Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Sastapos ar gadījumu,ka tūliņ pirks preci un pajautā vai gadījumā nebraucu uz Rīgu,jo viņai vot ar pakomātiem nepatīk “čakarēties”😅.Man pa Rīgu gan patiktu meklēt viņu.Preces cena 3€.
Vakar bija gadījums kad viena sieviete pirks džemperi,tūliņ sūtīs naudu un pajautā no kurienes esmu varbūt viņai būs pa ceļam.Atbildot pēc laika atteicās no preces.
Man viena meitene mantai pa 2€ pajautāja vai piegāde cenā🙈😱es laipni atbildēju,ja nu gluži nav tās naudas,lai iet-un viņas atbilde mani atsēdināja-lai tad mežģīņu kleitu par 50€ pielieku klāt😃😃🙈
7. novembris
Sveiki! Vai apavi ir oriģināli? Kur iegādāti? Un vai ir ar kasti?
20:19
Sveiki. Oriģināli, protams.
Ar kasti, pirkti Sportland veikalā.
20:22Nav lasīts
Un pēc tam šeit vēl raud , kāpēc pārdēvējas neatbild.😂 nevēlos tērēt savu laiku tādām lietām, bloķēju ja nelasa vai neatbild.
Vēlos tikai pārskaitīt naudu par kleitu. Paldies
17:34
Naja KonicaSan-vakar, atnākot no darba nosūtīju prasītos konta datus un visu dienu gaidu pārskaitījumu,līdz izdomāju paskatīties.Klusi un bez ziņas ir ATTEICĀS.
Neiesaku sadarboties. Jautāju roku garumu , lai pārliecinātos vai derēs, jo katrai firmai savs , šī visu laiku ignorē , līdz ko pateicu , uzrakstīju , kāpēc nakat visu laiku online,un izlasāt un klusums. Vaitad tik grūti paņemt un izmērīt. 🤦♀️😀
Es arī nemērītu nekādas rokas. Ok krūtis vienīgais jā jo ja krūtis neder tad var nederēt viss apģērbs, bet rokas garums?! Man vienreiz stakli prasīja izmērīt, kas būs nākamais? Nippelis?😃😃
Prasīju roku garumu,jo bija norādīts S un mazam M derēs. Man taču jānoskaidro,negrjbu lai rokas par garu ļoti. Es piemeram visu,ko man palūdz izmērit. Neko taja sliktu nesaskatu kā dažas labas,pārspīlē jau.
Jā, neredzu problēmu, kāpēc nevar mērus pajautāt. Un stakles mērs, par ko te iepriekš viena bija sašutusi, ka prasīts nomērīt, ir pavisam loģisks mērs, jo citiem ir ļoti garas kājas un ar biksēm, kas ir par īsu, izskatīsies muļķīgi un garākas tu viņas neizstiepsi, vai tieši otrādi, ja cilvēkam ir īsas kājas un bikses gaužām par garu, nākas iet pie šuvēja un atkal pārmaksāt. Dažas vienkārši, šķiet, nav ieinteresētas pārdot. Bet, protams, var saprast arī pārdevējas, redzot n-tos iepriekšējos piemērus, kad pircējas pajautā ko izmērīt, un tad vienkārši atsakās bez paldies, bez nekādiem paskaidrojumiem, tad arī zūd ticība, un pārdevējai liekas, ka visas ir tādas neaudzinātas laika tērētājas, kas pašas nezina, ko grib. Bet tāpēc nevajag aizmirst par savstarpējo cieņu un pieklājību, un tas attiecas uz abām pusēm. Neaizmirstiet seno gudrību - izturēties pret otru tā, kā tu vēlies, lai izturas pret tevi.
Man pēdējā laikā katra 2 pircēja prasa atlaidi🤦♀️ Bij pircēja kura prasīja atlaidi +apmaksāt sūtīšanu, es atteicu un tā uzreiz izdzēsa pieteikumu. Pēc pāris dienām atkal piesakās ar to pašu tekstu, vēlreiz atteicu un atkal pieteikums dzēsts.
Tika nosūtīts,izlasa un dienām ilgi neatbild,pārjautāju un momentā ATTEICĀS
KAROSA-Krīstīne Karosa
Vakar bija gadījums kad viena sieviete pirks džemperi,tūliņ sūtīs naudu un pajautā no kurienes esmu varbūt viņai būs pa ceļam.Atbildot pēc laika atteicās no preces.
7. novembris
Sveiki! Vai apavi ir oriģināli? Kur iegādāti? Un vai ir ar kasti?
20:19
Sveiki. Oriģināli, protams.
Ar kasti, pirkti Sportland veikalā.
20:22Nav lasīts
Un pēc tam šeit vēl raud , kāpēc pārdēvējas neatbild.😂 nevēlos tērēt savu laiku tādām lietām, bloķēju ja nelasa vai neatbild.
Tc Riga Plaza, Mūkusalas 71.
T 28767488
17:06
Vēlos tikai pārskaitīt naudu par kleitu. Paldies
17:34
Naja KonicaSan-vakar, atnākot no darba nosūtīju prasītos konta datus un visu dienu gaidu pārskaitījumu,līdz izdomāju paskatīties.Klusi un bez ziņas ir ATTEICĀS.
Vērts iegaumēt šādus personāžus!
Viņi nav baigi platie?
14:11
sveiki.standarta peldšorti un atbilstoši izmēram.
16:03Izlasīts šodien, 16:21
Ok,sūtīšana cenā?😊
16:36
gat.d --cerēja laikam,kad atdošu simboliski un vēl uzsaukšu omnivu.Kad jāmaksā,uzreiz atteikums.