Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
inna.spaska - www.andelemandele.lv. Žanra klasika - piesakās, saņem rekvizītus, nemaksā un neatbild. Pieteikumu nedzēš pat pēc uzaicinājuma atteikties, ja pārdomājusi pirkt.
Interesanti bija, kad mammai pirms dažām dienām uzlauza e-pastu, un momentā “pārņēma” tieši “Andeles” profilu - neko citu, bet tikai “Andeles”.
Administrācija noreaģēja momentā un profilu apturēja.
Kad izskaidroju situāciju, un salabojām e-pastam drošību, atguvām arī profilu “Andelē”.
Tas lika domāt, ka tie visi “fake” profili ir simtiem uzlauztu inbox.lv e-pasta lietotāju profili, kuri pat nav pamanījuši, ka viņu e-pastā saimnieko kāds cits, jo laika gaitā ir pārgājuši uz gmail vai kādu citi e-pastu.
No tā inbox ir jāmūk prom, neatskatoties un zaudējot čības. Tik sūdīgu un nedrošu e-pasta servisu vēl pameklēt. Brīnums, kad kāds vēl to ņem nopietni un uztic tam savus personas datus.
JAUNS KRĀPŠANAS VEIDS: Telegramā gan man, gan sievai raksta MAIJA PLĀCE. Pārbaudīta pēc pacientu datu bāzes, tada cilvēka neeksistē. (Sieva mediķis) Raksta angliski, kas smieklīgi. Sasveicinājās un jautā, vai tas ir mēs? (Zin mūsu reālos vārdus un uzvārdus.)
Aizmirsu pārbaudīt foto Googlā, jo uzreiz rādās vēlme bloķet personu, neatbildot. No valsts instancēm būtu zvanījuši, rakstītu latviski, un diezvai Telegramā un sestdienas rītā.)
No vakardienas vienkārši bloķēju visas,kas piesakās, vai rezervē un kad jautāju vai vēl aktuāli,jo atteikusies nav- pilnīgi neko neatbild...čertas pircējas pēc kārtas...nu vienreiz piegriezās😡
Ak,un viena brauca pakaļ un pazuda 🤣, un nākamajā dienā kad prasu, kuru palika, esot bijusi Rīgā un" paņēmusi"tur...Bet es visu sagatavojusi,adresi un pat tel.nr.nosūijusi gaidu,bet ne ziņas,ne miņas 🫣🤣
P.s.un esmu ievērojusi,ka parasti tādas pircējas pat normāli, sakarīgi rakstīt nemāk...(Nu tās jau manas utis,bet fascinē šie paņemšu-es savu preci NEDODU,bet PĀRDODU 🙂)
Es arī šādas bloķēju-ne tikai no vakardienas,bet jau sen! Aizvakar viena arī teica ,ka ,,paņemšot’’- divas dienas gaidīju,kad apmaksās(ik pa brīdim nāca Andelē),pēc tam izdzēsu pieteikumu… nu kāpēc nevar vienkārši uzrakstīt-paldies,pārdomāju,nepirkšu un atteikties!🤔
Nu tak tur ir tieša saistībā! Ar kuru bērnībā vecāki-alkači nenodarbojās, neaudzināja, neattīstīja, nemācīja pieklājības normas un komunikāciju, tas arī vēlāk skolā nespīdēja, burtus iemācījās - un tas jau labi, daiļrakstības un etiķetes kalngals tur nav ko gaidīt. Zoodārzā taču neviens neapvainojās, ja mērkaķis izrauj banānu no rokas bez labdien, paldies un atvainojiet. Bet šis ir tas pats attīstības līmenis, ja ne zemāks.
Šo profilu iespējams uzlauza un mēģināja mani apkrāpt. Īstajam cilvēkam jau paziņoju, ka viņas profils laikam ir uzlauzts.
Sveiki! Pieejama?
Nosūtīts: 12:37
KOPĒT
12:43
Sveiki.pieejams
Administrācija noreaģēja momentā un profilu apturēja.
Kad izskaidroju situāciju, un salabojām e-pastam drošību, atguvām arī profilu “Andelē”.
Tas lika domāt, ka tie visi “fake” profili ir simtiem uzlauztu inbox.lv e-pasta lietotāju profili, kuri pat nav pamanījuši, ka viņu e-pastā saimnieko kāds cits, jo laika gaitā ir pārgājuši uz gmail vai kādu citi e-pastu.
Baisa pieredze.
Labvakar, interesētu ar sūtīšanu.
Nosūtīts: 23:39
KOPĒT
06:37
ŠODIEN
Labrīt ir pieejamas. Pērļotāja M-nākamā mačalka!!! Najts vidū piesakās precei,portālā ir,bet negrasās savu pieteikumu vērt vaļā,jā jau ierasts.
Ak,un viena brauca pakaļ un pazuda 🤣, un nākamajā dienā kad prasu, kuru palika, esot bijusi Rīgā un" paņēmusi"tur...Bet es visu sagatavojusi,adresi un pat tel.nr.nosūijusi gaidu,bet ne ziņas,ne miņas 🫣🤣
P.s.un esmu ievērojusi,ka parasti tādas pircējas pat normāli, sakarīgi rakstīt nemāk...(Nu tās jau manas utis,bet fascinē šie paņemšu-es savu preci NEDODU,bet PĀRDODU 🙂)