Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
diana_b
Man šķiet te tā ir ierasta prakse. Mani arī no šīs diskusijas kāda histēriska dāmīte nobloķēja, jo laikam nesakrita mans viedoklis ar viņas. Jautrākais, ka viņas piedāvātie krāmi man par velti nav vajadzīgi un vnk nespēju iedomāties ko varētu no piedāvātā pie viņas iegādāties. 🤷 Pati gan esmu bloķējusi dāmītes kas tirgo feikās Turcijas ražojuma smaržas. Kaitina, ka parādās vispār kas tāds un negribētos iegrābties.
s_er_h
Pārdevēji, kuri šajā diskusijā publiski un gramatiski nepareizi kaunina pircējus "paši sev šauj kājā". 🙂
Ir situācijas, kad nepieciešams citus brīdināt - krāpniecība, lielas summas u.c., bet ja dēļ sīkumiem tu otram ķeries pie rīkles, nerisini lietas privāti, bet visu laiku vaimanā forumā, kādu iespaidu par sevi tu īsti atstāj? Diezgan pabriesmīgu.
Ir konkrētas personas, no kurām principiāli neko neiegādāšos tieši dēļ fakta, ka visa netīrā veļa tiek mazgāta forumā.
Ja nu es aizmirsīšu uzlādēt telefonu un nenoņemšu pieteikumu? Ja nu aizmirsīšu par "Andeli", jo pārāk iedziļināšos citā projektā/darbā/ģimenes lietās utt, bet tur uzreiz cilvēks izvazās pa šejieni.
Fui.