Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Man ir ļoti negatīva pieredze ar pārdevējiem. Neatbild, ignorē. Pēc vairākām stundām kad atļaujos uzrakstīt otreiz , atbild , ka prece jau pārdota 🤦♀️🤣
Paliek trakāk un trakāk, viena no rīta grib iegādāties, vakarā jau atteicās. Nav saprotams, kāpēc pieteikties, ja padomāt var bez pieteikuma izveidošanas.
Otra nelasa aprakstus, pieteicās lai iztērēt gan savu, gan manu laiku. Vai tiešām tik grūti 30sek laikā izlasīt un izlēmt vai vajag?
Vēl kad prasa papildus mērus, es speciāli mērīju, rakstu atbildi - nesaprotu, kāpēc radās kļūda, izrādījās viņa jau paspēja atteikties .
Liels lūgums nepieteikties, ja Jums nav ko darīt un ir garlaicīgi, tas ļoti traucē.
20:31
sveiki.jā
23:29Izlasīts šodien, 23:30
Kur var nopirkt ?
23:30
anton.cicerin ---profilā veča bilde un veča iniciāļi,bet reģistrēts kā pērļu medniece un tirgo sieviešu/bērnu mantas.
Uzdod jautājumu,bet atbildes saņemšanas uzreiz atsakās.
12:34
sveiki.jā
12:36Izlasīts šodien, 12:37
Cik liela iekšpēdiņa būtu?
12:38
ligcis 122 -atbilde tika sniegta,izlasa un seko ignorēšana,visu laiku portālā sēz.
08:35
jā
12:36Izlasīts vakar, 17:13
antina -kārtējā persona,uzdod jautājumu,saņem atbildi izlasa un turpina sēdēt portālā un neatbildēt.
Laikam jau ir kas uzķeras.💁♀️
Otra nelasa aprakstus, pieteicās lai iztērēt gan savu, gan manu laiku. Vai tiešām tik grūti 30sek laikā izlasīt un izlēmt vai vajag?
Vēl kad prasa papildus mērus, es speciāli mērīju, rakstu atbildi - nesaprotu, kāpēc radās kļūda, izrādījās viņa jau paspēja atteikties .
Liels lūgums nepieteikties, ja Jums nav ko darīt un ir garlaicīgi, tas ļoti traucē.
Viena atteicās pēc konta saņemšanas, otra dzīvo andele un ignorē.