Omnivas kods!
-40% ar kodu VALENTINDIENA derīgs 3 dienas:)
Meitenes palīgā!!!
Meitenes,kuras jau kādu laiku te sēž,pastāstiet man lūdzu kā pareizi pieteikties pie preces...
Sūtīšanas izmaksas
Kur paskatīties cik ir tagad sūtīšanas izmaksas caur Andelemandele?
Sarakste ar pārdevēju
Labrīt! Vai kāds var pastāstīt, kur atrast saraksti ar pārdevēju, kuras preci esmu bijusi pietei...
Krapniece Una Svirida
Meitenes dargas, es iet uzmanigas! Nopirku Ugg zabacinus no unasvid880 kurus protams nesanemu… so...
Par sadaļu “MEKLĒJU”
Hey🙂
Sadaļā “MEKLĒJU” sludinājumi karājas mūžīgi🤦♀️ citas meklētājas nemaz neinformē, vai prece...
Omniva
Vai ir kāds Omnivas atlaides kodiņš?
Nopirkts dators nestrādā
Sveiki!
Nopirku datoru “tehniski ideālā stāvoklī”, ieslēdzu un datoram rādās kļūda, kā es sapratu...
atlaižu kods omniva
meitenes, vai kāda zin atlaižu kodu OMNIVAI?
Krāpniecība
Sveiki!
Vēlos padalīties, lai neviens “neiekristu”. Lūgums arī reizē piespiest report pogu, Fac...
Filtri
Sveikas ! Jums arī reizēm filtri “neiet”? Nav opcijas uzspiest kādu izmēru meklēju.
Omniva vai DPD kods?
Sveikas!
Vai varat, lūdzu, padalīties ar Omnivas un DPD atlaižu kodiem?
Paldies! :)
Krāpniecība
Portālā no vakardienas ir ievietots sludinajums kur tiek tirgots playstation 5 itkā blu ray ver...
Negodprātīga pārdevēja Santa Vaivade (nickname Love Shopping).
Negodprātīga pārdevēja.
Es ar pārskaitīju naudu pirms 10 dienām, taču preci neatsūtīja (viņai dar...
Norāda neatbilstošu zīmolu!
Sveiki. Jau, kuro reizi saskaros, ka ieraugu, o tās zīmola drēbes, kas man patīk..uzspiežu un tur t...
Krapnieki
Добрый день, попала на мошенников!оплатила на литовский счёт за Смарт часы - человек...
Правила сайта
Здравствуйте, кто-нибудь может, пожалуйста, сказать, есть на andele правила отправки товара? И м...
Atlaižu kods
Sveikas! Vai kāda nezin Omnivai atlaižu kodu? 🎀
Maciņa papildināšana
Vai esmu vienīgā SEB bankas lietotāja, kurai neizdodas papildināt maciņu? Ir iespēja papild...
jauns lietotājs
Labdien!
vai kāda ir iegādājusies pēdējas dienas preces no šis pārdevējas ??
Asos
Varbūt, kādai ir asos atlaižu kods?
Vai var dzēst ilgus pieteikumus?
Pamanīju, ka reizēm piesakās, pat gadījās saņemt kritiku par preci, bet tāpat neņem nost pieteiku...
Problēmas ar sūtījumu
Noformēju sūtījumu ar Omniva, bet izmetās kļūdas ziņojums.
Pie izsekošanas koda rādās - "Problēmas...
Paciņas noformēšana (vizuāli)
Sveikas, meitenes:)
Kādas ir jūsu domas par iesaiņojumu?
Kas skaitās pieņemams pērles iesaiņ...
Pārdevēja neatbild uz vēstulēm
Man pirmo reizi šāds gadījums, kad pārdevēja vispār neatbild (kaut profilā ir bijusi). Jautāju...
Andelē jauns pakalpojums!!!
Kaut kas jauns!!!
Tēma diskusijām
Čau visam,
Man ir tēma diskusijai, ko darīt, ja pircējs ir pieteicies precei, bet klusē, es rakst...
Lietuvas konts
Labvakar.
Palasot šeit komentārus zem tēmām, kaut kā nesaprotu, vai visi pārdevēji, kam ir LT kont...
nejaushi ieladeju personigas bildes?
kaa nodzest? pagaidam aptureju sludinajumu
Krāpniece Ērika Neilande
Ērika Neilande krāpniece.Nopirku no šis pārdevējas smaržas.Kā tik samaksāju naudu ,VISS PAZUDA.U...