ANDELEMANDELE GRAND
Pērku divas aproces uz ANDELIMANDELI GRAND!!!
Superpērles
Labvakar!
Pēc kādiem kritērijiem tiek "izvirzītas" superperles? Vai visi redz vienu un to pašu...
Andelemandele 17092016
Rindā esmu uz pasākumu 215, ja kādam ir pieredze pastāstiet. Kā Jums veicas ar rindu? Kā Jūs domājat...
100x muļļāta tēma, bet..
Kas tā par modi, norezervēt lietu un pazust offline uz n-tajām dienām?
Andelemandele KIDS
Labdien, kā var atkartoti saņēmt dalības apstiprinašanau uz Andelemandele KIDS kas notiks oktob...
Dāvinu?!
Vai "dāvinu" sadaļa ir tikai bērniem? Vai neprotu to atrast ? Respektīvi, kur es varētu ievie...
Andelemandele KIDS
Labdien!gribetos sanemt 2 vietas uz Andelemandele KIDS ka to var izdarit jau ir 1 pietejkums . ...
Kur un kā samaksāt par dalību Andelemandele GRAND 2016.
Kur un kā samaksāt par dalību Andelemandele GRAND 2016?
Brends/firma?
Nu kā lai pievieno jaunu? Brends nav populārs, bet IR zināms, sarakstā tāda nav... Attiecīgi pārdod...
Sludinājuma maksa
Sveikas.
Esmu palaidusi garām brīdi kad sludinājuma maksa no 0.35 pacēlās uz 0.5 eur? Brīži...
KRONŠTEINS
Meitenes!! Vai kādai,kas piedalās Andelemandela Grand, nav vēl viens lieks kronšteins ko aizd...
Nesaprotu
Pie sludinājuma pacelšanas rādījās, ka sludinājums vēl derīgs 21 dienu, nospiedu "up", sludināj...
kā var uzlikt, ka prece ir pārdota vai rezervēta?
pārdevu drēbīti, bet nevarēju nekur atrast kā uzlikt, ka ir pārdots.
dabūju uzreiz izdzēst...
Varbūt man acis greizi rāda :)
Kā Jums, meitenes, iet ar bilžu augšupielādi no telefona?
Man rādās (ar visām brillēm uz acīm), k...
Nauda pazūd no maciņa
Man šķiet, ka nauda tiek norauta vairāk nekā iztērēju,sevišķi, kad aktīvāk ievietoju sludinājum...
Izsoles
Vai AndeleMandele ir domājusi par izsoļu opciju pie pērļu tirgošanas? Līdzīgi kā eBay. Vienīgi,...
kontakts ar administraciju
Ka sakontakteties ar administraciju un vispar,ko darit ja jau gandriz divus menesus nav ne sanjemta ...
Pieteikuma noņemšana no sludinājuma
Vai ir iespējams noņemt pieteikumu no manis pārdotās preces man pašai, jo bieži ir tā, ka meitene...
Negatīva pieredze :((
15.jūnijā pārskaitīju naudu par kleitiņu. Meitene rakstīja, ka nākamajā dienā izsūtīs. Taā arī bij...
atrast personu kam sekoju
Kur es savā profilā varu atrast personu kurai sekoju? Personu,nevis preci.
Čata opcija
Labs vakars! Es gribētu ierosināt izveidot čata opciju, lai atvieglotu pārdevēja-pircēja savsta...
Andelemandele Valmiera
Labdien! Tāds jautājums- ja es braukšu tirgot ar savu draudzeni kopā, tad viņai arī jāmaksā dalības ...
Tām, kuras tiekas ar pircējām lielveikalos
Sveikas!
Pēc nepatīkama incidenta Spicē, man radās jautājums - vai tām, kuras satiekas ar pircēj...
Ko tas nozīmē?
Lapa nav atrasta!
Lapa, ko centies atvērt, netika atrasta.
Iet uz sākumu.
Šāds teksts parā...
Ieteikums portālam
Par cik notiek tirgošanās, lai izslēgtu krāpnieces, portālā iesaku atļaut reģistrēties un andelētie...
ķibele ar vēstulēm
Šodien sanāca nelāga situācija. Pārdevu preci un uzpiedu pogu pārdots. Līdz šim nebiju manījusi...
fuu nu kā var tiegot ko tādu?
Pretīgi būtu vilkt,bet tak galvenais,ka Calvin Klein :D
un vai tad admino apstiprinot neskatās pre...
Norādi brendu, bet nevari norādīt
Šodien, ieliekot sludinājumu, saskāros ar neforšu lietu - ailē, kur jānorāda brends, es norādīj...
CĒSIS _ ĶĪPSALA ?
Meitenes, varbūt kāda 14.maijā uz Andeli brauc no Cēsīm un ir brīva vieta mašīnā man un kastei dr...
Tā jāmāk uzlikt cenu !
MK auskari te pat un Aliexpress. :)