Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
S V
Šodien nezinu vai pilnmēness bijis vai kas, bet kā pircējas pārprot visu sacīto tas ir vājprāts! Viena piesakās precei, prasa vai cenā sūtīšana, pasaku ka nē jo tā jau palaidu zemu cenu pilnīgi jaunām biksēm, viņa saka ka padomās, es saku lai labāk atsakās jo es zinu ka ja viņai tiešām tās bikses vajadzētu viņa noziedotu to 1,99 par sūtīšanu.. tad tiku pasūtīta, lai gan es to pateicu pilnīgi normāli, jo man šitie- es padomāšu varianti jau ir skaidri, ka neko neviens nepadomās un tikai karāsies pieteikums. Otra, jautāja vai prece ir jauna, ne par biksēm, lai gan aprakstā bija rakstīts jauns un arī preces nosaukumā, es pateicu- nē izlietoju pēdējo pili, nu protams ka jauns Tur ir tas rakstīts 😁 uz ko meitene nesaprata humoru un viss atkal biju sliktā.. meitenes, tām kam ir nervi te ar šitām pircējām ņemties, es saku- BRAVO! Es apsveru domu šeit vairs to nedarīt, jo tas viss ļoti ēd nervus un prasa laiku.. nesaprotu kas notiek 😁😁
La Isla Bonita
Tiešām pilnmēness, laikam... Stulbo jautājumu birums. Vienai vajag bildi citā gaismā, lai redz reālo krāsu. Kad pajautāju, kas liek secināt, ka esošajās bildēs krāsa nav reāla, vairs neatbild, bet pieteikumu nedzēš. Un labi vēl būtu kāda sarežģīta krāsa, bet te ir parastā gaiši bēšā, nekas īpašs. Otrā nopietni prasa, cik grādiem der bērnu kombinezons. Kāds ražotājs vispār kaut kur uzrāda šādu informāciju, vai vienkārši jāfleitē, kas ienāk prātā? Viņa, māte bērnam būdama, nesaprot, ka katram salīgums ir individuāla lieta, bet ziemas kombinezons kopumā der ziemas sezonai. Atbildēju, ka ražotājs grādus nenorāda, nokarājās klusumā diennaktī, tad pamanījās tomēr pati izdzēst pieteikumu. Kas šiem cilvēkiem ir galvās, es nesaprotu. Viņi arī Interneta veikaliem prasa papildu foto dažādās gaismās vai grādus?
Laurish ...
Par tem.kādiem( -) bērnu kombinzons paredzēts..ražotāji norāda ir info kādai tem.paredzēts.Reima, LegoTec ,Huppa,Lenne,POP..un.visiem ir info.To jau Jyms pārdodot bērnu ziemas virsdrēbes vajadzētu zināt. Tādēļ, tas no pircejas ir pilnīgi saprotams jautājums.
sabinkou
Es nesaprotu, kas par modi prasīt nomest tos 0,85 par piegādi? Ir ieliktas jaunas preces ar tā jau zemu cenu, un prasa noapaļot summu😨 nu ja es gribētu par zemāku cenu pārdot, es to arī norādītu. Laikam es ko nesaprotu šajā portālā