Pasta stacijas kods - kā to lietot?

Sveika, es pirmo reizi gribu izmantot Pasta stacijas kodu, ko nopirku šeit ar "Mans maciņš" pal...

befashion

• 4927
  • 6

Šodien nestrādā aplikācija

Vai Jums tāpat? Un caur mājaslapu tik lēni, traucē reklāmas un nevar pievienot failus.....

A. V.

• 605
  • 0

Nevaru izlabot sludinājumu

Neizdodas rediģēt savu sludinājumu. Uzspiežot "labot", parādas ziņa "Mēģiniet vēlreiz" un viss. Vai...

mokka

• 654
  • 2

Iesniegt sludinājumu

Vai pamanijāt, ka nopērkot sludinājumu un uzspiežot Turpināt tiek atvilkta naudiņa dubultā.

anita123

• 3371
  • 9

Portāla darbības problēmas

Labdien! šodien divi mani sludinājumi, kuriem aktīvs darbības termiņš un, kuri nav pārdot...

Shona* Clothes

• 793
  • 13

Nikita Gadalovs! Aicinājums tiem, kam vasarā naudu izkrāpa profils "Nikita Gadalovs"

Uzmanību tiem, ko apkrāpa vasarā profils "Nikita Gadalovs". Griezos policijā, policija ir iero...

Izpārdodu Skapi

• 1247
  • 5

Apgrūtināta foto pievienošana

Labdien,iespējams,kāds vēl ir saskāries ar apgrūtinātu fotogrāfiju pievien...

sigita-pr

• 455
  • 1

Mobilā aplikācijā nestrādā sadaļa Pārdotie. Tāpēc pircējai pirkumu varēju no format tikai vēlu vakarā, kad tikusies pie datora .

Mobilā aplikācijā nestrādā sadaļa Pārdotie. Tāpēc pircējai pirkumu varēju no format tikai vēlu ...

Liena Norvaiša

• 868
  • 10

Tirgo sekend hend iegādātu apģērbu!

Lūgums portālam izveidot iespēju norādīt-iegādāts sekend hand veikalā! Tikko iegādājo kāzu boler...

sara7

• 2071
  • 15

Andele, Tev rūgta mandele

Mīļā Andele, Tu man ļoti patīc, bet Tavi īrnieki (reklāmas) sāk par daudz jaukties manā telpā. Ci...

krincese

• 1593
  • 16

Paldies!!! 🤗

Biju patīkami pārsteigta,ka telefonā ieraudzīju paziņojumu no AndeleMandele.Ļoti pietrūka šīs fun...

Gita Rinka

• 1004
  • 3

Pārdotā prece

Sveiki! Varat, lūdzu, pastāstīt kā pārdotajai precei var uzlikt, ka tā ir PĀRDOTA? Zinu kā uzlikt"R...

laurabrandte

• 1994
  • 5

Krāpniece saulitee12, Samanta Bērziņa

Uzmanieties no krāpnieces! Viņas profilā atsauksmēs esmu ielikusi, ka gaidu naudu vai preci nu jau ...

aigae

• 1210
  • 9

Par fake-iem

Andelemandele īpašniece ļoti skaļi uzstājās, ka ir pret fake preču tirgošanu, bet lapā ir normāli p...

Ie Vish

• 2579
  • 25

Prece lieliskā stāvoklī vai tomēr ar trūkumiem?

Sveikas, meitenes! Pēdējā pirkuma iespaidā nolēmu uztaisīt tēmu, ko jūs uzskatāt par preci - lietota...

anita-n.

• 2466
  • 75

Andele nevar ielikt H&M, D&G un citus zīmolus kur ir & zīme!

Sveiki. Man ir sūdzības, ka ievietojot vai labojot sludinājumu, es nevaru ielikt tādu zīmolu kā H&...

natnatnat

• 839
  • 16

Negodīga tirgotāja Agnese Rozinska!

Nesen šeit parādījās sporta kostīmiņš Nike, ko ļoti daudziem kāroja sirds, tad lai Jums sirdis bū...

zanes-skapis.

• 1331
  • 5

Atstāt atsauksmi

Sveiki, nesaprotu kā var atstāt atsauksmi, nekur neatrodu tādu iespēju? Nedēļu atpakaļ iegādāt...

Sanita Ruska

• 2996
  • 18

Nopietni?!

Tās "grāmatiņas" (care cards) ir tik vērtīgas, vai esmu ko palaidusi garām?

• 999
  • 7

Pazuda nauda no maciņa

Esmu šokā! Tikko vēl bīja nauda, gribēju ievietot sludinājumu, bet pēkšņi parādās -0.15€😡 Kas...

lietaslaukos

• 957
  • 2

vasari-_19

Nesaņemu zābakus, sludinājums dzēst un sarakste slēgta. Atsauksmi ari nevar atstāt.

julivan

• 1065
  • 4

ILGSTOŠI STĀV ANDELĒ

Man radies jautājums - esmu ievērojusi vairākām pārdevējām preci, kas stāv ilgstoši andelē, n...

A. V.

• 1522
  • 9

Krāpniece Diana Rastopcina

Krāpniece Lv36haba0551042020254 Diana Rastopcina. Biju ielikusi sludinājumu ka meklēju sporta tēr...

evsa

• 1728
  • 16

KRĀPNIECE VALĒRIJA VASKA (vasari_19) LV66UNLA0050020881338

Kas vēl ir cietis? 12/09 iegādāts džemperis, pārdevēja "pazùda". Lūdzu sazināties ar mani , lai izl...

milu

• 1337
  • 11

Portāla noriets?

Vai tikai man liekas, ka portālam noriets sācies vai citiem arī? Preces ne tikai nepērk, bet nav ...

helena6

• 3158
  • 85

Krāpniece!!!!!

Nepērciet rozā puskažoku, pārskaitīju sievietei naudu, un jau vairāk kā nedēļu neko nav atsūtījus...

jekaterinamistino va

• 1430
  • 3

Uzmanību - krāpniece!

Nekādā gadījumā neiesaku sadarboties ar šo lietotāju Līga Līga https://...

lauma82

• 1198
  • 3

Vnk jautājums šeit visiem. 🌞

Kādēļ andelē cenas ir 2x lielākās nekā precēm ar atlaidēm parastajā veikalā un internetvei...

magdalenalett

• 1629
  • 66

Kur tad pazudis taisnīgums?

Nesen atklāju šo tirgošanas vietni un biju ļoti preicīgs par plašajām iespējam iegādāties Brandotas ...

kaupers

• 2319
  • 28

Reģistrācijas iespējas

Vai iespējams piereģistrēt savu profilu arī bez draugiem vai facebooka?

Sanita Lomanovska-Grūbe

• 14317
  • 7