Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Man viņa arī rakstīja dažas dienas atpakaļ, vēlējās pirkt tikai klātienē un vēl mērīt. Cena bija 12€
Es , piemēram, Andelē pērku preces par 30-80 € un nekād neprasīju tikties 🤣
Esmu par kaulēšanos saprāta robežās, bet te jau prasīja 40% lielu “atlaidi” no norādītās preces cenas. Nevaru izturēt tādu, manuprāt, bezkaunību. Veikalā taču arī, kaut vai humpalās neviens neiet un neprasa tāda apjoma atlaides no zila gaisa.
MEITENES,IESAKU BŪT UZMANĪGĀM, NO ŠĪ PROFILA LABĀK NEKO NEIEGĀDĀTIES!!
Tikai vienu dienu portālā,aizdomīgi lētas preces.
Intereses pēc gribēju iegādāties,atbildēja,ka prece pieejama,un atsūtīja aizdomīgu kontu nr,pēc kā uzreiz preci izdzēsa un saraksti slēdza!
Vai tik nav kārtējā krāpniece??!!🤔
Diemžēl šī pati dāmīte tirgo arī Facebook grupās. Lai gan zem vairākiem postiem ir rakstīts, ka Feiks un Krāpniece. Cilvēki joprojām prasa - Vai pieejams? 🙄 Cerams paskatīsies profilu un neuzķersies.. Pāris dienas atpakaļ tik izveidots.
Es , piemēram, Andelē pērku preces par 30-80 € un nekād neprasīju tikties 🤣
Tikai vienu dienu portālā,aizdomīgi lētas preces.
Intereses pēc gribēju iegādāties,atbildēja,ka prece pieejama,un atsūtīja aizdomīgu kontu nr,pēc kā uzreiz preci izdzēsa un saraksti slēdza!
Vai tik nav kārtējā krāpniece??!!🤔
15:56
olga.bogurdovica 1-ieskatam,ar ko noteikti nevajag sadarboties.