Biznesmenes
Jauki. Dažas dienas atpakaļ viena jauka pārdevēja piedāvāja iegādāties Armani oriģinālo ādas somiņ...
Pazuda pārdevēja! :( Santa _Viktorija
Ienācu, lai uzzinātu konta nr, lai pārskatītu naudiņu par meitas apaviem....un nav ne pārde...
ētikas normas, pārdodot drēbes
Meitenes, vai Jūs izmazgājat drēbes, pirms tirgojat? Tas taču pašsaprotams, vai ne?
Nes...
info@andelemandele.lv
Sveiki!!!
Esmu 2 reizes mēğinàjusi sazinàties pa šo info epastu, bet bez rezultàtiem, nevien...
Sekoshana...
Vai kaada zin,kur var atrast,kam es sekoju?P.S.Vienkaarshi,ir meitenes,kam sekoju,bet nevaru atrast ...
Pakaļdarinājumi
Vēlētos ieteikt portālam precizēt noteikumus par "fake" preču pārdošanu.
Atlasot preces pēc zīm...
Maiņa
Sveikas. Varbūt šajā mājaslapā tas īsti neder, bet gribētos ieteikt, lai ievieš opciju "Vēlos ...
Sludinājuma izskatīšana,cik ilgi?!
Pievienoju sludinājumu,kuru vajadzēja palabot,bet tagad jāgaida sludinājuma izskatīšana,cik ilgu l...
Kipsala 13.02
Sakiet lūdzu, kad pārdevējām aizņem vietu, mans numurs 198, ko ar vinju darīt? Es pirmo reiz......
Kurā sadaļā ievietot sludinājumu
Ko man darīt, ja vēlos pārdot lietu, bet īsti neatbilst nevienai kategorijai? Šī lieta ir tadžina.
Kā var atrast pircēju, paziņojumu!!!
Atzīmēju ka pērle tika pārtoda, jo pircēja norēķinājās, atlika tikai izsūtīt ar pakomātu, p...
Atrast pircēju!
Sveikas :)
Pārdevu kleitinu meitenei,bet sludinājumu neapdomīgi izdzēsu,bet tagad nevaru atra...
jauns krapsanas veids Andele???
Vai nu sistema kas aizgajis greizi vai ari Andele paradijies jauns krapsanas veids... Stulbuma pec ...
Vairāksolīšana?!
Gribu zināt Jūsu domas par situāciju, kad pērlei ir ļooti daudz pieteikumu. Ja pērlei liek vairāk...
Pērles foto ar uzrakstu - PĀRDOTS!?!
Cienījamā Andelemandele.lv administrācija!
Kādēļ pārdotās pērles ir tik ilgi redzamas profilā?
...
Reitinga vai TOP pārdevēju sistēma + vērts sekot
Labvakar! Nevaru īsti saprast, pēc kādiem kritērijiem tiek iedalīti TOP pārdevēji? Kā notiek r...
Anonimitāte Google
Sveikas, Dāmas!
Dažreiz mēdzam saņemt neizpratnes vēstules, ka, jūsu vārds parādas googlē z...
Vairumtirdzniecība portālā
Kāpec netiek dzēsti lietotāju sludinājumi/profili, kas tirgo jau 20. pēc kārtas vienādus replika...
Pirkšanas kārtība
Sveikas,meitenes! Esmu šeit nesen,un nekādi nevaru saprast pirkšanas kārtību. Ja man ir iepat...
Izdzeest pieteikumus...
Vai kaada luudzu nevareetu man pastaastiit,kaa izdzeest pieteikumus peerlei?Man bija divas meitenes ...
kas notiek ar pardevejam???
Pirmo reizi sadu situaciju uztveru mierigi,lai ari bija neptikami,soreiz-lidz asaram... Biju pirma ...
Kā izdzēst bildes no sludinājuma un nomainīt pret citām
Lūdzu pastāstiet kā var izdzēst bildes no sludinājuma un ielikt tajā citas?
Sekoju...
Kur var atrast sadalu,meitenes kuraam es sekoju?
Vairak nav bezmaksas sadala?
Hey! cik skatos, tad vairs nav davinu tev sadalas. kapec ta ? manuprat noderiga sadala, ja ...
Kā rodas "Superpērles"?
Mani interesē, kas tās ir par "superpērlēm", kuras, atverot attiecīgo pērļu sadaļu, slīd pāri ekrā...
Saplēstās 'pērles'
Dāmas,
Jūs te dažas laikam galīgi sajukušas prātā :) Protams, nav jau mana darīšana, katrs pār...
Jautājums administrācijai - kāpēc vēstulēs uzdodot 'Jautājumu par pērli' , tiek reģistrēts pieteikums?
Labdien! Kādēļ, izmantojot iespēju Sūtīt vēstuli - Jautājums par pērli, automātiski tiek reģistrēts...
pārdošana andelē?
Vai tiešām andelē viss tik skumji, ka šodien neviena neko nav notirgojusi un nopirkusi? Spiežu "pārd...
Andeles tirdziņi
Sveiki! Vēlētos kādreiz piedalīties kādā no andeles tirdziņiem, būtu jauki, ja kāds ar pieredzi ...
Jautājums administrācijai
Gribu pacelt sludinājumu, bet man rada, ka ir nepietiekami naudinas, lai ari tikko papildināju ma...