Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Sveika. Gribu but anonima. Vai pieejami? Vai ir defekti? Kas tie par baltiem plekiem. Paldies
Vai sutat dpd?
23:00
nākamā tikko reģistrētā jokdare,un dīvainākais ir tas,ka vairākiem tikko reģistrētiem profiliem uzreiz uzrodas sekotāji,kā viena no tām visiem profiliem -KKK333
"Gribu būt anonīma. Tādēļ pārdodiet man anonīmu apavu pāri ar anonīmu izmēru. Atsūtiet anonīmu kontu uz kuru pārskaitīšu anonīmu naudas summu. Apavus nosūtiet uz anonīmmu adresi Punkcssss"
😃
L.B. ļoti nelaipna,agresīva. Piedāvāju zābakus iegādāties par 115 nevis 125, aizsūtīja mani uz tirgu!
Andelē ATGRIEZOS atpakaļ, jo biju ārzemēs, tāpēc izdzēsos. Ko es Jums varu peteikt, sēdi ar savām humpalu lupatām un zābakiem par veikala cenām. Tad labāk aiziešu uz veikalu. Dēļ šādām agresīvām pārdevējām vispār garīgais nav! Neiesaku, garīgais 0000000
NEIESAKU šo pircēju ,tik daudz ko grib un gatava maksāt,konkreti 2 preces ,tikai kad pienak diena nokartot darijumu,kad sarunāts -atsakās ! Ne ticēt nevienam varda m😵💫
Ne par velti jau 2 negativas atsauksmes ka pircejai
Es jau par šo personu šeit rakstīju, viņa rezervē preces līdz 17 datumam, laikam kāds pabalsts ienāk. Man 2 reizes ar viņu bija darīšana, diemžēl ticēt nevar un rezervēt arī!
Palaidu garām,man arī bija uz 17. datumu ,😳Precīzi!
Nav adekvāta pircēja!😬 Noblokeju,lai netraucē.
Ir pirms tam bijušas arī pozitīvas rezervācijas pieredze ,tāpēc neko sliktu nedomāju.
Pērļu medniece Lāsma Meļķe, 28.septembrī pieteicās pie gandrīz visām manām precēm, bez sveiki vai labdien, vienkārši “pirkšu 17.oktobrī!”
Pēc 24h dzēsu pieteikumus, dodot ziņu, ka ja līdz tam laikam kāds cits nebūs nopircis, tad ok, bet neko nerezervēju vairākas nedēļas uz priekšu.
Uzminiet nu, pēc nepilnas nedēļas atkal kaudze pieteikumu no viņas.
Protams, neko nenopirka! Cik lasīju atsauksmes, tad šai dāmai tas ir raksturīgi - rezervēt vairākas nedēļas uz priekšu un nepirkt.
Tieši šī persona bija gadu atpakaļ pieteikusies pie 5 manam pērlēm ,pieteica pat datumu kura pirks un pec nedēļas klusiņām atteicās.tapec tika nobloķēt arī manā profilā.
Sveiki !
Šodien apskatot sludinājumus AndeleMandele ieraudzīju šo jaku. Ieinteresēta uzrakstīju. Pēc mirkļa ieraudzīju identiskas bildes Facebook, taču cena krasi atšķiras jeb FB 29€, Andelemandele 70€.
Viena saka, ka jaka rezervēta, otra saka, ka pārdota.
Nav skaidrs, kurai pieder šīs bildes un negribu kādu no šīm personām nepatiesi ‘nomelnot’, taču iesaku uzmanīties.
Vai sutat dpd?
23:00
nākamā tikko reģistrētā jokdare,un dīvainākais ir tas,ka vairākiem tikko reģistrētiem profiliem uzreiz uzrodas sekotāji,kā viena no tām visiem profiliem -KKK333
annatommy
😃
Andelē ATGRIEZOS atpakaļ, jo biju ārzemēs, tāpēc izdzēsos. Ko es Jums varu peteikt, sēdi ar savām humpalu lupatām un zābakiem par veikala cenām. Tad labāk aiziešu uz veikalu. Dēļ šādām agresīvām pārdevējām vispār garīgais nav! Neiesaku, garīgais 0000000
Ne par velti jau 2 negativas atsauksmes ka pircejai
Nav adekvāta pircēja!😬 Noblokeju,lai netraucē.
Ir pirms tam bijušas arī pozitīvas rezervācijas pieredze ,tāpēc neko sliktu nedomāju.
Pēc 24h dzēsu pieteikumus, dodot ziņu, ka ja līdz tam laikam kāds cits nebūs nopircis, tad ok, bet neko nerezervēju vairākas nedēļas uz priekšu.
Uzminiet nu, pēc nepilnas nedēļas atkal kaudze pieteikumu no viņas.
Protams, neko nenopirka! Cik lasīju atsauksmes, tad šai dāmai tas ir raksturīgi - rezervēt vairākas nedēļas uz priekšu un nepirkt.
Ceru ,ka jūs esat vińu ari noblokējusi ,lai vairāk netraucē ar bezjēdzīgiem pieteikumiem nakotnē!🤦🏼♀️
Tagad Lasma Melke raksta vēstulēs un sola atkal samaksāt tikai 17.novembrī🤦🏼♀️
13:18
jā.
15:21Izlasīts 20. oktobris, 15:31
Vakar
07:35Izlasīts vakar, 7:36
Peejamas?
19:49
1.reizi uzdod jautājum,atbildu-nereaģē,pieteikumu dzēšu,pēc dienas atkal uzdod to pašu jautājumu-PIEEJAMS?
atbildu un darakste jau slēgta!
TARPINS tā uzvedas .
Pa 100 nemu
11:12
kelere -bez sasveicināšanās un bez kautrēšanās piedāvā nekaunīgi zenu cenu precei
Šodien apskatot sludinājumus AndeleMandele ieraudzīju šo jaku. Ieinteresēta uzrakstīju. Pēc mirkļa ieraudzīju identiskas bildes Facebook, taču cena krasi atšķiras jeb FB 29€, Andelemandele 70€.
Viena saka, ka jaka rezervēta, otra saka, ka pārdota.
Nav skaidrs, kurai pieder šīs bildes un negribu kādu no šīm personām nepatiesi ‘nomelnot’, taču iesaku uzmanīties.