Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
snoopylov
Abas taka sarunājušas. Pēc tam sēž portālā un ziņas nelasa, viena atteicās, otra tā arī neko neizlasa, pieteikumu izdzēsu. Kpc vsp jāprasa vai pieejams, ja citu pieteikumu nav?! Un pēc tam ignorē. 🤦‍♀️Stulbums kkads!
L. B.
Sveiki! Interese. Ziemas vai rudens?
15:59

Jeļena Sergejeva -kārtējais laika kavēklis,uzdod jautājumu,sēž nonstopā portālā un neliekas ne zinis.,
Ar šo ,konkrēto personāžu tā jau ir 3.reizi-babulis ar stāžu.
tet-a-tet
Kā krāpnieki no sarakstes dzēš savu konta numuru ? Es sazinājos ar banku 5 minūtes pēc maksājuma veikšanas, un viņi teica, ka nevar atcelt maksājumu. Lai gan bankas mājaslapā ir norādīts, ka maksājumu var atcelt 15 minūšu laikā...... Domāju, ka arī profils ir izdzēsts.:((
Armands RV
Šī atļaušos teikt stulbā pārdevēja mani reāli izveda. Nopirku maiku no viņas, pati teica ka ies un uzreiz arī izsūtīs.. paiet tā diena, nekā, nākamā arī nekā, tad aiznākamajā rakstu vai ir izsūtījusi? Sēž pati visu laiku andelē, iepērkas, manas ziņas ignorē.. pienāk vēl nākamā diena, tad kad pieminu par to ka ja nedos ziņu, rakstu adminiem sāka reaģēt. Protams es psiha vainīga.. bļin ja Tu sēdi portālā, tak atbildi, ka nosūtīsi vēlāk! Kā es varu zināt kad viņa plāno ko darīt??! Tad viņai tipiskā atbilde par bērnu mājās, un to ka tā taču ir tikai 5 EUR vērta maika, varu pagaidīt.. tāds gadījums kā šī jocīgā pārdevēja ceru man būs pēdējo reizi!
marite.rudko
Marta, ierakstiet sava profila informācijā termiņus, kādos preci izsūtīsiet. Piemēram, preci nosūtīšu 2 līdz 7 dienu laikā. Galu galā kaut vai divu nedēļu laikā, nekādu problēmu. Pircēji būs, bet nebūs savstarpēja stresa. Un cilvēki var pagaidīt, ja pirms pieteikšanās jau ir informēti un preces saņemšana garantēta. Labāk nosūtīt preci ātrāk nekā solīts, nekā solīt un solījumu nepildīt. Cilvēkiem nepatīk sajust ignoranci, nerēķināšanos, manipulatīvu "gumijas stiepšanu," turēšanu muļķa lomā. Kaut es apzinos, ka nedarāt to tīšām! Bet pasaule ir tik netīra, ka cilvēki jau vairs nezin ko gaidīt. Bet Jūs taču ar labvēlību un labām domām vēlaties ar savām lietām dalīties. Tāpēc, lai nezūd šis savstarpējais prieks. Veiksmi!