Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
Bitīte Maija
10. jūnijs
Labdien!
Vēlos nopirkt!
07:43
Labdien.pieejams
08:12Nav lasīts
Raksti atbildi...

Anda Blumberga

Pieteicās precei pirms nedēļas un tā arī vairs neliekas ne zinis,ziņa taču pienāk gan e-pastā,gan aplikācijā redzams,nu kā var nedēļu ignorēt??
aansone
Sigita.kaminska1
Vakar

cena pa dpd kada?

dumenis
Šodien

Cik ir iekspeda.
.

Saņemu tādus jautājumus
no pieaugušajiem cilvēkiem, pieteicās pie bērnu precēm. Īstenībā esmu šokā, nekādas pieklājības, pat nemāk sasveicināties. Bērnišķīga uzvedība, kad pašiem ir bērni 🙄🙈🙉
sana-h.
Nu beidzot arī man sāk jokaini cilvēki "pievilkties". Vakar viena nikna dāmīte visparastāko zupas terīnei vispirms nokaulēt 1 eiro(!) gribēja, tad nozuda. Tikmēr nopērk patīkama pircēja..Ak, jee..vispirms atvainojos pirmajai, kura sāk noteikumus mācīt..nauda no un uz kontu šurp turp..tad otrajai, kura, protams, samierinājās. Nepatīkama sajūta..
sana-h.
Šodien otra - meitenīšu vasaras svārciņus gribēja redzēt uz auguma (mana 😡, jo citu meitenīšu man nav)..es pat augstpapēdenes uzvilku..nekad neesmu selfijus taisījusi, tagad plivinos spoguļa priekšā.. un? Neesot īstie, nobloķē..domāju - varbūt man tās kājas..hmmm🤔
sana-h.
Ziniet, meitenes, man rodas sajūta, ka mūs vienkārši apceļ. Kāpēc? Jo tiešām, par zemu liekam cenas. Un tad taču grib vispār par kapeikām. Ir tāda suga. Droši liekam sakarīgu, bet pērles cienīgu ciparu, lai vispār doma nerastos sist vēl lejā. Labdarības bodītes taču ir Sarkanajā Krustā. 😊
diana_b
Gadās tieši, ka pie sludinājumiem nav pamatinformācijas vai kādas citas būtiskas informācijas, bet šādu tēmu dēļ un publiskās kaunināšanas forumā, nav vēlmes kādam kaut ko rakstīt, ja nu pieskaitīs krāpniekiem, ja man prece nederēs pēc kādiem parametriem 🤷
sana-h.
🎋 Paldies! Priecīgi visām!
Jā, humors glābj..un patīkamās, ar sevi un pasauli apmierinātās sievietes ir daudz vairāk 😍💕. Un tad daža laba, kurai domāt gribas ilgi, vai privāto fotosesiju pieprasītāja neliekas nekas briesmīgs 🥳😎
Mēs esam tik dažādas. 🌺