Kā atrast dzēstu sludinājumu???
Radās problēma. Netīšām izdzēsu divu sludinājumus kuros bija nopirktas pērles. Līdz ar to vairs nev...
PS atlaižu kods?
Sveiki! Palīdziet atrast PS atlaidi sūtīšanai!!! Prece atzīmēta kā pārdota, bet nekādi piedāvāju...
Jauns ar caurumiem un pleķiem.
Pirmo reizi rakstu tādu negatīvu atsauksmi. Nopirku no Santas Šēniņas jaunu Emporio Armani t-kre...
Ieet caur Facebook?
Sveiki. Vai man vienai tā ir: tagad caur Facebook ieet ir pilna nozīmē, parsledzas Facebook sai...
Kur var apskatīt manu preču reitingu?
Šķiet, ka pirms kāda laika es nejauši uzdūros opcijai, kas parāda manu Andelē ievietoto preču r...
Forums mobilajā aplikācijā
Sveiki! Varbūt šis jautājums jau ir bijis, bet man vienīgājai mobilajā aplikācijā nav foruma? ...
ko darīt ar šādām pārdevējam?
Pirku kurpes, aprakstā jaunas, dzīvē papēži nodrazti. Prasu vai ņems atpakaļ, bet mani nolama!!!
Nikita Gadalovs
Cieníjamás pircéjas, vai kādai ir pieredze sadarbībā ar šo puisi? Dzēsts sludinājums, viltus pr...
Jautājums par pērli
Atnāca paziņojums - par tavu pērli uzdots jautājums. Kur var to jautājumu redzēt? Nekur nevaru...
Gļuks
Sveiki! Vai man vienīgajai portāls gļuko pēdējās dienās??
mobilā aplikācija
Man mobilā aplikācijs īsti neiet. Vēl kādai?
Veltījums tām, kuras tirgo bērnu apavus
Sākoties pavasarim, māmiņas ar steigu meklē mazajiem pavasara apaviņus. Tā darīju arī es, man pave...
Palīgs / tirgoties Online
Sveikas , meklēju palīgu tirgoties Online .
Rakstiet privāti . (Darba piedāvājums )
3€...
Nopirktā apģērba kvalitāte
Domāju, gandrīz katrai no mums ir gadījies nopirkt šeit kādu lietu, kas īsti nav atbildusi iecerē...
Nevaru pievienot sludinājumu,jo nelādē bildes.
Sveikas, sakiet vai kādai ari tā ir?! Mēģinu jau visu dienu pievienot sludinājumu,bet bildes nelad...
💥Akcija Omnivai līdz 24.06.💥
Šonedēļ Omnivai akcija!!!
Mazais skapītis 2.18
Vidējais 2.94
Uz cik ilgu laiku tiks portāls apturēts?
Kur tagad likties visiem pārdevējiem? :))) Kur likties pircējiem??? Tik foršas lietas atķe...
Nesanāk ieskaitīt naudu. SEB
Sveikas,dāmas! Nesaprotu kāpēc nesanāk pārskaitīt naudiņu uz savu kontu. Viss notiek,tieku līdz sm...
klusējošie pircēji
Jautājums administrācijai un pieredzējušiem pārdevējiem: ko darīt ar pircējām, kuras piesakas ...
Neuzķerieties uz MK viltojumiem
Arvien biežāk ievēroju, ka Michael Kors preču pakaļdarinājumus šajā portālā pozicionē kā superdār...
Par pērļu bilžu "uzskaistināšanu"
Saprotu, kā gribot pārdot savu apģērba pērli, tā jānobildē pēc iespējas "garšīgāk". Bet vai nevaj...
Pērļu bloķēšana
Labdien, vai Administrācija varētu izvērtēt Pērļu bloķēšanas principus- ir saprotams ja tiek pied...
Vēl viena sasāpējusi tēma
Šodien viena potenciālā pircēja noveda mani līdz nereālam besim, tāpēc nolēmu uzrakstīt par sūtīša...
BEIDZES
Ko nozīmē šis vārds? Tāds parādās uz pārdotas, cik saprotu, preces. Nu, vajadzēja portālam ...
Krapniece
Sveika, vai kadam ir sudzibas par pardeveju Ekaterina Fisenko, ja kadam ir ludzu rakstiet
Ignors no administrācijas !
Sāk šis portāls godavārds tracināt! Nepietiek ar to , ka sludinajumi maksas portals regulāri lago, ...
Cenas maiņa!?
Labdien. Nekas svarīgs no manas puses nebūs, vnk interesanti palasīt jūsu viedokli par cenu maiņ...
Telefona maina
Vai jaregistrejas Ka jaunam lietotajam,...?
Pazuduši paziņojumi
Respektīvi, ja kādreiz man nāca gan e-pasts, gan AM aplikācija uzreiz ziņoja par jaunu piete...
Neielādējas bildes sludinājumu sarakstā
Vai Jums arī? Ļoti kaitinoši, nevaru neko nopirkt, jo nav iespējams apskatīt bildes. Maksājam par sl...