Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
linda.leimane1Šodien, 7:23
Labdien! Cik lūdzu cm jostā, gurnos un garumā?-jostā un garumā(nav saprotams šis teksts),bet stāsts ne par to.
Rakstīts tika komentārs,ne vēstule vai pieteikums,gari un plaši vēstulē spriedelējumi,ne tikai svarīgākais,vai vispār der un vajag!
Esmu saskārusies ar to, ka arī pārdevēji neatbild, ignorē pircēju. Izlasa vai arī pat neizlasa vēstules. Ja precei nav norādīts ka rezervēts vai pārdots ,tātad pieejama manuprāt. Rodas iespaids, ka viena daļa izrāda tikai preci, nevis vēlas to pārdot. Varbūt vajag sadaļu -TIKAI APSKATEI :) :) :)
Noteikumos ir norādīts - pārdevējam nav pienākums ievērot pieteikumu rindu. Kam vēlas, tam rezervē. Tās ir viān tiesības. Nepatiki ar kaut ko, izvēlējas citu.
Nu, ne vienmēr pircēji piesakās caur sadaļu “pieteikties”, bet caur vēstulēm. Es pati esmu gribējusi iegādāties preci, kurai nav ne pieteikumu, ne rezervāciju, bet pārdevēja man atbildēja, ka prece jau ir rezervēta.
Neiesaku sadarboties! Nopirku no viņas jaunu somu. Atnākot precei, izņemot no iepakojuma, smaka bija briesmīga, kā arī soma daudz mazāka kā norādītā informācija aprakstā. Sadarboties atsakās - preci atpakaļ nepieņem un naudu atsakās atgriezt.
Ir gadījies noskatīt preci kura patīk un esmu gatava pirkt ,bet nr. 1) tuvāk uz datora palielinot foto pērlei IR trūkumi. nr)2 Pārdevējai ir negatīva/vas atsauksmes kas mani pēc pāris neveiksmēm kurās pati vainīga ,jo neizlasīju atsauksmes.nr.3 Pēc konta pajautāšanas pārdevēja ik 2līdz 3 minūšu starplaika sāk bombardēt kad ieskaitīšu naudu.nr .4) Vienmēr jautāju vai cena ir galējā (atskaitot precēm zem 7-8 eiro ,jo šis tomēr ir tirgus.Parasti pārdevējas ļoti lapni atbild ar jā vai nē.Tikai 2 reizes atbildēja rupji .nr 5.) Galvenais noteikums .Uzskatu , mank
kā pircējam jāievēro elementāra pieklājība sarakstē ar pārdevēju,un man ir tiesības jebkurā sarakstes posmā arī pēc konta paprasīšanas atteikties no pirkuma.Izņemot tad ,kad prece tiek rezervēta tieši man.Nr.6)Ir gadījies saņemt preci ar kaķa spalvām ,nonēsātām apkaklītēm ,pilnīgi nepareizi norādītu izmēru M vietā saņemt XS vai L .Saņemt bērna rotaļlietu notrašķītu ar olu kūlteni.,vai saņemt kleitu kokvilnas auduma vietā plāna katūna lupata.Es šīs neveiksmes norakstu uz savu neuzmanību ,pati esmu vainīga ,jo man bija iespēja ATTEIKTIES no pirkuma jebkurā ar pārdevēju sarakstes posmā.Taisnības labad gribu piebilst esmu šeit nomedījusi daudz jauku pērļu no sarakstē neuzbāzīgām ,pieklājīgām un atsaucīgām pārdevējām.Kuras ātri atsūtijušas manu kāroto pērli.Vai brīdinājušas ,ja piegāde kavēsies.Paldies visām jaukajām pārdevējām kuru preces ir tīras kārtīgi iesaņotas dažreiz arī pievienotas kādas bonusa dāvaniņas.
Bet katūns arī ir 100% kokvilnas audums. Tas, ka no kokvilnas tiek ražoti desmitiem dažādu audumu veidu un tika sagaisīts biezāks, nenozīmē, ka katūns nav kokvilna un kaut kur te bija apmāns. Arī uz etiķetes parasti raksta kokvilna un viss + cik procenti, sen vairs ražotāji nenorāda, katūns, satīns vai vēl kas. Es, piemēram, bez etiķetes informācijas vispār neko neatšķiršu, tagad pat no sūda ar piemaisījumiem pamanās izgatavot audumu.
Pamanīju vēl vienu tendenci pircējas piesakās precei un tad 3 līdz 4 dienām neatbild,tādā veidā norezervējot lietu jo pārdevēja gaida atbildi.sarunas tiek līdz tam ka pirks un jāsūta konta numurs un viss..pazūd uz kādu laiku.
Es gan negaidu nekādas 3-4 dienas atbildi! Max vienu dienu,tad dzēšu pieteikumu,ja neatbild! Ja es pie katras preces gaidītu 3-4 dienas,tad tak vispār neko nepārdotu! Tādu čammāšanos es neciešu! Ja pērk,tad pērk!
Labdien! Cik lūdzu cm jostā, gurnos un garumā?-jostā un garumā(nav saprotams šis teksts),bet stāsts ne par to.
Rakstīts tika komentārs,ne vēstule vai pieteikums,gari un plaši vēstulē spriedelējumi,ne tikai svarīgākais,vai vispār der un vajag!
30. maijs
Sveika. Iespējams norezervēt lidz 1dienai? 🙃
20:46
Sveiki! Līdz 1 jūnijam?
20:50Izlasīts 30. maijs, 20:51
Pirmdienai
20:51
Jā, varu rezervēt , ja ņemsiet
20:52Izlasīts 30. maijs, 20:52
Ņemšu 100%
20:52
Ok!
20:52Izlasīts 30. maijs, 22:46
Vakar
Labdien. Jūs rezervējat parku līdz šodienai.
10:39Izlasīts šodien, 16:24
Rezervē preci uz nedēļu, kad pienāk termiņš apmaksāt, sākas ignorēšana. Atbildes nav. Esmu šokā, kādas cūkas eksistē.
kā pircējam jāievēro elementāra pieklājība sarakstē ar pārdevēju,un man ir tiesības jebkurā sarakstes posmā arī pēc konta paprasīšanas atteikties no pirkuma.Izņemot tad ,kad prece tiek rezervēta tieši man.Nr.6)Ir gadījies saņemt preci ar kaķa spalvām ,nonēsātām apkaklītēm ,pilnīgi nepareizi norādītu izmēru M vietā saņemt XS vai L .Saņemt bērna rotaļlietu notrašķītu ar olu kūlteni.,vai saņemt kleitu kokvilnas auduma vietā plāna katūna lupata.Es šīs neveiksmes norakstu uz savu neuzmanību ,pati esmu vainīga ,jo man bija iespēja ATTEIKTIES no pirkuma jebkurā ar pārdevēju sarakstes posmā.Taisnības labad gribu piebilst esmu šeit nomedījusi daudz jauku pērļu no sarakstē neuzbāzīgām ,pieklājīgām un atsaucīgām pārdevējām.Kuras ātri atsūtijušas manu kāroto pērli.Vai brīdinājušas ,ja piegāde kavēsies.Paldies visām jaukajām pārdevējām kuru preces ir tīras kārtīgi iesaņotas dažreiz arī pievienotas kādas bonusa dāvaniņas.
00:56
08:18Izlasīts šodien, 8:35
viktoriya.terekhova1
Nakts vidū raksta,no rīta jau vairs neatceras kam un ko rakstīja,portālā sēž un pēc atbildes saņemšanas vairs nereaģē.