Pārdevējas nekorekta rīcība
Labdien, meitenes. Gribēju padalīties ar savu sašutumu par pārdevējas ...... dīvaino rīcību...
Ka mani uzmeta 😂😂😂
Labdien,esiet uzmanigi ar so numuru,meitene rakstija kadu menesi meginaja iemainit kleitu,tomer ...
кто подскажет как связаться с администрацией
😕🤔
https://www.andelemandele.lv/user/132766/
Pārskaitīju naudu par Guess pulksteni 32.88 un solīja nosutīt ,bet nākamā rīta ieeju Ksenija...
Atsauksmes!
Sveikas! Tagad vairs administrācija neapstiprina negatīvās atsauksmes, jo pārdevējām ir tiesīb...
https://www.andelemandele.lv/user/31675/
Gribu pabrīdināt, ka ir pārdevējas kā šī ar nosaukumu alei, kura piedāvā preces, bet nenorāda ...
andelēšanās pa īstam, un komerciālā mandele
Sveiki!
Nesen pievienojos šim pulciņam, ko saucam andelemandele. :-)
Visu laiku vēroju "sp...
Atsauksmes
Vai varētu paskaidrot kā varu apskatīt atsauksmes par kādu pārdevēju? Īsti nevaru atrast😊
Portāls atkal gļuko?
Sarakstē vēstules nenosūta
Privātas vēstule tāpat, pēc vēstules nosūtīšanas - nav nevienas sa...
Kā izņemt bildes no sludinājuma?
Sveikas! Vai iespējams no pārdošanas sludinājuma izņemt liekās bildes?
Lūdz rezervēt = nepērk; prasa konta nr. = pazūd :D
Labdien, meitenes!
Tas ir kaut kāds prikols, ka cilvēks prasa konta numuru un pazūd? Jau vai...
Nepatīkams gadījums
Labdien!
Pēdējā laikā sanāk daudz lasīt par dažādiem krāpnieciskiem gadījumiem.. kaut gan man ša...
Kāpēc nevar "iziet" uz fb ?
Sveiki? Jautājums uzturētājiem, kāpēc nav aktīva saite uz fb? Tā " īsalicīgi" nav aktīva jau pus ga...
DEFEKTI
Ar dienām sāk kaitināt ar vien vairāk!!!
Nu nopietni? Vai tiešām esam tik nabadz...
Krāpnieku saraksts?
Vai šajā lapā ir un ja ir, tad kur jāmeklē?
Stāvoklis: lietots, lieliskā stāvoklī?!
Jau ne pirmo reizi saskaros ar preci (apģērbu), kuras stāvoklis pēc maniem kritērijiem nav vērtē...
Ko darit?
Nopirku zabakus No Ekaterinas S................. 82,00 eiro .. teica kad jauni un ērti! Nav jauni u...
Kļūda serverī
Jau trešo dienu nevaru pievienot sludinājumam jaunas bildes ne caur telefonu,ne datoru, uzrāda- kļū...
Atsauksmes!
Kāpēc administrācija nevar uzlikt "dzēst" pārdoto preci???? It sevišķi, ja es kā pārdevēj...
Kāpēc nedrīkst apģērbus uz auguma likt iekšā?
Man liekas kaut kā stulbi, ka andele neļauj normāli ievietot bildes uz auguma vai apavus uz kāj...
Lilly Lilly...Humpalu pārpircēja,iesmērē defektīvu preci.
Łoti neadekvāta persona.. Cik zinu daudzas par viñu šeit jau zin.. Ceru,ka administrācija tomēr...
Ko darīt ar negodīgu pārdevēju?
Sveikas,dāmas,diemžēl pirmo reizi mūžā ir šāds gadījums,iegādājos pulksteni,s...
Kā rīkoties?
Sveiki, līdz šim nebiju saskārusies ar ko tamlīdzīgu un pat nezinu ko tālāk darīt, varbūt kāds var ...
Sviests
Es ievēroju, ka ir meitenes,kas mazos kosmētikas paraudziņus tirgo te pa naudu. Man tas liekas abs...
NEGODĪGUMS
RIEKSTIŅŠ 1! Jeb Monta N......! Naudu saņēmi, bet neuzskati, ka arī prece jāatsūta! Ļoti negodīgi!
Mārīte Krakope viltotu uzdod par oriģinālu
Pirku somu, kas tika uzdota kā oriģināla, lai gan tāda nebija.
Uz manu pieprasījumu atgriezt naudu...
Negodīgas pārdevējas...
Vai ir kāds saraksts, kur var redzēt negodīgas pārdevējas? Labprāt tur vienu dāmu pievienotu!!!
Negodīga pārdevēja
https://www.andelemandele.lv/user/3543/
Pie šīs pārdevējas tika iegādātas Converse kedas, kas jo...
negodprātīga pārdevāja.
Neiesaku iegādāties no šīs meitenes preces.Melo par preču defektiem,man teica kad zābaciņi ir vilk...
reklāma lapā
Vai es vienīgā pamanīju, ka lapai uzliktas Google reklāmas, bet pašā sākumā solīts ka nebūs, jo...