Nepacietīga pircēja
Vakar man bija gadījums ar kādu ļoti uzstājīgu un nepacietīgu pircēju. Aizvakar vēlējās...
Vilšanās no heyheymiss
Labdien. Brīdinu ,lai arī neuzķeraties skaistajiem komplektiem. Nopirku komplektu ,bildēs viss skai...
Sūtījumu atgriešana
Noteikti, kādai ir gadījies atgriezt preci. Kā risinājās šīs lietas? (Klients "pretenziju pilns" ...
Jūtos bēdīga:]
Sveikas, pieteicos kā pirmā pērlei, 10 min pēc sludinājuma ievietošanas. Komunikācija raita, pārdevē...
Vienkāršs jautājums?
Sveiki,ko Jūs darītu manā vietā...
Pirku apģērbu, jautāju par defektiem,atbilde defekti nav... ...
Расценки в Анделе
Девочки кто знает от чего зависит цена на размещение объявления!! То 0,25, то такое же на следующ...
KRĀPNIECE!!!!
Krāpniece Māra Asmine niks: saulespuke_
Neticami, bet es uzķēros uz krāpniecību.
Liek pērli ...
BRENDU SOMAS KODU PĀRBAUDE
Labdien, vai varat, lūdzu, padalīties, kur var pārbaudīt somu (LV, Dior, Chanel..) kodus? lai salī...
Lieliskā stāvoklī apavi no Artas Pramas Ivanovas
Norādīti lieliskā stāvoklī.
ELĪZA ŠKUDRE
Jā, esmu iekritusi mazas meitenes krāpnieciskā shēmā. Vakardien "nopirku" Nike apavus, ar sūtīš...
Kāds atņemiet viņiem skoču!
Kas tas ir ar dažiem pārdevējiem, ka viņi preces iesaiņojumu noskočo tā, ka cirvi un zāģi vajag lai...
Ужасно
Здраствуйте,купила сапожки,мне сказали все хорошо,сегодня пришла посылка.Девочки...
Krāpniecisks profils
Sveikas!
Uzmanieties no šāda profila. Raksta skameris. Piesakās pirkt preci.
Prasa epastu, lai...
Krāpniecība
Sveiki pērļu mednieki, lūdzu neuzķerieties, šī persona izmanto krāpniecību, neveriet vaļā nosūtitos ...
Krapnieks
Mav vajag palidziba, pardevejs sanama naudu un nesuta perle un neatbild uz vestulem, atsauksmes ...
Uzmanaties
Mīļās andeles pircejas,ludzu neko neperciet no sievietes vardā Dace Vindece....
27.05 no vinas nopi...
Krapniece
Sveiki visiem nav citu variantu kā ziņot tāda lietotāja Emīlija Sadirova šaubos vai tas ir īstais...
Manuprāt krāpnieks😃
Pārak neīsts izskatās profils, kur vienu atsauksmi atstāja cilvēks ar izveidotu profilu tajā pašā d...
Krāpniece
Lūdzu esiet uzmanīgi. No šī profila mani mēģināja apkrāpt. Itkā caur omnivu pārskaitī...
Arī man tika tas gods uzrauties uz ko šādu!!!
Gribu brīdināt visus pircējus apdomāt divas reizes pirms pasūtīt barību no šī cilvēka. Pievienošu...
Neuzķeraties uz Kristīnes🍾meliem!!!!
Nopirku mēteli par 200 eiro, pārdevēja norāda, ka jauns, bet saņēmu ar redzamiem defekt...
Negodprātīgas atsauksmes
Labs vakars! ☺️
Gribēju padiskutēt, vai šeit vēl ir kāda, kas ir saskārusies ar negodprātī...
Krāpšanas
31.janvāri ieliku Foruma sludinājumu, ka meklēju bērniņam starpsezonas kombi...
Krāpniece Ilze no Tukuma "perlukaraliene".
Mētelis, ko tirgoja Ilze 2X uzilktu uz teātri, izrādījās tik novalkāts, ka teātrī Ilze būtu pav...
Alīna Hvorova tirgo fake smaržas!
Labdien. Uzrāvos uz brutāla fake smaržu pakaļdarinājuma. Pēc skata kastīte kā oriģināl...
Paciņas saņemšana
Sveikas, vai Jums ir gadījies tā, ka paciņā nav pilns saturs ar precēm vai tās ir bojātas, netīras...
Krāpnieciska darbība
Sveiki. Vēlos brīdināt, nekad neformējiet kad Jums atsūta linku ar dpd, it kā viss ir apmaks...
Pircēju maldinātāja -> dacite-j.
Iegādājos “sudraba” auskarus, kur sludinājumā bija minēts, ka sudraba auskari.
Kā saņēmu aus...
Neizsūta preci.
https://www.andelemandele.lv/eliss.sirnovsjis eliss.sirnovsjis saņēma naudu,apsolīja šodien no rīta...
Negatīva pieredze
Sanāca nepatīkama situācija ar šo pircēju! Novembrī nosūtiju virsjaku un Janvārī saņēmu sliktu atsa...