Omnivas kods!

-40% ar kodu VALENTINDIENA derīgs 3 dienas:)

Aija U.

• 326
  • 0

Meitenes palīgā!!!

Meitenes,kuras jau kādu laiku te sēž,pastāstiet man lūdzu kā pareizi pieteikties pie preces...

jevgewa

• 861
  • 14

Sūtīšanas izmaksas

Kur paskatīties cik ir tagad sūtīšanas izmaksas caur Andelemandele?

sindi

• 1557
  • 4

Sarakste ar pārdevēju

Labrīt! Vai kāds var pastāstīt, kur atrast saraksti ar pārdevēju, kuras preci esmu bijusi pietei...

kristine.malnaca1

• 497
  • 2

Krapniece Una Svirida

Meitenes dargas, es iet uzmanigas! Nopirku Ugg zabacinus no unasvid880 kurus protams nesanemu… so...

perle8

• 1117
  • 9

Par sadaļu “MEKLĒJU”

Hey🙂 Sadaļā “MEKLĒJU” sludinājumi karājas mūžīgi🤦‍♀️ citas meklētājas nemaz neinformē, vai prece...

jau.dia

• 1043
  • 19

Omniva

Vai ir kāds Omnivas atlaides kodiņš?

dite

• 431
  • 5

Nopirkts dators nestrādā

Sveiki! Nopirku datoru “tehniski ideālā stāvoklī”, ieslēdzu un datoram rādās kļūda, kā es sapratu...

shopaholikes.perl es

• 729
  • 8

atlaižu kods omniva

meitenes, vai kāda zin atlaižu kodu OMNIVAI?

julija.g

• 675
  • 2

Krāpniecība

Sveiki! Vēlos padalīties, lai neviens “neiekristu”. Lūgums arī reizē piespiest report pogu, Fac...

smillga

• 1949
  • 56

Filtri

Sveikas ! Jums arī reizēm filtri “neiet”? Nav opcijas uzspiest kādu izmēru meklēju.

Dana Maleikina

• 463
  • 3

Omniva vai DPD kods?

Sveikas! Vai varat, lūdzu, padalīties ar Omnivas un DPD atlaižu kodiem? Paldies! :)

ligalaura

• 537
  • 3

Krāpniecība

Portālā no vakardienas ir ievietots sludinajums kur tiek tirgots playstation 5 itkā blu ray ver...

pikxelis

• 463
  • 0

Negodprātīga pārdevēja Santa Vaivade (nickname Love Shopping).

Negodprātīga pārdevēja. Es ar pārskaitīju naudu pirms 10 dienām, taču preci neatsūtīja (viņai dar...

• 948
  • 6

Norāda neatbilstošu zīmolu!

Sveiki. Jau, kuro reizi saskaros, ka ieraugu, o tās zīmola drēbes, kas man patīk..uzspiežu un tur t...

Līga♥ ♥

• 960
  • 17

Krapnieki

Добрый день, попала на мошенников!оплатила на литовский счёт за Смарт часы - человек...

luda-volkova

• 511
  • 1

Правила сайта

Здравствуйте, кто-нибудь может, пожалуйста, сказать, есть на andele правила отправки товара? И м...

• 1243
  • 11

Atlaižu kods

Sveikas! Vai kāda nezin Omnivai atlaižu kodu? 🎀

sopranos77

• 376
  • 1

Maciņa papildināšana

Vai esmu vienīgā SEB bankas lietotāja, kurai neizdodas papildināt maciņu? Ir iespēja papild...

Anna .

• 806
  • 5

jauns lietotājs

Labdien! vai kāda ir iegādājusies pēdējas dienas preces no šis pārdevējas ??

kristine.k

• 1164
  • 4

Asos

Varbūt, kādai ir asos atlaižu kods?

Krista Karabčevska

• 213
  • 0

Vai var dzēst ilgus pieteikumus?

Pamanīju, ka reizēm piesakās, pat gadījās saņemt kritiku par preci, bet tāpat neņem nost pieteiku...

z.p.

• 538
  • 2

Problēmas ar sūtījumu

Noformēju sūtījumu ar Omniva, bet izmetās kļūdas ziņojums. Pie izsekošanas koda rādās - "Problēmas...

ebbie

• 837
  • 11

Paciņas noformēšana (vizuāli)

Sveikas, meitenes:) Kādas ir jūsu domas par iesaiņojumu? Kas skaitās pieņemams pērles iesaiņ...

bohogaisma

• 2118
  • 36

Pārdevēja neatbild uz vēstulēm

Man pirmo reizi šāds gadījums, kad pārdevēja vispār neatbild (kaut profilā ir bijusi). Jautāju...

ingrida-v

• 2259
  • 57

Andelē jauns pakalpojums!!!

Kaut kas jauns!!!

edzus.veiss

• 591
  • 0

Tēma diskusijām

Čau visam, Man ir tēma diskusijai, ko darīt, ja pircējs ir pieteicies precei, bet klusē, es rakst...

antij1

• 1198
  • 23

Lietuvas konts

Labvakar. Palasot šeit komentārus zem tēmām, kaut kā nesaprotu, vai visi pārdevēji, kam ir LT kont...

Marta Ozola

• 3244
  • 35

nejaushi ieladeju personigas bildes?

kaa nodzest? pagaidam aptureju sludinajumu

kate123

• 650
  • 4

Krāpniece Ērika Neilande

Ērika Neilande krāpniece.Nopirku no šis pārdevējas smaržas.Kā tik samaksāju naudu ,VISS PAZUDA.U...

antoninakika

• 1054
  • 12