Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Perliukų medžioklė

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
aansone
Saprotu kāpēc tā nepatīk pārdevējai. Jo pircēja pieteicās uzreiz ar tekstu "vēlos iegādāties" , bez jebkādiem jautājumiem. Un tikai pēc tam kaut ko jautā. Tad vispār kāda jēga rakstīt "vēlos" vai "ņemšu", ja tev nekas nav skaidrs un vēl gribi uzdot jautājumus?!
Sandra Olava
Jautājums šeit iet par to,kāpēc uzreiz nesāka ar papildus jautājumiem par preces oriģinalitāti ,bet uzreiz pa taisno -VĒLOS IEGĀDĀTIES!
Piemēram,ja man interesē prece un patiešām vēlos iegādāties,tad vispirms uzdodu visus interesējošos jautājumus! Nevienā brīdī neesmu teikusi ,ka nedrīkst jautāt visu,kas interesē!
Un tās,,GUDRĪTES”,kuras šeit kā vistas kladzina,ka viss jānorāda aprakstā…Varu jums 100% droši apgalvot,ka reti kura pat izlasa preces aprakstu..😁
Nevienu neesmu šeit nosaukusi par krāpnieci,bet gan par laika kavētājām,kuras šeit ir vairāk kā vajag..👍
diana_b
Ak dies, un kur ir problēma atbildēt uz pircējas jautājumiem? Varbūt kad jau pieteicās tik ienāca prātā uzprasīt vai oriģināla prece. Nesaprotu to vēlmi par katru pieteikumu, atteikumu vai jautājumu uzburt drāmu. Jā, ir tādi kas piesakās pa 10 reizēm dienā un neko nenopērk un lūk tur jau ir laikā kavēšana.
elann
Ja sludinājumā tiek norādīta visa nepieciešamā informācija, būs daudz mazāk lieku jautājumu, pēc savas pieredzes spriežu.
Un nesaprotu,ko šeit var cepties par katru jautājumu,ko uzdod pircējs, negribās vairs neko jautāt, ka neieliek krāpnieku sarakstā.Pašai ir bijis, ka piesakos,kādai precei, bet pēkšņi ieraugu, kas vairāk man piemērots un atsakos, nesaskatu tajā neko sliktu, veikalā arī nepērkam pirmo, ko ieraugam un šaubīties tas ir normāli, tāpēc mazliet atslābstam!
wonderland.
Sākotnēji piesekoju tēmai, ar domu piefiksēt negodprātīgus pārdevējus, bet ļoti ātri sapratu, ka 99% komentāru ir junk. Dažkārt palasu jaunākos komentārus un saprotu, ka palicis tikai sliktāk🤦‍♀️! Informācijas jūrā neatrodu krāpniekus, tikai laika kavētājas, un es nerunāju par pircējām, bet par pārdevējām, kurām nepareizi pieteicās, uzdod stulbus jautājumus, ne tā atteicās, vai neatteicās nemaz utt. Tēma kļuvusi vienmuļa un trula. Iesaku portāla lietotājiem saudzēt savu nervu sistēmu - tā vietā, lai te "ceptos", koncentrēties uz sevi, un dzīvot kļūs vieglāk!
bestshopping
1)No kuras puses skatīt, piemēram man ir preces ko pārdodu zem 5€,piesakās pircēja ar šādiem vārdiem “ Pērku, atsūtiet lūdzu jūsu konta numuru”, un suta savus pakomata datus un telefonu numuru. Un viss klusums…
Taja laika es rezerveju šo preci viņai, citas meitenes atteicās no preces. Es paliku bez pircējas..Rakstu, vai ir aktuāli, tad ir 101 attaisnojumu,kāpēc nevar apmaksāt. Mazs bērns, nebija laika, daudz darināšanas, bet taja paša laika sēž portāla non-stopa!
Varbūt pircēja doma ka es nosūtīšu viņai preces bez apmaksas.
2) Visas dārgas lietas ko pārdodu šeit , man meitenes perk, un protams neuzdot stulbus jautājumus, “vai pieejams?”, vai prece ir jauna “?
Tāpēc ka viņi paši pirms uzspiežot “pieteikties “ iepazīstas ar sludinājumu saturu un aprakstu.
Dana Maleikina
Neiesaku sadarboties ar šo personu. Pieteicos pie preces kā trešā rindā. Pārdevēja min, ka gaida ziņu no pirmās pircējas, kura jau ir pieteikusies cik tur dienas atpakaļ.. ok, gaidu diennakti, prasu vai pārdos man vēlamo preci, jo esmu potenciālā pircēja. Sākās ignorēšana vēl veselu diennakti, portālu apmeklē, bet uz ziņām neatbild.
Vai tiešām te tik ļoti jāievēro rindas kārtība, kaut ja pirmā “pircēja” domā nedēļu? 😀 Veiksmīgi zaudēja pircēju.
ziemasvilks
Līdz šim visu pazūdošo "vai pieejams" pircēju pieteikumus ar vieglu nopūtu dzēsu (pašas jau nedzēš), bet ziņkārība auga augumā. Šodien neizturēju un pajautāju, kāpēc tā tiek darīts, jo mani tik tiešām interesē šo andelētāju domu gājiens - pārāk jau bieži tas atkārtojas, ir taču jābūt iemeslam. Protams, skaidrāks nekas nepalika, bet atbilde uzjautrināja un padziļināja mistēriju vēl vairāk :D
shoppingplace
Sveika. Man ir līdzīgi ar tām, kas raksta ka ņems, vai jautā “vai pieejams” un tad pazūd. Es momentāli dzēšu pieteikumu nākamajā dienā, tiešām vairs netērēju uz tādām būtnēm laiku. Dažas atrod vēlreiz un atraksta ka tomēr ņems, dažas tā arī iet pa visu andeli un prasa “vai pieejams” 😁 Man arī jau bija sakrājies….
sirsne
Varbūt tas ir kaitinoši pārdevējam, bet es kā pircēja ļoti daudz reižu esmu saskārusies, ka pērle, kurai nav pieteikumu, ir jau kādam rezervēta vai pat pārdota. Jo ir pārdevējas, kas vienu un to pašu tirgo gan šeit, gan citās vietās. Tādēļ es arī pajautāju, vai ir pieejams. Neuzskatu, ka tas ir nepieklājīgi vai kā aizskaroši.