Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Šīs dienas "kuriozs"zābaciņi no visām pusēm sabildēt,vajag zoles bildi..Nosūtu zoles bildi, protams tīri,kopti, nav nostaigāti.. Uzreiz atteicās jautājumu vairs nebīja 😅😅Meitenes ,atrodiet hobiju...nevis rakstiet sešiem cilvēkiem ,uzdotiet neadekvātus jautājumus, jo pēc pieredzes...šādas nekad neko nepērk!!!
Labvakar,cik ir platums krūtīs un garums? Cik saprotu,tas ir plāns džemperis?
20:34
22:57Izlasīts 5. oktobris, 16:57
Sarakste ir slēgta.
Diana Andriksone
Jau kādu 3.reizi uzdod jautājumus par lietām,kas nemaz neder,jo tirgo krietni lielākus apģērbus,neatbild,bet pēc atbildes izlasīšanas noklikšķina ATTEICĀS.
Tāds izklaides variants,aiz gara laika drukā visiem,kam nav slinkums.
Labvakar. Cik cm iekšpēdiņa? Zābaciņi pielāgojas kājas apkārtmeram dēļ elastīgā materiāla ja? Man plata ikru vieta tādēļ domāju vai aiztaisīsies. Kāds garums? Paldies.
SAULITE 2020 -kārtējā laika kavētāja aiz neko darīt.Uzdod neskaitāmus jautājumus,atbildes saņbemtas,bet izrādās,ka tantei nemaz nav naudas,vajadzība un ne vēlēšanās,tikai klabināt taustiņus.
Kā es varu neuzprasot mērus un nesalīdzinot ar citiem uzreiz pirkt, kā Jūs varat tā rakstīt. Esmu godīga gan pircēja, gan pārdevēja nu gan šādi rakstīt par cilvēku kurš pavaicā mērus un gribēju vēl padomāt un salīdzināt ar citiem. Lai Jums veicās!
Palasot Tavu profilu un to ko visu laiku raksti.. liekas ka tu dzīvē visu redzi negatīvās krāsās. Jāsamierinās ka šis ir internets, cilvēki dažādi. Atteicās? Nu Dievs ar viņu lai iet tālāk,nākamo reizi zināsi kam nepārdot! Es arī esmu atteikusies no preces un ko tagad likt katru reizi iekšā nikus kad kāds tā darījis? Tā ir lieka laika tērēšana! Un pēc Tava profila apraksta es vispār brīnos, kā kāda no Tevis ko pērk. Tāda sajūta ka Tev VID uz pakaļas un naudu no konta slauc nost! Nedod Dievs tādu pārdevēju kādā apģērbu veikalā.
Un saulīte jau niku un profila bildi dienas laikā nomainīja.Mēri tikai samērīti un atsūtīti,kam sekoja klikšķis-ATTEICĀS.Bet pats fakts,ja lieta neinteresē,nevajadzētu jautāt,netērējot savu un cita laik.+ vēl norādīju par gramatikas kļūdām par personvārdu pareizrakstīju un vārdu naU...
Redzu, ka Jums aiz nav ko darīt tik sēžat un rakstat ko sliku. Nedo dievs satikt tādu pārdevēju, kurai pat nevar pavaicāt mērus. Lūdzu turpmāk sludinājumā norādiet mērus un nekavēšu Jūsu un protams arī savējo laiku. Piro reiz saskatos ar tik nekaunīgu pārdevēju kurai uzprasot mērus viņa domā, ka uzreiz jāpērk prece. Pati esmu pārdevēja un ar sapratni attiecos ja man paprasa par mēriem, un ja cilvēks pavaicā un beigās atskās, tas ir normāli, bet šī būtbe mani te apraksta kā nez kas es būtu. Neiesaku pirtkt preces pie - pērļu pūralāde ne par velti viņa pati raksta, ka viņu jau vairākas reizes ir bloķējuši. Bloķē ne jau par neko, tā tad ir par ko!!!!
Šī pērļu pūralāde reiz manam jautājumam kur atrodaties lepni uzbrēca-mājās...(bez komentāriem vai ne-domāju,jeburš saprot ka ne mani interesē vieta ne ļoti gribu izzināt viņas dienas plānus,tik bija vēlme saprast vai ir un būs iespēja tikties klātienē..)
Es šai pērļu lādītei nekad neko vairs nejautāšu,vienmēr brīnos par viņas enerģiju un spēku te visus tā nokomentēt...
15:37
LOLITA MAROVSKA-bez emocijām ļoti lētai precei prasa vēl 6 eiro lētāk.kad atbildu ar negatīvu atbildi,seko vairāku negatīvu pārmetumu gūzma.
20:34
22:57Izlasīts 5. oktobris, 16:57
Sarakste ir slēgta.
Diana Andriksone
Jau kādu 3.reizi uzdod jautājumus par lietām,kas nemaz neder,jo tirgo krietni lielākus apģērbus,neatbild,bet pēc atbildes izlasīšanas noklikšķina ATTEICĀS.
Tāds izklaides variants,aiz gara laika drukā visiem,kam nav slinkums.
SAULITE 2020 -kārtējā laika kavētāja aiz neko darīt.Uzdod neskaitāmus jautājumus,atbildes saņbemtas,bet izrādās,ka tantei nemaz nav naudas,vajadzība un ne vēlēšanās,tikai klabināt taustiņus.
Es šai pērļu lādītei nekad neko vairs nejautāšu,vienmēr brīnos par viņas enerģiju un spēku te visus tā nokomentēt...
Laika kavētāja, kontu kolekcionētāja.
Piesakās precei, ir gatava pirkt. Naudu nevar pārskaitīt jau trešo dienu.
10 sludinājumiem šādu,vienādu tekstu pieteikuma formā uzrakstīja,un pēc mirk''la klikšķis-ATTEICĀS
jeuris.ndjdjd