Piesakies pirmā, bet pārdod citam!!!

Sveikas! Esmu galīgi sašutusi, jo kā tā var būt???? Es pieteicos pati pirmā uz dūnu mētelīt...

• 1950
  • 20

Sveiciens Pavasarī un Andelemandele jaunajā versijā!

Hei, mīļās Dāmas! Paldies, par jūsu sapratni un pacietību pēdējo 24h laikā! Prieks, ka ārā burvī...

diskopele

• 923
  • 0

Pērļu cenas? un kvalitāte

Esmu šeit labu laiku un arī nopirkusi vairākas foršas lietas, bet arvien vairāk pārsteidz precu ...

santa21santa

• 1130
  • 7

30.gadu modes/Gangsterstila kleita un aksesuāri

Mīļās meitenes, palīdziet lūdzu, kautvai ar padomu - bet priecāšos protams, par reāliem piedāvāj...

A. V.

• 734
  • 1

Kā atgūt naudu no OMNIVA?

Labvakar! Kā atgūt naudu, ja OMNIVA nozaudējusi sūtījumu? Attieksme no OMNIVAS vispār ir dīvain...

• 1089
  • 6

Andele no iphone

Sveiki! Vai es vienīgā nevaru ieiet portālā no telefona, jo taisās vaļā Andele mandele grand r...

maya24

• 823
  • 2

Sludinājuma "pacelšana"

Sveikas! Vai vēl kādai ir gadījies, ka tiek veikta apmaksa sludinājuma pacelšanai, bet vēl teju s...

Andele123

• 683
  • 4

privāts jautājumu logs

Šobrīd, ja negribi publiski komentēt zem bildes bet vēl neesi pārliecinājies vai prece tev der, v...

Kristīne V

• 783
  • 2

Negodīga pārdevēja???

Sveikas! Vēlējos zināt, kurā sadaļā var pievienot sūdzības par nenovestu darījumu līdz galam (no ...

sintijavin

• 1030
  • 3

Andele telefonā

No telefona Andele man vispār ir bezjēdzīga, tikai ja ir kāda vēstule - jau vairāk kā gadu gaidu "...

shoppingfan

• 716
  • 2

kā izdzēst Melnrakstu???

ir lietas,ko esmu pārdevusi,bet mistiskā kārtā pēc dienas parādījies kā "Aktīvs" sludināju...

arlita

• 1155
  • 5

atlase pēc summas

Pie preču apskates citreiz prasītos arī izvēle skatīt pēc cenas, piemēram, dārgākie vispirms utt.

Kristīne V

• 554
  • 0

Ka paslept manus pirkumus no citiem?

Varbut varetu ieviest shadu opciju,ka varetu pec izveles slept vai radit savas pirktas preces? Ko ...

• 2493
  • 12

Adminiem

Ieejot portālā caur iPhone6 - nerādās poga "Ienākt". Ieiet savā profilā var tikai, ja uzspiež...

sendrali

• 716
  • 3

Viltojumi

Administracijai vajadzetu obligati kontrolet , lai pie replikam pieraksata arii klat Replika , ...

team-f

• 2145
  • 13

Samaksāju par sludinājumu, bet diemžēl sludinājums parādās tikai pie melnrakstiem 🤔

Labvakar😊 Samaksāju ar SMS palīdzību par sludinājumu, atnāca apstiprinājums SMS veidā, bet sludin...

agnese-agnessite

• 1016
  • 8

Par infomeilu un jaunu e-pastu (ne)saņemšanu

Dāmas, bieži saņemam ziņu, ka mūsu sūtītie infomeili par jaunākajiem pasākumiem, informāci...

diskopele

• 741
  • 0

Palīdzība

Jau ilgstoši cenšos ielikt vienu sludinājumu, bet neizdodas. Nesaprotu, kur problēma. Varb ir kkād...

ingus1983

• 1030
  • 2

Sludinājumu izcenojumi.

Sveiki! Kur var iepazīties ar sludinājumu izcenojumiem un no kā ir atkarīga cena? Ieliku bērnu bikse...

aneteko

• 4302
  • 26

Kā atcelt rezervāciju?

Gribētāja ir pārdomājusi, taču neprotu atcelt rezervāciju. Kā tas ir izdarāms?

eliina.p

• 870
  • 1

AndeleMandele Grand tirgotājas vieta!

Mīļās, jaukās dāmas, ļoti gaidīju šī gada Andeli, kopš pagājušā gada, patiesībā. Sagaidīju, tomē...

aliselukina

• 862
  • 2

Apģērba zīmols-zinu, bet jāliek "nav zināms"

Jocīgi, ka vairāki plaši pazīstami zīmoli Andelē nav. Piemēram, Alberto (Jeans/Pants) un Sabalin...

laimepilniga

• 919
  • 2

Palīdziet atrast personu!!!!

Labdien!!Nekādigi nevaru saprast kā es varu atrast pārdevēju pēc vārda uzvārda???Varbūt kāds zin...

le-duala

• 1305
  • 2

Andelesanas dzivee?

Sveikas! Vai kada var pateikt, kad planota tuvaka andelesanas dzive? T. i. Bernu precem. Zinu ka ...

vikinjsh

• 588
  • 0

Pazaudēju pārdevēju!

Vakar vienojāmies par vienas preces pirkumu ar pārdevēju Kikii Love. Šodien gribēju pārsk...

Linda L...

• 938
  • 5

Kā sazināties ar administrāciju

Uzrakstīju vēstuli uz info@andelemandele.lv , nekādas reakcijas.

Dace Rempe

• 1105
  • 5

Cik ilgi turēt rezervāciju?

Kā rīkoties, ja precei ir pieteikums un paziņojums, esmu atbildējusi uz jautājumu par konkr...

kuldidzniece56

• 688
  • 2

epasta deaktivizesana

Tātad vēlos deaktivizēt epastu ar kuru regīstrējos iepriekš bet parolo biju aimirsusi tapec tisiju...

esss

• 729
  • 0

ielogošanās

Meitenes, mani vienīgo kaitina, ka portāls met ārā no sistēmas nemitīgi? Burtiski atliek pārslē...

• 885
  • 7

HELP, vai kādai ir tā bijis?

Sveikas meitenes, var teikt, ka 15.min atpakaļ no Swedbank konta papildināju andeles maciņu par 5 e...

saaaamiss

• 953
  • 5