Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
lukass.kleins1
Labvakar!Vai pieejami lūdzu?
Nosūtīts: 17:12
KOPĒT
17:12
Sveiki.ir pieejami.
Nosūtīts: 23:10
Lasīts: vakar, 23:59
Sarakste ir slēgta. (((nika-vika))) -portāla klasika!
Bitīte Maija
Sveiki vai deres ari lielākam l?
Nosūtīts: 03:08
Sveiki.kleita ļoti brïva..O super. KEITA.KLAVISKA-un kārtējais nakts tauriņš,nākamā dienā vairs neatceras,kam un ko raksta.
dimants04
emilija-10: laika kavētāja-prot tikai vienu,gramatiski nepareizu vārdu ,,intrese’’- vairāk nekas neseko- un tā jau vairākas reizes!👎
eliina.a
Šis man liekas interesantin sieviete šos legingus ielikusi kā "Jauns" un. "Nogriezusi birku"😀 Bet viņa to iegādājās no manis, legingus es nebiju lietojusi, bet māsa man atsūtīja no ārzemēs, jauni gan viņi nebija un birkas arī nebija. 😀 Brīnos ka uzgāju ka šādi oat dara cilvēki, noperk preci un uzliek ka tirgo kā jaunu preci un vēl melo ka birka nogriezta. Tā kā nopietni? Ko Jūs par šo domājiet, esiet ar ko tādu saskarušies? Es pat esmu izbrīnīta, šadi daudzi varbūt tiek apkārti ar it kā "jaunu" preci, kas nebūt tā nav.
dimants04
Jā,tā vienreiz gadījās: pircēja nopirka no manis lietotus bērnu zābakus un izlika pārdošanā kā jaunus! Es gan viņai uzrakstīju,ka nav smuki uzdot lietotu par jaunu un,ka zābakiem ir redzamas lietošanas pazīmes un tie nav jauni!Protams,neko neatbildēja…🤔
rose-omeyyade
Domājiet un esiet ir pavēles forma, bet mēs domājam un esam! Nav ko tur domāt, katrs tirgo tā, kā ļauj sirdsapziņa. Formāli nekā nepatiesā informācijā par birku nav, jo tā tiešām ir nogriezta, meli būtu teikt, ka tā ir uz vietas. Jauni vai lietoti - viņa pati skaidrosies ar pircēju, tā nav vairs jūsu problēma.
L. B.
Labdien! Lūgums atsūtīt rekvizītus (gribētu iegādāties). Paldies!
Nosūtīts: 11:56
KOPĒT
11:56
Sarakste ir slēgta. (malaga 15)))-kārtējais "brīnums",pat nepaspēju atbildēt.
lukass.kleins1
Sveiki, cik gara
Nosūtīts: 16:19
KOPĒT
Cik krūtīs, vidū, gurnos, nestiepjot un pastiepjot tik , lai būtu labi. Atbilde sīki un smalki tika sniegta,izlasa un neliekas ne zinis,pat tantuks gados neievēro elementāru pieklājības normu !!! lija.podina! !!!
lukass.kleins1
Cik būs sutišana?
Nosūtīts: 20:28
KOPĒT
20:28
Tarifi andelē nav mainījušies.
Unisend+1.70
LPP+1.75
Omniva vai DPD+1.99
Nosūtīts: 21:13
Lasīts: šodien, 21:21
KOPĒT
21:13
Спасибо передумала

ljusiana11 raksta…..-likās,ka jaunieši ir nelaipni un neprot ievērot elementāru pieklājību,ar pensijas vecuma tantēm ir vēl 3x trakāk.
tince71
Neapnīk sūdzēties,no visiem saviem profiliem,pèc kārtas?Ja nespējat izturēt atteikumu,tad varbūt vajadzètu pàrdomàt savu atraŝanos ŝajā portālā?Nu nav neviena pienàkums,uzdodot jautàjumus,no Jums arī pirkt.Nu tak samierinaties beidzot!
P.S.Neredzu ŝajà pieteikumà neko nepieklàjīgu,vai-nelaipnu.
DAMARANA 👑
ALFRĒDS LEJINS, izmanto lietuvas banku REVOLUT. Pēc atstātas negatīvas atsauksmes, no pārdevēja puses nekādas reakcijas un mēģinajuma problēmu risināt.

"Kā redzams fotogrāfijā, ekrāna stūrī ir spilgts plankums. Kamerai ir plaisas. Lai gan pārdevējs sludinājumā apgalvoja, ka telefons ir ideālā stāvoklī. Starp citu, pēc atjaunošanas uz rūpnīcas iestatījumiem telefons sāka dzīvot savu dzīvi. Es spiežu uz vienu pogu, viņš sāk staigāt pa visu menu. Īsāk sakot – mēsls. Nav iespējams normāli lietot. Misenē. Nauda vējā... "