Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
L. B.
Labdien, vai vēl pieejamas?
08:28
Labrīt.jā
08:47Izlasīts šodien, 9:45
Jauki, atsūtiet maks.uzd.
09:46
Maks.info
09:46
Omniva+1.85

nilsiite-kārtējā!!! prasa kontas datus,nonstopā sēdēja portālā,1x pajautā,otro reizi un nulle reakcijas.
L. B.
Labdien! Interesē šie zābaki. Vai vēl pieejami?
10:54
sveiki.jā,ir pieejami
15:01 Izlasīts vakar, 19:24
Labprāt iegādātos!
21:14

arta,tesluka -kārtējais personāžs,1 dienu tikai portālā,piesakās,nonstopā sēž portālā,kad saņem konta datus-atsakās!
karmakarmena
Vēlos pabrīdināt citas meitenes!
Ļoti slikta pieredze!
Mācība man, protams tagad ir.
Iegādājos Apple Watch 3 no pàrdevējas agitaspalva (nu jau dzēsts lietotājs)
Naudu skaitīju uz Agita Spaļva kontu.
Pirms iegādes precizēju sev interesējušos jautājumus, tieši par pulksteņa baterijas noturību, pārdevēja apgalvoja, ka 24h notur bez problēmām. Jāpiemin, ka komunikācija no pārdevējas puses bija laba.
Saņemot pulksteni, visu savienojot ar telefonu, sākotnēji viss bija labi. Par ko arī pateicu pārdevējai, bet uzreiz pieminēju, ka lādējās ārā ļoti ātri.
Pulksteni biju noņēmusi no lādētāja 7:00 un 17:00 tas izslēdzās, tātad darbības laiks bija tikai 10h
Vēlējos pulksteni atgriezt uz pēdējo zinu jau pārdevēja vairs neatbildēja un šorīt skatos, ka profils ir dzēsts.
Esiet uzmanīgi!
Pievienoju pāris bildes no mūsu sarakstes.
jasmina.s
Jāatzīst, ka visi Apple watch ir švaki ar baterijām un pagaidām nezinu nevienu modeli kuram ir ilgam par divām dienam. Man ir 6 sērija un precīzi gadu vecs un ja no rita esmu uzlādējusi, tad nākošas dienas pusdienas laikā ir 10 %. Domaju, ka 3 niekam ir attiecīgi varbut no ta pirmsākumiem ir attiecīgais večums un tas bija pamatojums nomainīt . Bet nu melošanai tur nav attaisnojuma .