meklēšana pēc lietotāja vārda

Andelē reāli vajadzētu arī ieviest meklēšanu ne tikai pērlēm/pēc pērļu nosaukuma kā, piemēram, "k...

Laura Lilje

• 1166
  • 1

Palīdziet rast risinājumu!

Mīļās meitenes un Andelemandele lietotājās, man ir vajadzīgs padoms un ieteikums kur griezt...

nadju6a

• 1741
  • 4

nesaprašanā....

Ko nozīmē 500 kods šeit ievietojot bildi ? Gribu ievietot bildi ,bet nesanāk, jo parāda tādu....

Sandra B

• 916
  • 7

E-pastā nav info par jauna paziņojuma saņemšanu!

Sveicināta, cienījamā administrācija un portāla lietotājas / lietotāji! Visupirms - lai laimīgs...

agija.abikegmail. com

• 716
  • 0

UZMANIETIES krāpniece MOON SWEET.......

MOON SWEET ir krāpniece, nauda samaksāta, prece nav izsūtīta(sazinājos ar Omnivas klientu apkal...

grietapeka

• 1310
  • 2

Vai godīgi? Administrācija!

Princips ``viens likums visiem `` , skatos, šajā portālā netiek ievērots. Īsti līdz galam nesapro...

Kristine A

• 1055
  • 2

Pārdodamo lietu skaits

Vai zem viena sludinājuma drīkst ievietot vairākas preces? Skatos, ka ir sludinājumi, kurus apsk...

soleira

• 869
  • 8

Kā nomainīt profila bildi?

Saprotu piesaistīts facebook vai draugiem, taču nomainot bildi facebook šeit bilde nen...

arturostar

• 3167
  • 3

Esmu šokā! Jauns pārsteigums Andelē

http://www.ebay.com/usr/trueseller18?_trksid=p2047675.l2559 Vakar ieliku šeit pārdoties jauno Do...

Mila Si

• 1269
  • 4

Ieteikums uztaisīt opciju, ka var pievienot bildes privātajās vēstulēs!

Ieteikums uztaisīt opciju, ka var pievienot bildes privātajās vēstulēs! Nesaprotu, kāpēc šī iesp...

arturostar

• 734
  • 0

PALĪDZIET...Izmērs 13 XL

Palīdziet lūdzu saprast izmēru 13 XL /TG

dace81

• 708
  • 1

Zīmols zināms, bet jāliek, ka nav, jo nav izvēlnē

Man nācās ieklikšķināt, ka precei ir nezināms zīmols, kaut es viņu zinu. Ja mana zīmola nav izvēl...

marta2017

• 965
  • 5

Izmērs U (universāls)?

Kādēļ izmēru tabulā nav varianta U? Ja man apģērbam uz etiķetes tā ir rakstīts, negribas izdomāts n...

marta2017

• 2135
  • 2

pašražotājiem!

ir doma,šodien ieraugot, kā,kāds pārdod adītas,skaistas zeķītes iedomājos, vajag jaunu sadaļu, ...

cikinja2

• 1084
  • 7

ka atrast pirceju?

Izdzests pircejs. Bet tagad vajag atrast ! Ir vards uzvards ,ka atrast pirceju ?

aks

• 1484
  • 5

Noklīdis sūtījums no Cēsu Omnivas.

Šodien saņēmu svešu sūtījumu. Kurš nav saņēmis savu zilo ādas jaku? htt...

ezis2009

• 933
  • 0

Sekošana

Cien. Administrācija! Nu ārkārtīgi nepieciešams beidzot ieviest opciju, kā atrast pārdev...

nikolete

• 1090
  • 4

estee lauder jeb Ilona Bērtule

Ceturtdien (10.11) teicās, ka šallīti izsūta. Piektdien šallīti nesagaidīju, sestdien arī ne. Šodi...

andelemandele

• 1267
  • 0

Portāls andelmandele.lv sludinājumam neļauj pievienot foto!

Varbūt kādai ir līdzīgi bijis un var ko ieteikt. Jau divas reizes portālā esmu ziņojusi par kļūdu u...

Ērika Zaķevica

• 27094
  • 36

Pašlaik izdevīgi iegādāties kodu pasta stacijā -0.99 centi

Varbūt ir aktuāli,pašlaik līdz 31.10 var pasta stacijā iegādāties kodu par 0.99 centi un izmanto...

aija-sirsnina

• 921
  • 0

Izskatīšana!

Cik ilgi jāgaida sludinājuma izskatīšanu????

chivonabru

• 917
  • 7

Par sūtītajam sms

Sveikas! Man ir jautājums ,vai par ielikto sludinājumu ,sūtot sms ir viena standartcena 0.75 cen...

kristine.k

• 745
  • 1

Ka var stāties rindā uz pērli

Sveiki! Nevaru saprast kas ir jāspiež, ja prece ir rezervēta, gadijumā ja pirmais percējs attei...

mellow

• 997
  • 2

pirkums pazuda

Labvakar. Ko darīt ja 10.oktobrī pārskaitīju pārdevējaj naudiņas par Omniva + preci, bet šodien ...

zaneteb

• 1035
  • 1

kur redzēt kam sekoju?

Kur to varu redzēt no mob.versijas?

Madara :)

• 716
  • 2

Jūsu domas par kurjerpiegādes procesiem

Sveiki visiem! Neliels pētījums par to, kas patīk un kas nepatīk kurjerpiegādes procesos. Vēlos...

zaremba

• 987
  • 4

Gumijas zabacini

Sveika, meitene kas man rakstija par gumijas zabacini email, kura nopirka bet pa platums Dod zinu

katrinaelza33

• 602
  • 0

Maciña papildināšana

Jautājums- vairākas reizes cenšos papildināt maciñu lai varu ielikt sludinājumus. Bet man atsaka...

lindan1988

• 868
  • 5

Problēmas ar bilžu pievienošanu

Vai vēl kādai ir problēmas ar bilžu pievienošanu pēdējās dienas? Dažas var pievienot, bet lielākaja...

dace.busa

• 658
  • 0

Lietotājs

Esmu iesācējs šajā portalā, tāpēc atvainojos, ja jautājums liekas pašsaprotams... Bet, vai te ir ies...

sendrali

• 1451
  • 14