu...

krincese

• 3389
  • 5

Andelemandele 17092016

Rindā esmu uz pasākumu 215, ja kādam ir pieredze pastāstiet. Kā Jums veicas ar rindu? Kā Jūs domājat...

lolitia

• 952
  • 3

100x muļļāta tēma, bet..

Kas tā par modi, norezervēt lietu un pazust offline uz n-tajām dienām?

aa_sika

• 1373
  • 11

Andelemandele KIDS

Labdien, kā var atkartoti saņēmt dalības apstiprinašanau uz Andelemandele KIDS kas notiks oktob...

Marianna Platinova

• 627
  • 0

Dāvinu?!

Vai "dāvinu" sadaļa ir tikai bērniem? Vai neprotu to atrast ? Respektīvi, kur es varētu ievie...

anna-kocina

• 755
  • 3

Andelemandele KIDS

Labdien!gribetos sanemt 2 vietas uz Andelemandele KIDS ka to var izdarit jau ir 1 pietejkums . ...

Ka trina

• 711
  • 0

Kur un kā samaksāt par dalību Andelemandele GRAND 2016.

Kur un kā samaksāt par dalību Andelemandele GRAND 2016?

dace-l.

• 965
  • 3

Brends/firma?

Nu kā lai pievieno jaunu? Brends nav populārs, bet IR zināms, sarakstā tāda nav... Attiecīgi pārdod...

laura-aboltina

• 763
  • 1

Sludinājuma maksa

Sveikas. Esmu palaidusi garām brīdi kad sludinājuma maksa no 0.35 pacēlās uz 0.5 eur? Brīži...

Ieva Neim@ne

• 1262
  • 9

KRONŠTEINS

Meitenes!! Vai kādai,kas piedalās Andelemandela Grand, nav vēl viens lieks kronšteins ko aizd...

elinakrisuka

• 628
  • 0

Nesaprotu

Pie sludinājuma pacelšanas rādījās, ka sludinājums vēl derīgs 21 dienu, nospiedu "up", sludināj...

Удаленный пользователь

• 688
  • 0

kā var uzlikt, ka prece ir pārdota vai rezervēta?

pārdevu drēbīti, bet nevarēju nekur atrast kā uzlikt, ka ir pārdots. dabūju uzreiz izdzēst...

inania

• 1853
  • 1

Varbūt man acis greizi rāda :)

Kā Jums, meitenes, iet ar bilžu augšupielādi no telefona? Man rādās (ar visām brillēm uz acīm), k...

krincese

• 755
  • 0

Nauda pazūd no maciņa

Man šķiet, ka nauda tiek norauta vairāk nekā iztērēju,sevišķi, kad aktīvāk ievietoju sludinājum...

Liebling :)

• 1537
  • 21

Izsoles

Vai AndeleMandele ir domājusi par izsoļu opciju pie pērļu tirgošanas? Līdzīgi kā eBay. Vienīgi,...

aa_sika

• 828
  • 0

kontakts ar administraciju

Ka sakontakteties ar administraciju un vispar,ko darit ja jau gandriz divus menesus nav ne sanjemta ...

Inese Platmane

• 1560
  • 6

Pieteikuma noņemšana no sludinājuma

Vai ir iespējams noņemt pieteikumu no manis pārdotās preces man pašai, jo bieži ir tā, ka meitene...

• 885
  • 2

Negatīva pieredze :((

15.jūnijā pārskaitīju naudu par kleitiņu. Meitene rakstīja, ka nākamajā dienā izsūtīs. Taā arī bij...

dianagm

• 1243
  • 2

atrast personu kam sekoju

Kur es savā profilā varu atrast personu kurai sekoju? Personu,nevis preci.

Marita Putniņa

• 1005
  • 6

Čata opcija

Labs vakars! Es gribētu ierosināt izveidot čata opciju, lai atvieglotu pārdevēja-pircēja savsta...

Inese Krustiņa

• 1119
  • 4

Andelemandele Valmiera

Labdien! Tāds jautājums- ja es braukšu tirgot ar savu draudzeni kopā, tad viņai arī jāmaksā dalības ...

nastyenyka

• 2094
  • 1

Tām, kuras tiekas ar pircējām lielveikalos

Sveikas! Pēc nepatīkama incidenta Spicē, man radās jautājums - vai tām, kuras satiekas ar pircēj...

ziemasvilks

• 1895
  • 14

Ko tas nozīmē?

Lapa nav atrasta! Lapa, ko centies atvērt, netika atrasta. Iet uz sākumu. Šāds teksts parā...

aneteko

• 1225
  • 2

Ieteikums portālam

Par cik notiek tirgošanās, lai izslēgtu krāpnieces, portālā iesaku atļaut reģistrēties un andelētie...

jamaika

• 1881
  • 30

ķibele ar vēstulēm

Šodien sanāca nelāga situācija. Pārdevu preci un uzpiedu pogu pārdots. Līdz šim nebiju manījusi...

i.-aleksejeva

• 944
  • 1

fuu nu kā var tiegot ko tādu?

Pretīgi būtu vilkt,bet tak galvenais,ka Calvin Klein :D un vai tad admino apstiprinot neskatās pre...

Удаленный пользователь

• 1326
  • 7

Norādi brendu, bet nevari norādīt

Šodien, ieliekot sludinājumu, saskāros ar neforšu lietu - ailē, kur jānorāda brends, es norādīj...

aa_sika

• 1171
  • 13

CĒSIS _ ĶĪPSALA ?

Meitenes, varbūt kāda 14.maijā uz Andeli brauc no Cēsīm un ir brīva vieta mašīnā man un kastei dr...

anete12345

• 708
  • 0

Tā jāmāk uzlikt cenu !

MK auskari te pat un Aliexpress. :)

Lacitis Teddy

• 2121
  • 26