Smaržas
Kas te pēdējā laikā par Turcijas tirgus smaržu pieplūdumu ?🙈 Visu laiku pa 52 vai 65€ no vairākie...
coconutnat Līga Lipska !! krāpniece
iegadajos telefonu, jau no sakuma bij bailigi, bet tomer uzticejos, vairakas dienas jau neievieto ...
KRĀPNIECE
Sākumā jau likās aizdomīgi par to ka telefonam ir tik zema cena un vēl pēc tam kad teica ka 2x saņ...
Neizlēmīga pircēja-Kekmad5n6
Sveiki!!!
❗Kekmad5n6❗
Padodu ziņu, ka viņa kavē visu procesu!
Prasa manu telefona numuru tālākai...
Henrijs Briedis - krāpnieks ar "izcilu" krāpšanas shēmu
https://www.andelemandele.lv/henrijs.briedis2inbox.lv
Cilvēks vai nu slims uz galvu, vai ir tik a...
Notiek arī šādi
Nopirku šeit kleitu, man pēc izmēra nederēja, vēlējos atgūt naudu, pārdevu uzreiz. Izsūtīju...
Tutas lapsas
Sveikas. Vai ir vēl kāda meitene, kas samaksāja par Tutas lapsu un nav saņēmusi. Es naudu pārsk...
Uzmanību!!!!Krāpniece!!!
Pārdeva it kā 16 Tutas lapsiņas.
Ne naudas ne lapsiņu.
Vēlāk tikai atradu viņas veco profilu.
Paklājs Margo77
Paldies,ka andele ir šādi forumi, izlasot ziņu pazvanīja pārdevēja, izrādās, ka iedevusi darba t...
Kārtējā krāpniece
Gribēju visus pabrīdināt , ka portālā uzdarbojas “Signe Ozoliņa”. Pasūtīju šodien cepuri, tiklī...
Monta Unbedachte - krāpjas ar replikām
Pārdevēja Monta Unbedachte pārdeva Dr. Martens zābakus, nenorādot,ka tie nav oriģināli, bet gan rep...
Krāpnieks rihards.ozols1
Neiesaku śo párdevéju. Sniedz nepatiesu info par preci,par preces defektiem. Kad saņem naud...
KRĀPNIECE ARMANEEE
Liek postu,ka maina pamperus pret sev vajadzīgo.
Saņemot naudu sola izsūtīt,bet pēc tam ignor...
Ka sauc
Varbūt kāda zin, kā sauc šos štruntinus un kur iegādāties?
Krāpniece, mele utt. ELVIJA JAKOVĻEVA
Nezinu kurā īsti tēmā likt, bet vēlos brīdināt!
Tā nu sanāca, ka mana intuīcija nosnaudās,...
Negodīga pircēja ‼️‼️‼️
Pirmo reizi ar ko tādu sastopos un jūtos ļoti slikti . Diemžēl savas vainas dēļ izdzēsu sludināj...
UZMANIETIES! KRISTĪNE BUIVIDE!
Draudzene nopirka no šīs meitenes šo pamperu paku, kura protams līdz viņai neatnāks.. turpina pieņem...
Uzmanieties!
Šādi mēģina izkrāpt naudu, itkā ar omnivas kurjera pakalpojumu,omnivai nav šāda pakalpojuma.
Krāpniece bianconnero https://www.andelemandele.lv/bianconnero
Brīdinu par krāpnieci https://www.andelemandele.lv/bianconnero ar labu reitingu, kas kleitu “l...
Padalos, lai citas neuzķertos!
Iegādājos preces no lietotāja botique.1, rakstīts, ka jaunas un norādīts, ka visi trīs džemper...
Neiesaku pārdevēju-bestoneonly!!!
NEIESAKU!!!!!
Bestoneonly- šo pārdeveju neiesaku! Ļoti negodīga pārdevēja. Iegādājos zābakus ...
Nepareizs tālruņa numurs
Sveikas dāmas! Gadījās situācija... Saņēmu paciņu no Omnivas, lai gan neko negaidīju🤔 Ar lielu izbrī...
Krāpniece musikmvs
Nopirku no viņas smaržas, dievojās kā superīgas, labā stāvoklī, burtiski ar asarām acīs atrauj no ...
Daiga - īstas kvalitātes “pārzinātāja”
Andelē pārdodu/pērku lietas gadiem,zinu,ka šeit ir sastopami ļoti forši,adekvāti cilvēki,un ar tādie...
Atvainošanās un Paldies par modrību un, cerams, sapratni!
Nesen sanāca kārtīga ŠMUCE ar vienu daiļrunīgu, bet gaužām negudru KRĀPNIECI... Zemāk forumā var...
Burvīga sarakste
Sveika Andele! Brīdinu!
DRĒBJU SKAPIS
LIĀNA ANNA PABJARŽINA
*Ziņoju interesentiem par lieli...
Krāpniece - lietotājs - DRABOLS
Meitenes - uzmanieties no šīs lietotājas!
Lietotājs/krāpniece - DRABOLS:
- pati uzrunā potenc...
Negodīga pircēja
Pieteicās precei , viss bija labi, aizsūtīju rekvizītus + viņa man pakomāta adresi utt.
Prota...
Nepērciet no d.kk16
d.kk16 jeb DACE O*****A- ĻOTI SLIKTA PIEREDZE!🤬😡
VILŠANĀS KĀ NEKAD!🤦🏼♀...
Esat uzmanīgas
Ieteiktu skatīties pirms pērkat pērli,profilu tā cilvēka kas pārdod. Tagad man ir mācība jo viņa ir ...