Hei, hei! Atceries, e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Vīrietis ar segvārdu, kas izmanto meitenes !

Meitenes, uzmanieties ! Vīrietis, kas ir šobrīd nomainījis segvārdu kā anete-k ir perverss tipiņš...

si_b

• 1771
  • 18

Neredzi pērles

Vai es vienīgā šorīt redzi ierobežotu skaitu pērļu?(Iespējams, tikai jauno) Pazuduši arī favorīti, ...

Kristine Lusena

• 921
  • 31

Maksājums

Vai šodien vēl kādam ir problēmas ar maciņa papildināšanu?Nevaru nomaksāt,izlec kautkas nesaprotams.

cipresite

• 529
  • 0

Palasiet atsauksmes...

Kāpēc šādas krāpnieces joprojām drīkst tirgoties portālā? Izskatās, ka bizness iet uz urrā. Cik ...

• 5433
  • 37

Par preces nosūtīšanu

Man tāds jautājums pārdevējām, cik ilgā laikā pēc naudas saņemšanas par preci, jūs to preci nosūt...

anita-n.

• 5028
  • 29

Profila bildes maiņa

Sveikas, Vai šeit ir iespējams nomainīt profila bildi, nemainot to FB?

nonameil

• 1987
  • 12

Jaunās pērles sarakstā 😏

Sveikas 😃šodien ievietojot pērles, ievēroju, ka manas ievietotās pērles neparādās pie jaunumiem ...

sbskapis

• 753
  • 3

Omniva

Vēlos brīdināt pārdevējus, pārmēriet katru mm, lai nepārsniedz norādītos izmērus! Omniva nav diez ko...

solvita88

• 14498
  • 22

Кļuvu par krāpnieces upuri ... Kā būt?

Labdien meitenes! Man ir liela problēma ... Es pārdevu matu kopšanas līdzeklus ar lielu atlaidi par ...

natalia.kay

• 3116
  • 41

Pārskaitījuma nesaņemšana

Kā rīkoties, ja pārdevējs apgalvo, ka pārskaitījumu nav saņēmis, kaut gan pircējs pārskaitī...

aiva11

• 1188
  • 2

Maldina....

Slikta komunikācija.Nav pretīm nākoša,uzdot lietotu preci par jaunu. Prece bojāta ar cauru...

maruzena

• 1882
  • 3

💥Unikāls gadījums🤯‼️

Portāla Andele Mandele pārdevējai Dinai Riekstiņai, savā profila aprakstā vajadzētu ierakst...

Mārīte Spāre

• 2676
  • 37

Vai šī pardevēja ir droša!??

Ir registrejusies portala 1 dienu,atsauksmes nav,pardod guess kurtku lēti,.pieteicos pirkt,tad r...

maruzena

• 1293
  • 4

Sporta Uzturs

Andele! Kā tas var būt, ka savu sporta uzturu ko vēlējos sen pārdot, nobloķējāt, bet šodien s...

solvita88

• 1024
  • 16

Pasta Stacija!?!?!

Meitenes, pastāstiet savus iespaidus par šo pakomātu servisu? Pirmo reizi piekritu preci saņ...

• 2989
  • 15

Pasta stacijas kods - kā to lietot?

Sveika, es pirmo reizi gribu izmantot Pasta stacijas kodu, ko nopirku šeit ar "Mans maciņš" pal...

befashion

• 4972
  • 6

Šodien nestrādā aplikācija

Vai Jums tāpat? Un caur mājaslapu tik lēni, traucē reklāmas un nevar pievienot failus.....

A. V.

• 649
  • 0

Nevaru izlabot sludinājumu

Neizdodas rediģēt savu sludinājumu. Uzspiežot "labot", parādas ziņa "Mēģiniet vēlreiz" un viss. Vai...

mokka

• 682
  • 2

Iesniegt sludinājumu

Vai pamanijāt, ka nopērkot sludinājumu un uzspiežot Turpināt tiek atvilkta naudiņa dubultā.

anita123

• 3662
  • 9

Portāla darbības problēmas

Labdien! šodien divi mani sludinājumi, kuriem aktīvs darbības termiņš un, kuri nav pārdot...

Shona* Clothes

• 822
  • 13

Nikita Gadalovs! Aicinājums tiem, kam vasarā naudu izkrāpa profils "Nikita Gadalovs"

Uzmanību tiem, ko apkrāpa vasarā profils "Nikita Gadalovs". Griezos policijā, policija ir iero...

Izpārdodu Skapi

• 1313
  • 5

Apgrūtināta foto pievienošana

Labdien,iespējams,kāds vēl ir saskāries ar apgrūtinātu fotogrāfiju pievien...

sigita-pr

• 480
  • 1

Mobilā aplikācijā nestrādā sadaļa Pārdotie. Tāpēc pircējai pirkumu varēju no format tikai vēlu vakarā, kad tikusies pie datora .

Mobilā aplikācijā nestrādā sadaļa Pārdotie. Tāpēc pircējai pirkumu varēju no format tikai vēlu ...

Liena Norvaiša

• 932
  • 10

Tirgo sekend hend iegādātu apģērbu!

Lūgums portālam izveidot iespēju norādīt-iegādāts sekend hand veikalā! Tikko iegādājo kāzu boler...

sara7

• 2130
  • 15

Andele, Tev rūgta mandele

Mīļā Andele, Tu man ļoti patīc, bet Tavi īrnieki (reklāmas) sāk par daudz jaukties manā telpā. Ci...

krincese

• 1617
  • 16

Paldies!!! 🤗

Biju patīkami pārsteigta,ka telefonā ieraudzīju paziņojumu no AndeleMandele.Ļoti pietrūka šīs fun...

Gita Rinka

• 1028
  • 3

Pārdotā prece

Sveiki! Varat, lūdzu, pastāstīt kā pārdotajai precei var uzlikt, ka tā ir PĀRDOTA? Zinu kā uzlikt"R...

laurabrandte

• 2052
  • 5

Krāpniece saulitee12, Samanta Bērziņa

Uzmanieties no krāpnieces! Viņas profilā atsauksmēs esmu ielikusi, ka gaidu naudu vai preci nu jau ...

aigae

• 1232
  • 9

Par fake-iem

Andelemandele īpašniece ļoti skaļi uzstājās, ka ir pret fake preču tirgošanu, bet lapā ir normāli p...

Ie Vish

• 2667
  • 25

Prece lieliskā stāvoklī vai tomēr ar trūkumiem?

Sveikas, meitenes! Pēdējā pirkuma iespaidā nolēmu uztaisīt tēmu, ko jūs uzskatāt par preci - lietota...

anita-n.

• 2675
  • 75