Nu jau mēbeles
Vai es vienīgā nesaprotu, ko Andelē dara sludinājumi par mēbelēm??? Un vēl piedevām superpēr...
Kā redzēt visu izvēlēto vienkopus?!
Sveikas. Varbūt kāda zinās kā līdzēt. Vienmēr izejot kategorijām un sadaļām atzīmēju sev iepatiku...
Vērtējumi/met erroru
Par mani kā pircēju atstāj vērtējumu, taču es jau kādu laiku nevaru to apskatīt, jo izmet erroru! ...
BLOĶĒTIE SLUDINĀJUMI
This content failed to load.
Šis ir teksts, kas rādās, pie iemesla. iespēja izlabot, nemaz nav....
Man vienai liekās Jaunā versija- Murgs?
Nav vēlēšanas ne pirkt ne pārdot .. Ļoti neparocīgi , nesaprotami un nevajadzīgi ir tā sauktie ...
Replikām veidot atsevišķu sadaļu
Diemžēl bieži andelētājas uzdot repliku par īstu preci un tā kā preci bieži saņem ar omnivas st...
Vēršos pie administrācijas!
Jau kuro sludinājumu pēc pircēja lūguma rezervēju, ja preci nenopērk rezervāciju nav iespēja...
Arhīvs
Izdzēsu nejauši vienu.sludinajumu, ielikts esot Arhīva, ka viņu dabūt redzēt. Man vajag saraks...
Nav iespējams noņemt rezervāciju!
Varbūt kāds var palīdzēt.Izdzēsu pieteikumu ,bet rezervācija palikusi,netieku skaidrībā.
Sludinājumu karta
Jau vairākas dienas uz galvenās lapas sadaļā visi radās vienas un tas pašas preces kas gandrī...
Sludinājumi, kuriem beidzies termiņš
Diemžēl arī sludinājumiem, kuriem beidzies termiņš nav iespēja mainīt bildes, gribu nomainīt...
Kā papildināt maciņu?
Nesaprotu kā to izdarīt, ja man nav swedbankas.
Vairākas reizes mēģināju caur citu visa karti,...
Bloķētie sludinājumi
Cik ilgā laikā atjauno izlabotos sludinājumus? Un dažiem vispār neredzu ne iemeslu un tie nav statu...
Atsauksmes
Vai tagad vairs neparādās atgādinājumi/prasība atstāt atsauksmi? Sevišķi jau svarīgi tas ir pārdev...
Bilžu secība
Skatos, manam sludinājumam sarindojusās bildes pa savam. Bet nevaru pati izmainīt secību, visu laik...
bilžu secība
nekādigi nesaprotu- kāpēc bildes tik muļķigā kārtībā pašas sarindojas? tā vienmēr ir bijusi probl...
Atgriezt opciju labot sludinājumus
Labrīt! Lūdzu atgriežiet opciju labot sludinājumu, pirmkārt -es samaksāju par ievietoto sludin...
Nav godīgi!
Kāpēc atkārtoti iesniedzot sludinājumu kad termińš jau ir beidzies, sludinājums nav pirmajā vietā? T...
Kāpēc neparādās paziņojumi?!
Biju ielikusi forumā tēmu, ka meklēju kleitu - bet nekādus paziņojumus nesaņēmu par to.
Ka...
Fiktīvo pieteikumu dzēšana
Labdien!
Administrācija, lūdzu informēt, kā izdzēst fiktīvos pieteikumus?
jau iepriekš paldies!
Kā noņemt pieteikumu?
Kā noņemt pieteikumu jaunajā versijā? Lūdzu palīdziet:)
Meitenes, ko darīt?
Izskatīju visus sludinājumus, nekur nav nekādas jaunas ziņas.. negribu būt nepieklājīga neatbildot.
Melnraksts vai priekšskatījums
Varbūt ir iespēja izveidot iespēju, apskatīt sludinājumu pirms publicēšanas? Melnraksta vai priekšs...
Kur palikusi favorītu sadaļa?
Sveikas! Pēc portāla uzlabošanas vairs nevaru atrast favorītu sadaļu.
Omnivai svētki, sūtīšanai 50% atlaide
Sveikas, dāmas. Šodien iegāju e-pastā un patīkams bija mans pārsteigums, kad izlasīju ziņu no omniv...
Nesaprotu ,kā lai atrodu preci,par kuru interesējās :(((((
Atverot lapu pie pie ikonas Mana andele 6 stāv sarkanā aplītī,tātad kāds kaut ko grib,vai jautā,...
Problēmas ar pieteikumu precei
Vai tā tam jāizskatās? Nevaru redzēt pircēju, kas pieteicies precei un atbildēt... Viss pārklā...
Vieta rezervēta administrācijas komentāram
Tā ir oficiālā vieta administrācijas komentāram par bilžu rediģēšanas funkcijas atcelšanu...
Pircēja pārdomājusi
Sveiki meitenes! Vēršos pēc padoma. Rezervēju meitenei preci (smaržas), viña ir pārska...
Dzēst pieteikumu
Sveiki! Vai kāda varētu pateikt kā tagad var izdzēst pircēju pieteikumus? :) Jaunajā versijā nevaru ...