Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
L. B.
26. oktobris
Vēlos iegādāties!
18:12
Ir pieejami.

KEZBERE-Adita Skeitule,piesakās precei un nedēļu neliekas ne zinis.Nav jau brīnums,jo par 6.4 gadiem portālā it nopelnīta tikai 1 atsauksme.
L. B.
Piesakos
21:39
ir

SANDRA-Sandra Freimane(Simanoviča)
piesakās precei,raksta pat komentārus pie preces lai sūtu kontu,nosūtu kontu,sēž portālā un speciāli never vēstules vaļā,tikai nospiež Atteicās,kas tas ir tām tantiņām????
ingucel
Nesaprotu kā rīkoties. Pircēja vakar pieteicās pirkt preci. Lūdzās, lai pārdodu, bet naudu viņa samaksās pa daļām. Daļu uzreiz un daļu 2-3 dienu laikā. Esot slims bērns, tāpēc visu uzreiz nevarot. Piekritu. Jo pirceja ļoti lūdza. Vakar pircēja samaksāja daļu naudas. Un kas jocīgi- 3 dalītos maksājumos. Šodien saņemu ziņu, ka preci tomēr nepirkšot un, lai es pārskaitu vakar samaksāto daļu. Biju pārsteigta. Pircēja raksta, ka steidzami bērnam zāles vajagot un, lai ātri atgriežu naudu. Un, lai atgriežu pa labam.
s_er_h
Vārdiem ir ļoti liels spēks, un daudzās pirkšanas/pārdošanas grupās vai portālos šī atruna - "slims bērns" tiek lietota atkal un atkal. Un vienmēr meitenes brīdina, ka tā NEDRĪKST teikt, jo tas, ko cilvēks lieto kā melīgu atrunu, bieži vien mēdz piepildīties. 😐 Un tad skāde ir krietni vien lielāka par godīgu atzīšanos, ka pārdomāja, nevēlas pirkt utt utt.
ariwka_s_
Jau ne pirmo reizi redzu ka pircējas iegadato no manis preci pārdot tālāk par dārgāku cenu...
Un pie tam bij viena sieviete kas pārdeva preci ko iegādājās no manis jau lietotu, raksta ka prece ir JAUNA un tikai vienu x uzvilkta(((
Vai jūs atstājat kādu atsauksmi ja redzat tādu situāciju. Man jau nav žēl ka piem. no manis viņa to pērli iegādājās par 5€ un pārdot par 20€, jo man jau bij galvenais atbrivot sev vietu skapī. Bet uzskatu ka tas nav godīgi pret citiem pircējiem🙄
s_er_h
Nesen atradu sev balansa domu šādai situācijai - "Ja cilvēks ir spējīgāks pārdošanā par mani un spēj manu preci pārdot par lielāku summu nekā es - visu cieņu un veiksmi viņam!"
Un vienkārši palaist vaļā, citādi tas rūgtums un vēlme pēc taisnības mēdz pamatīgi sabojāt omu, kas pēcāk atsaucas arī uz citiem dzīves aspektiem. 🙂
janetajumtina
Tā jau nav Jūsu prece vairs. Katrs ar savu mantu drīkst rīkoties kā vēlas, ja redz šādu iespēju. Cik tas ir smuki, ir kaut kas cits, bet nekā negodīga tur nav. Nopirka par godīgu cenu, tā prece automātiski ir jaunā īpašnieka īpašums. 😌
turanad
Arī šeit esmu pamanījusi tādu pircēju, kas vnk izpērk konkrētu brendu lietas un pēc pāris dienām iegādāto pārdod tālāk jau uz pusi dārgāk. Itkā jau tiesa, ir jaunā preces īpašniece, bet ir negodīguma sajūta.
dimants04
Jā,tā notiek! Šobrīd par 35 eiro ir ielikti pārdošanā zābaki,kuri no manis tika nopirkti PAR 10 EIRO!!! Pie tam,pārdevēja sludinājumā raksta,ka pārdod tos par PUSCENU no pirkšanas cenas(pirkšanas cenu uzlikusi 80 eiro)! Arī tā gadās! Otra pārdod no manis pirktos bērnu zābakus,sludinājumā rakstot,ka tie ir jauni,tikai uzmērīti,kaut gan zābaki ir lietoti!
L. B.
Sveicināti, cik cm ir iekšpēdiņa apaviem? Vēlos tos nopirkt priekš manas mammas. Viņai ir 36.izmērs apaviem, un vajag ērtus apavus, jo ir kaulu problēmas.

Solvita Survillo -kārtējā laika kavētāja.Atbildu krustu,šķērsu rakstot,sola vakarā dot atbildi.Protams,ka nē.Portālā sēž.
L. B.
Vakar
Sveiki!
Cik cm gara ir zābaciņu iekšzolīte?
Paldies!
18:58
sveiki.absolūts standarts-24cm
19:31Izlasīts vakar, 20:14
Paldies!
Parādīšu zābaciņus meitai, mazliet apdomāsim un tad padosim Jums ziņu!
20:17
Sarakste ir slēgta.

dainuska32-kārtējā.Uzdod jautājumu,atbildu un sarakste IR slēgta.Skaidrs,ka interese nav,tikai ieraksta kaut ko,lai atrunātos.