Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Perliukų medžioklė

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
L. B.
Sveiki atvainojiet es pavars , daudz darba bija , aizmirsu par jaciņu . Pabeigšu darbu pārdkaitišu ja vel nēsat pārdevusi.
Nosūtīts: 21:31
KOPĒT
21:31 "pircējs"-(eleven ) jau 5 dienas cītīgi skaita naudu un aizvien netiek ar to galā,katru vakaru raksta,ka tūlīt skaita,nu cik var liet,pašam nav neērti?
dacevv
Sveikas.. Man arī ļoti skumjš atgadījums vakar. Esmu galīgi šokēta.. Saņēmu vakar Apple Airpods 3 austiņas, kuras gribēju dāvināt dēlam dz.d. un konstatējām, ka nestrādā kreisā austiņa! Samaksāju ar pārskaitījumu uz kontu, tā laikam arī bija mana kļūda.. Pārdevēja Aleksandra Kurilova nav ne sazvanāma, ne arī atbild uz manām īsziņām, ne arī andeles sarakstē, telefons visu laiku rāda aizņemtu.. acīmredzot tiku nobloķēta. Vērsos arī pie portāla administrācijas.
Samaksāju 60€ plus par piegādi. Esmu pazaudējusi naudu un palikusi bez dāvanas 😥
keira.zeilisa
Sveiki! Diezgan atpazīstama krāpniece ,pasutiju whatsapp grupiņa nagu lietiņas ,taču ka zināms šī būtne ari andele krāpj cilvekus ,beigas nesaņemu nagu lietiņas bet gan vecas drēbes (ka vienmer attaisnojas ,ka sajauca kastes )
Sandija anigoL
Sveiki! Iesaku uzmanīties no dāmas vārdā Evelīna Valaine no Venstpils. Šī persona pārdeva man jaku un izdzēsa savu profilu. Turklāt pēc tam pamanīju ka bildes bija nozagtas no citas šī portāla pārdevējas. Paka man gan atnāca…BET pavisam cita jaka! Ar tādu čakarēšanu saskaros pirmo reizi! Rakstīju viņai uz telefonu, kas bija norādīts uz pakas uzlīmes…neko neatbild, ignorē. Ļoti nesmuki! Zaudēju 54€. Uzmanieties ❗️
L. B.
Labdien.
Prece ir pieejama?
👌
Nosūtīts: 09:50
Sveicināti.jā -(madija) -kārtējā laika kavētāja,ignorētāja.Tā arī 3 dienu laikā nav spējīga atbildēt.Ziņa taču pienāk.
L. B.
Sveiki, ja ņemu šo un sarkano kompresijas topu, vai varētu iekļaut cenā sūtīšanu?
Nosūtīts: 13:06
KOPĒT
13:06
Sarakste ir slēgta.
DZEINA DŽ. -kārtējā purva dīvainīte,uzdod jautājumu,kamēr rakstu atbildi jau uzspiež-ATTEICĀS! pilnmēness atkal,vai?