Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
Bitīte Maija
Labvakar! Sakiet lūdzu cik cm krūtīs?
Nosūtīts: 23:15
KOPĒT
23:15
VAKAR
Sveiki.50x2
Nosūtīts: 06:49
Lasīts: vakar, 7:20
KOPĒT
06:49
Vai ir kaut kādi trūkumi?
Nosūtīts: 09:39
Ilze Ilze-nākamā,kārtējā,portāla klasika! Pēc atbildes izlasīšanas nespēj uzrakstīt atbildi.
L. B.
Sveiki! Cik garums un platums krutis?
Nosūtīts: 23:11
KOPĒT
23:11
VAKAR
sveiki.zem padusēm-52x2,garums-65
Nosūtīts: 06:20
Nedaudz apdomasu un dosu ziņu
Sarakste ir slēgta. 2 diennaktis skaitās nedaudz,kad pārjautā,momentā atsakās. ((( peonija-467))) Es saprotu,ka babuļiem šādi patīk izklaidēties.
Bitīte Maija
veletos
Nosūtīts: 11:09
Ir
Nosūtīts: 11:09
Lasīts: šodien, 11:09
SŪTI PĒRLI UZ
OMNIVA
Jaunolaines TOP pakomāts
Baznīcas iela 10A Jaunolaine 2****376 ((( laba-sietete ))),nezinu gab,kurā jomā šis dīvainais babulis ir labs,visu ko es šeit esmu piedzīvojusi,bet tik amizantu gadījumu 1.reizi. Piesakās un neprasot manus konta datus,uzreiz blieš savu pakomāta adresi,uzrakstīju,ka man ir 3 stundas laika izsūtīt,jo braucu prom atvaļinājumā.Visu laiku nonstopā gulēja portālā un vispār breaģēja,pat pajautāju,kāpēc neatbilt-totāls kapa klusums.Es visu saprotu,bet pilnīgi nevienu zilbi nevar uzrakstīt-ĀRPRĀTS!!!
aindr
Parādījušies kaut kādi dienu veci konti, kas momentāli piesakās paceltām precēm un mēģina izdabūt datus, adreses, epastus un telefonus, it kā, lai noformētu pasūtījumu (tas reāli nav nepieciešams). Ziņas arī ar tādu sintaksi kā būtu rakstīts ar ChatGPT. Gan jau kaut kādi indieši vai krievi uzdarbojas, lai tad sūtītu pikšķerēšanas saites.
amaalijamaala
Ancene50 , Anita Kreicberga
Gadījums, kas liek domāt, ka krāpniecība.
9.11. Nopirku mētelīti, pārdevēja teicās ielikt "rīt".
Šodien ir 12.11. nekāds ledus nav sakustējies. Pat nav uzlikts, ka prece rezervēta, nav noformēts sūtījums, naudu neatgriež..