Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Perliukų medžioklė

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
aansone
Sintija-kr
Jau ne pirmo reizi pieteicās, pajautājot kur atrodas prece. Preci vēlas saņemt tikai Rīgā, kas ir 35 km attālumā no manis. Preces cena 10€. Manai mašīnai degviela maksās vairāk.
Intereses pēc uzrakstīju - varu piegādāt, tikai viņai būs jāmaksā par degvielu - tad pilnīgi ignorē ziņas. :D
Viņai jau ir dažas negatīvas atsauksmes par darījumiem klātienē (iespējams, cilvēks piegādā, viņa pat neatbild)
Man būtu kauns, tiešām.
aansone
Kristineandele - pieteicās pirkt, naudu neskaitīja 2 dienas, it kā var tikai no datora (muļķības). Cerēja, kā sūtīšu tāpat, naudu nesaņemot.
Pēc 2 dienām, kad saprata, kā bezmaksas tomēr nesanāks dabūt, izdomāja "iemeslu" un atteicās.
Protams, nobloķēju un vēl ielikšu atsauksmi.
snappy_flare
Ak, mans naivums! 😀🤦🏻‍♀️ Pieteicās pie bērnu zābaciņiem, ar lūgumu rezervēt līdz šodienai, jo “100% ņemšu!” 😀
Kā tad.. ir 10.janvāra rīts un atteicās! 👍🏼 ko lai saka.. pati esmu vainīga, ka uzticējos! 🤦🏻‍♀️
z.p.
Labdien, mīļās dalībnieces! Man arī ir sakrājies. Viena man tāda nesaprotama (fiery-phoenix). Pieteicās precei, es to sadalīju kā viņa vēlējās, sniedzu privātu, bezmaksas profesionāla konsultācu, tad viņa klāt gribēja vēl divas preces, kuras pievienoju, sapakoju, saliku vērtīgas dāvanas, jo priecājos ka ņem vairāk. Un tad tik sākās, turu rezervāciju, naudas nav, saku, ka atceļu, tad viņa saka ka naudai jābūt, vēl pagaidu.. un brīnums, nauda ienāk. Izsūtu, un sūtījums stāv skapītī, līdz pat pēdējam brīdim, tiešā nozīmē ap 2 nedēļām, izņēma pēdējā dienā.. Jau biju salikusi viņai 3 pozitīvas atsauksmes. Centos aizmirst, bet tad tiko piesakās atkal, es viņai atgādinu, par atsauksmēm, tad sola ielikt, bet nekā. Atkal Prasa kontu un pazūd. Nu tik nesaprotama uzvedība, viņas ķer kaifu no tā??
Laurish ...
Šobrīd ir Troļļu uzlidojums, pilns ar pieteikumiem un galvenais,ka ar vienu un to pašu jaut.-"Vai pieejams ?"Citas pat uzraksta-mērus lūdzu?Bet kad pajautā kādus tieši ??Tad saraksta,visus kādus laikam vien zin.Reti vispār uztveru nopietni šāda veida pieteikumus,jo ir sen jau pieredze ,ka šādas personas reti vispār kko nopērk.Vienai dāmai samērīju body no visiem leņķiem(elastīgu)😵‍💫,kuram regulējas lencītes, kuram ir krūštura izm.😵‍💫Bet dāma vēl vēlējās,lai jaunai prece iekļauj sūtīšana(parasti apmaksāju sūtīšanu dāmām,kuras atkārtoti kko pērk,vai ja iegādājās vairākas preces no mana skapja.)Nu labi varu iekļaut!!Bet nedomājiet,ka viņa nopirka!!!Nē!!Viņa padomās!!🤣🤣Tādām doma nemaz nav pirkt!!!Tādēļ, ļoti bieži arī savām pērlēm rakstu klāt-padomāt, apdomāt,pakonsultēties variet pirms pieteikuma.
Visus šos tukšo pieteikumu īpašniekus bloķēju un zinu,ka tādi vairs nepieteiksies manām precēm!!
lake-baikal
LauraZ33, apskatīju Tavu bodiju, zini, tādām lietām es noteikti arī prasītu mērus, jo pati pasūtīju peldkostīmu ar regulējamām lencītēm, vienu izmēru lielāku nekā parasti ņemu, bet problēma, ka krūštura daļa ir pārāk zemu, lai arī cik ļoti es peldkostīma apakšu neuzrautu uz augšu, tā teikt, iespīlētu pakaļā, tomēr peldkostīms acīmredzot ir šūts priekš ļoti īsa auguma meitenes vai tādas kurai ir īss torss, un tā ir problēma daudziem bodijiem, kopējiem peldkostīmiem, tāpēc šī ir lieta, kam parametri ir nepieciešami.
Neredzu pamatu dusmoties uz meitenēm, kas prasa parametrus, ja tādi sludinājumā nav norādīti. Jo tomēr katrai augums ir savādāks, un ne visas ietilpst standarta izmēros. Kā arī daudzām kompānijām ir sava izpratne par standarta izmēriem, un tie bieži atšķiras to starpā. Dažreiz pat vienai firmai, pat vienam modelim norādīts viens un tas pats izmērs, bet realitātē ir ievērojamas parametru atšķirības. Pati to esmu pieredzējusi vairākkārt.