Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Slikta pieredze ar pārdevēju - ignorētāju. Lietotājvārds beidzas ar ...Mandele.
Pieteicos pirmā uz kleitu, kas tajā brīdī maksāja 7,50. Uzdevu tikai vienu jautājumu - vai var pamērīt cm viduklī, jo bieži šis parametrs man neder. Atbildēja, ka jā, pamērīs. Viss ok.
Gaidu 3 dienas, atbildes nav. Paskatos pārdevējas profilā - kleitai jau 2 pieteikumi, cena palielināta uz 10 eiro. Tātad ir pārdots par augstāku summu citai pircējai, kas nav nekas slikts - pārdevējs taču var izvēlēties, kam pārdot.
Sarūgtina tikai tas, ka tevi tur par muļķi un pat nepasaka - atvainojiet, nolēmu pārdot dārgāk un citam. Pēc atsauksmēm izskatās laba pārdevēja, bet šādi neatbildēt pilnīgi neko.... Žēl, ka šādiem pārdevējiem nevar ielikt vērtējumu no malas par pozitīvu/negatīvu pieredzi lietas iegādes procesā...
Bet kad pircējas atļaujas neatbildēt pilnīgi neko...? Pat kad speciāli mērīju ko prasīja vai taisīju papildus bildes... Tad viss ok?
Kā jau rakstīju iepriekš, 99.9% gadījumos kad prasa papildus mērus/bildes, nekad neko nepirks. Tikai tāpēc pārsvarā pārdod tam, kas neuzdod daudz jautājumu.
P.S. Nelieciet visus pircējus vienā maisā.
Pati vienmēr esmu nopirkusi to lietu, uz kuru piesakos. Un atbildējusi uz citu pircēju vienu, diviem, trim vai vairāk jautājumiem - pat ja viņi beigās lietu nenopērk.
Visi šie neskaitāmie "tukšie" pieteikumi,nepieciešamība pēc papildus mēriem,foto uz auguma...Nu piekrītu,ka 99,9%neko nepirks un pat neuzrakstīs -nederēja ..utt Tāpēc šeit nav no šausmināties,pārdevēja izlēma pārdot pircējai, kura operatīvāk vēlējās iegādāties preci un šī saucamā "rindas kārtība"lielākajai daļai pārdevēju neko neizsaka.Šeit nekādu krāpniecību nesaskatu.Take it easy😊
Man pašai ir gadījies, ka pirmā piesakis precei (bez jautājumiem), pārdevēja izlasa un neatbild🤦♀️vēlāk man atraksta, ka prece ir pārdota🤯
anna… te vēl runa iet par to, ka pārdevēja ne tikai mērus neatsūtīha, bet vēl visam klāt cenu pacēla❗️
Ja es gribēšu zināt mērus, tad es arī pajautāšu❗️❗️❗️Ja pārdevējam ir slinkums norādīt mērus sludinājumā (es pati arī ne vienmēr norādu), tad lūdzu atbildi uz iespējamā pircēja jautājumu par tiem👍
Norādot izmērus sludinājumā, daļa prasītāju un atteicēju atkritīs😎
Ar šo sievieti vēlējos padalīties,bezkaunības nav gala.Lietotām drēbēm celt pretenziju,ka nav izgludinata/iestīvināta un ar "pleķi',kurš mistiski izzuda.Brīžiem tā vien šķiet, ka šeit vairs neko meitenes drīz vairs nevēlēsies pārdot, labāk noziedot,nekā saskarties ar šādiem cilvēkiem.
Sveiki, sakiet lūdzu, kādi mēri ir krūtīs un viduklī? Un viduklis nepadodas, jo sānos ir rāvējslēdzis? Un kāds ir kopējais garums priekšā? Paldies 😊
20:12
Mēri interesē
20:15
KRISTĪNE GROSFOGELE -laika kavētāja.
Pēc darba steidzos samērīt ,nosūtīju-klusums.
Redzu,ka portālā sēž ,pārjautāju,izlasa un turpina neatbildēt!
Pieteicos pirmā uz kleitu, kas tajā brīdī maksāja 7,50. Uzdevu tikai vienu jautājumu - vai var pamērīt cm viduklī, jo bieži šis parametrs man neder. Atbildēja, ka jā, pamērīs. Viss ok.
Gaidu 3 dienas, atbildes nav. Paskatos pārdevējas profilā - kleitai jau 2 pieteikumi, cena palielināta uz 10 eiro. Tātad ir pārdots par augstāku summu citai pircējai, kas nav nekas slikts - pārdevējs taču var izvēlēties, kam pārdot.
Sarūgtina tikai tas, ka tevi tur par muļķi un pat nepasaka - atvainojiet, nolēmu pārdot dārgāk un citam. Pēc atsauksmēm izskatās laba pārdevēja, bet šādi neatbildēt pilnīgi neko.... Žēl, ka šādiem pārdevējiem nevar ielikt vērtējumu no malas par pozitīvu/negatīvu pieredzi lietas iegādes procesā...
Kā jau rakstīju iepriekš, 99.9% gadījumos kad prasa papildus mērus/bildes, nekad neko nepirks. Tikai tāpēc pārsvarā pārdod tam, kas neuzdod daudz jautājumu.
Pati vienmēr esmu nopirkusi to lietu, uz kuru piesakos. Un atbildējusi uz citu pircēju vienu, diviem, trim vai vairāk jautājumiem - pat ja viņi beigās lietu nenopērk.
anna… te vēl runa iet par to, ka pārdevēja ne tikai mērus neatsūtīha, bet vēl visam klāt cenu pacēla❗️
Ja es gribēšu zināt mērus, tad es arī pajautāšu❗️❗️❗️Ja pārdevējam ir slinkums norādīt mērus sludinājumā (es pati arī ne vienmēr norādu), tad lūdzu atbildi uz iespējamā pircēja jautājumu par tiem👍
Norādot izmērus sludinājumā, daļa prasītāju un atteicēju atkritīs😎
18:20
19:09
Sarakste ir slēgta.
mashamasha-atbildu,izlasa un iestājas kapa klusums.Portālā sēž,kad pajautāju,protams,atteikums.
Nav saņemta neviena atsauksme
Tagad skaidrs kāpēc. Pieteicās pirkt jaku, saņēma rekvizītus un vienkārši pazūda. Gaida jaku visdrīzāk, neapmaksājot. Pēc 1 dienas pārdevu citai.:)
20:12
Mēri interesē
20:15
KRISTĪNE GROSFOGELE -laika kavētāja.
Pēc darba steidzos samērīt ,nosūtīju-klusums.
Redzu,ka portālā sēž ,pārjautāju,izlasa un turpina neatbildēt!