Nozaudēta paciņa Omniva

Sveikas! Pirmo reizi gadās šāda problēma - pircēja saņēmusi paciņu, bet iekšā sveša lieta - ne ...

ingera

• 1751
  • 10

Pastastacijas kods

Sveiki, man ir pastastacijas kods iegādāts, bet tiešsaistē es to nevaru izmantot pie atlaižu koda ...

epriede

• 562
  • 2

Interesants novērojums

Cilvēks, kaut kam pārdeva kreklu, un uzreiz izliek vēl vienu sludinājumu ar to pāšu bildi, to pašu c...

Kustutatud kasutaja

• 770
  • 1

Pasta Stacija - как использовать?

Извиняюсь, может я глупый, но оплатил тут Pasta Stacija код, он виден в проданной вещи, всё хорош...

nikolay

• 2431
  • 8

apsauca par krāpnieci

Mīļās meitenes, nezinu ko darīt. 2 mēnešus atpakaļ notirgoju savu veco Samsung, šodien saņēmu z...

iren987

• 1053
  • 8

Papildinot maciņu naudu noņem 2x

Meitenes , skatāmies , papildinot maciņu , cik noskaita naudu . Papildināju pa 3eur , bet novelk 2x ...

ivcha

• 521
  • 4

Nerāda jaunas pērles

Meitenes, tas ir mana telefona “gļuks”, vai tiešām visas manas šodien ieliktās preces nav redzamas?...

Irina Ko

• 631
  • 17

sliktas kvalitātes bildes

Vai tā ir tikai man, vai vēl kādai, ievietojot bildi andelmandelē bildi, zūd kvalitāte, paliek...

pukaunfiskars

• 824
  • 6

Rezervētāji...

Labdien!-kāda Jums pieredze ar pircējiem,kas it kā pirmie piesakās un pēc tam uzreiz pazūd...

Kristine Muceniece

• 997
  • 19

Paysera un Revolut konti

Gribēju apjautāties, vai daudzas pārdevējas lieto šo kontu . Jo esmu saskārusies ar pircēju neizpra...

maija-saule

• 10186
  • 15

Oh, MY GOD😂😂😂

Es saprotu, ka cilvēkiem panika, vīruss apstādinājis domāšanu Pēc NIVEA tūbiņu pārdošanu...

A. V.

• 1581
  • 27

Šī brīža situācija

Sveikas,meitenes!Man ir jautājums-ņemot vērā,ka mums Latvijā ir jau daudzi sasli...

kristine.k

• 1307
  • 24

О работе сайта

oчень плохо работает сайт,часто зависает

Kustutatud kasutaja

• 885
  • 5

imya_rozi - krāpniece?

Pieteicos uz paraudziņu komplektu pie imya_rozi, pārskaitīju uzreiz arī naudu. Bet pēc tam komun...

ie.u.

• 1736
  • 41

Kārtēja krāpniece - Sabīne Brīniņa

https://www.andelemandele.lv/sabinebrinina Vēl vasarā gribēju nopirkt somiņu pie šīs meiten...

indeed

• 1191
  • 2

Vīrietis ar segvārdu, kas izmanto meitenes !

Meitenes, uzmanieties ! Vīrietis, kas ir šobrīd nomainījis segvārdu kā anete-k ir perverss tipiņš...

si_b

• 1594
  • 18

Neredzi pērles

Vai es vienīgā šorīt redzi ierobežotu skaitu pērļu?(Iespējams, tikai jauno) Pazuduši arī favorīti, ...

Kristine Lusena

• 769
  • 31

Maksājums

Vai šodien vēl kādam ir problēmas ar maciņa papildināšanu?Nevaru nomaksāt,izlec kautkas nesaprotams.

cipresite

• 505
  • 0

Palasiet atsauksmes...

Kāpēc šādas krāpnieces joprojām drīkst tirgoties portālā? Izskatās, ka bizness iet uz urrā. Cik ...

Kustutatud kasutaja

• 5219
  • 37

Par preces nosūtīšanu

Man tāds jautājums pārdevējām, cik ilgā laikā pēc naudas saņemšanas par preci, jūs to preci nosūt...

anita-n.

• 4624
  • 29

Profila bildes maiņa

Sveikas, Vai šeit ir iespējams nomainīt profila bildi, nemainot to FB?

nonameil

• 1954
  • 12

Jaunās pērles sarakstā 😏

Sveikas 😃šodien ievietojot pērles, ievēroju, ka manas ievietotās pērles neparādās pie jaunumiem ...

sbskapis

• 731
  • 3

Omniva

Vēlos brīdināt pārdevējus, pārmēriet katru mm, lai nepārsniedz norādītos izmērus! Omniva nav diez ko...

solvita88

• 14425
  • 22

Кļuvu par krāpnieces upuri ... Kā būt?

Labdien meitenes! Man ir liela problēma ... Es pārdevu matu kopšanas līdzeklus ar lielu atlaidi par ...

natalia.kay

• 2878
  • 41

Pārskaitījuma nesaņemšana

Kā rīkoties, ja pārdevējs apgalvo, ka pārskaitījumu nav saņēmis, kaut gan pircējs pārskaitī...

aiva11

• 1151
  • 2

Maldina....

Slikta komunikācija.Nav pretīm nākoša,uzdot lietotu preci par jaunu. Prece bojāta ar cauru...

maruzena

• 1860
  • 3

💥Unikāls gadījums🤯‼️

Portāla Andele Mandele pārdevējai Dinai Riekstiņai, savā profila aprakstā vajadzētu ierakst...

Mārīte Spāre

• 2461
  • 37

Vai šī pardevēja ir droša!??

Ir registrejusies portala 1 dienu,atsauksmes nav,pardod guess kurtku lēti,.pieteicos pirkt,tad r...

maruzena

• 1260
  • 4

Sporta Uzturs

Andele! Kā tas var būt, ka savu sporta uzturu ko vēlējos sen pārdot, nobloķējāt, bet šodien s...

solvita88

• 995
  • 16

Pasta Stacija!?!?!

Meitenes, pastāstiet savus iespaidus par šo pakomātu servisu? Pirmo reizi piekritu preci saņ...

Kustutatud kasutaja

• 2734
  • 15