Hei, hei! Sargā savus datus! Atgādinām, ka samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. E-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Nepacietīga pircēja

Vakar man bija gadījums ar kādu ļoti uzstājīgu un nepacietīgu pircēju. Aizvakar vēlējās...

kaykay

• 1129
  • 15

Vilšanās no heyheymiss

Labdien. Brīdinu ,lai arī neuzķeraties skaistajiem komplektiem. Nopirku komplektu ,bildēs viss skai...

lady_in_black

• 826
  • 7

Sūtījumu atgriešana

Noteikti, kādai ir gadījies atgriezt preci. Kā risinājās šīs lietas? (Klients "pretenziju pilns" ...

darta.bezane

• 1781
  • 12

Jūtos bēdīga:]

Sveikas, pieteicos kā pirmā pērlei, 10 min pēc sludinājuma ievietošanas. Komunikācija raita, pārdevē...

bohogaisma

• 2400
  • 23

Vienkāršs jautājums?

Sveiki,ko Jūs darītu manā vietā... Pirku apģērbu, jautāju par defektiem,atbilde defekti nav... ...

andele-drebes

• 1200
  • 9

Расценки в Анделе

Девочки кто знает от чего зависит цена на размещение объявления!! То 0,25, то такое же на следующ...

elena.erdej

• 939
  • 4

KRĀPNIECE!!!!

Krāpniece Māra Asmine niks: saulespuke_ Neticami, bet es uzķēros uz krāpniecību. Liek pērli ...

Jeļena Di

• 1354
  • 2

BRENDU SOMAS KODU PĀRBAUDE

Labdien, vai varat, lūdzu, padalīties, kur var pārbaudīt somu (LV, Dior, Chanel..) kodus? lai salī...

pearlscloset

• 814
  • 3

Lieliskā stāvoklī apavi no Artas Pramas Ivanovas

Norādīti lieliskā stāvoklī.

valiarise123

• 921
  • 6

ELĪZA ŠKUDRE

Jā, esmu iekritusi mazas meitenes krāpnieciskā shēmā. Vakardien "nopirku" Nike apavus, ar sūtīš...

mansssskapis

• 845
  • 5

Kāds atņemiet viņiem skoču!

Kas tas ir ar dažiem pārdevējiem, ka viņi preces iesaiņojumu noskočo tā, ka cirvi un zāģi vajag lai...

anna.deri

• 1649
  • 10

Ужасно

Здраствуйте,купила сапожки,мне сказали все хорошо,сегодня пришла посылка.Девочки...

milaseckaa

• 2406
  • 13

Krāpniecisks profils

Sveikas! Uzmanieties no šāda profila. Raksta skameris. Piesakās pirkt preci. Prasa epastu, lai...

baibawanders

• 1176
  • 10

Krāpniecība

Sveiki pērļu mednieki, lūdzu neuzķerieties, šī persona izmanto krāpniecību, neveriet vaļā nosūtitos ...

asya

• 915
  • 5

Krapnieks

Mav vajag palidziba, pardevejs sanama naudu un nesuta perle un neatbild uz vestulem, atsauksmes ...

tygerrr

• 1519
  • 14

Uzmanaties

Mīļās andeles pircejas,ludzu neko neperciet no sievietes vardā Dace Vindece.... 27.05 no vinas nopi...

madara-ta-kura-an tone

• 940
  • 2

Krapniece

Sveiki visiem nav citu variantu kā ziņot tāda lietotāja Emīlija Sadirova šaubos vai tas ir īstais...

ar4a83

• 887
  • 3

Manuprāt krāpnieks😃

Pārak neīsts izskatās profils, kur vienu atsauksmi atstāja cilvēks ar izveidotu profilu tajā pašā d...

victoria18

• 1787
  • 19

Krāpniece

Lūdzu esiet uzmanīgi. No šī profila mani mēģināja apkrāpt. Itkā caur omnivu pārskaitī...

the-b-closet

• 9942
  • 16

Arī man tika tas gods uzrauties uz ko šādu!!!

Gribu brīdināt visus pircējus apdomāt divas reizes pirms pasūtīt barību no šī cilvēka. Pievienošu...

Ilze A

• 9852
  • 46

Neuzķeraties uz Kristīnes🍾meliem!!!!

Nopirku mēteli par 200 eiro, pārdevēja norāda, ka jauns, bet saņēmu ar redzamiem defekt...

kleera

• 2242
  • 6

Negodprātīgas atsauksmes

Labs vakars! ☺️ Gribēju padiskutēt, vai šeit vēl ir kāda, kas ir saskārusies ar negodprātī...

paulaja

• 1554
  • 18

Krāpšanas

31.janvāri ieliku Foruma sludinājumu, ka meklēju bērniņam starpsezonas kombi...

montinn17

• 1587
  • 21

Krāpniece Ilze no Tukuma "perlukaraliene".

Mētelis, ko tirgoja Ilze 2X uzilktu uz teātri, izrādījās tik novalkāts, ka teātrī Ilze būtu pav...

ingrida.puzule

• 1522
  • 5

Alīna Hvorova tirgo fake smaržas!

Labdien. Uzrāvos uz brutāla fake smaržu pakaļdarinājuma. Pēc skata kastīte kā oriģināl...

vend.man

• 1115
  • 2

Paciņas saņemšana

Sveikas, vai Jums ir gadījies tā, ka paciņā nav pilns saturs ar precēm vai tās ir bojātas, netīras...

skaistais-skapis

• 2755
  • 20

Krāpnieciska darbība

Sveiki. Vēlos brīdināt, nekad neformējiet kad Jums atsūta linku ar dpd, it kā viss ir apmaks...

• 2013
  • 14

Pircēju maldinātāja -> dacite-j.

Iegādājos “sudraba” auskarus, kur sludinājumā bija minēts, ka sudraba auskari. Kā saņēmu aus...

happy

• 825
  • 5

Neizsūta preci.

https://www.andelemandele.lv/eliss.sirnovsjis eliss.sirnovsjis saņēma naudu,apsolīja šodien no rīta...

jurata

• 853
  • 5

Negatīva pieredze

Sanāca nepatīkama situācija ar šo pircēju! Novembrī nosūtiju virsjaku un Janvārī saņēmu sliktu atsa...

vizule52

• 1342
  • 8